reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja się właśnie delektuję piękną burzą i świeżym powietrzem, od razu odżyłam. mam nadzieję, że będzie tak jak obiecują 25C chociaż przez kilka dni

gatto u was wciąż upały... jest szansa że pogoda się zmieni? nic nie prognozują?

Tak Lili mnie sie juz nic nie wyswietla zlego:tak:

Emy przeszla burza w nocy wiec oczyscila powietrze, ale raczej prognozy nie sa obiecujace to znaczy mam na mysli, ze caly czas goraco. No, ale trzeba sie przynajmniej nacieszyc dzisiejszym dniem z lzejszym powietrzem:tak:

hej kochane ;-) u mnie pogoda nie za ciekawa cały czas pada :no: ja czuje sie dzisiaj paskudnie i mam wrażenie ze juz nie dlugo moje szczęście się skończy ..........:-:)-:)-:)-( bolały mnie piersi a dzisiaj mam wrazenie jak dotykam ze wcale nie bola......:-:)no: więc nie wrozy to nic dobrego jestem załamana.Mowie sobie ze tym razem bedzie dobrze ale wychodzi na to ze NIE ..... strasznie sie boje.:-( przepraszam ze wam tu smece w końcu to odskocznia ale nie mam sie komu wygadac:zawstydzona/y::no:
POZDRAWIAM WAS KOCHANE BUZIAKI :*

Angel powinnas wiedziec, ze piersi nie sa wyrocznia i raz moga bolec, a raz nie....Nie przesadzaj sprawy. Bylas juz u lekarza potwierdzic? Czujesz sie paskudnie, bo masz jakies bolesci, czy tylko jakies przeczucia? Musisz byc dobrej mysli, teraz nic innego nie mozesz zrobic. Odpocznij, zrelaksuj sie, poczytaj dobra ksiazke, nie mysl negatywnie, a wszystko bedzie dobrze:tak:

gatto raczej czuje sie paskudnie bo mam złe przeczucie podbrzusze nie boli.Byłam na wizycie ale to było jeszcze przed spodziewaną @ bodajże 12 dc zrobił usg ale nic nie widział mówił ze za wcześnie i ze mam przyjsc za 2 tyg.Wizytę mam 19stego.Masz rację moze za bardzo sie boje i wyszukuje cos zamiast się zrelaksować.Dziękuję;-)

angel - mnie i cycki bolały, żygałam jak kot w pierwszej ciąży i skończyło się utrata. Wiedziałam, że dzidzia nie żyje, a jeszcze wymiotowałam, objawy nie ustępowały. Także odłóż czarne myśli, bo one potrafią ściągnąć nieszczęście i myśl pozytywnie. Nie przeskoczysz tego co ma być, ale pomóż sobie zamiast się dobijać. Uwierz w siebie i w dzieciątko.

Dziewczyny sprawdźcie czy już jest wsio ok, powinno być dobrze.
jest ok! dzięki!

angel nie denerwuj się! musisz być pozytywnie nastawiona. czarnowidztwo ma to do siebie, że się często sprawdza, dlatego myśl pozytywnie, a bolące piersi to żaden wyznacznik dobrze rozwijającej się ciąży.

a to my :-) dziś po wizycie u pani kardiolog, jest dobrze, oby tak dalej

Załączniki

• Skan 3.jpeg
    Skan 3.jpeg
    21,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Skan 5.jpeg
    Skan 5.jpeg
    22,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry