reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Aniunnia jakie cudo masz !!!!!! Po prostu nie moge sie napatrzec!!! Bardzo bardzo gratuluje!! Nalezalo ci sie !! Co do rany to pewnie jeszcze chwile sie pomeczysz, ale z dnia na dzien bedzie lepiej! Ciesze sie bardzo!!

Zjola widzisz...wszystko co zle to ja...:-D

reklama
Emeczko - a co do przystojnego pomocnika, to z marszu mogę dostarczyć dwudziestolatka - szczupły, 186 cm wzrostu, długie rzęsy, podobno przystojny i bardzo wesoły i kontaktowy. Reflektujesz?

No handlu żywym towarem to tu jeszcze nie było:szok:;-):-D

Aniunia gratki !!!!!!!!!!!!!!!!

Aniunia cudeńko masz niesamowite:)))))))))))))))))
Gatto Ty cholerko pamiętałaś,że boje się latać :-D:-D:-DNo to masz szczęście;-)
Zjolka o ja pierdziu:-D:-D 20-latka???:szok::szok::szok: Ja taka stara dupa???:-D:-D:-D Może po menopauzie najdzie mnie na takich chłopczyków;-):-D:-D
Buziaki wariatki:-)

Zjola e tam nicpon....zaraz wyzwiska :-D:-D:-D

Emka no pewnie, ze pamietalam, wiec wiesz gdzie takie szantaze sobie mozesz wsadzic hehehe:-D:-D

No cos ty Myszka DO POMOCY!!!!;-)

Aniunia , cudny jest ! Gratuluje jeszcze raz !

Więć sobie trochę pozwoliłam , ale nie za dużo:-p. Wróciłam dzisiaj o 12 do domu . Bardzo przydatny wypad , wyluzowałam trochę i potańczyłam .

heja kochane aniunnia Tobiaszek jest piękny,pierwszy moment jak go zobaczyłam to jakbym widziała mojego Alanka taka sama minka te włoski,śliczności jeszcze raz gratki.czarna ładną masz tempke oby w górę trzymam &&&&&&&&& super ze sie wyluzowałaś teraz takie czasy ze czlowiek wiecznie spiety i przygnebiony chodzi.....

reklama
Jesteście okropne. Emka chciała przystojnego pomocnika a nie materiał na kochanka. Przynajmniej tak zrozumiałam. Ten dwudziestolatek, to mój synuś, świntuchy jedne :-D

A ja po wizycie. Wszystko jest ok. Biorę Acard a od następnego cyklu Clo, jak zajdę dołączamy Clexan.

Przyjemnej niedzieli.

Do góry