reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Gatto - ja mam budynek z cegły. Trzeba je tylko wyczyścić z tynku z tym, że to niełatwa sprawa, bo strasznie się pyli :dry:

Anastazja - najlepiej jakiś handel przez internet, ewentualnie studio tatuażu, skoro ludzie dziwni, hmmm

reklama
Anastazja- szmateks haahha:-D

Zjola aaaa, to ty masz juz pol roboty zrobione! Emka sobie dobrze radzi z taczkami:-D:tak::-D

Bett wlasnie z ta sprezyna to nie taka prosta sprawa.
W zeszla Wielkanoc- dokladnie w Wielka Sobote zatkal mi sie kran w kuchni, moj eM wzial od ojca sprezyne i zaczal przetykac.....nic, meczyl sie pol dnia i heja, nic. Zadzwonil inteligentnie po swojego przyjaciela, ktory ma ten sprzet cisnieniowy do mycia. Inteligentnie stwierdzil, ze jak wepchnie wode do srodka to sie przetka ta rura. Nie powiem wam jaki to byl genialny pomysl!!! Mialam cala kuchnie zalana, bo pomysl nie zadzialal i cala woda z syfem i kawalkami tynku wrocila z powrotem! Myslalam, ze ubije ich oboje!!
Po swietach przyszedl hydraulik z "odkurzaczem" i 3 sekundy bez zadnych ubytkow przetkal rure. No ubytek byl w portfelu, ale co tam, wazne, ze rura dzialala:-)

Gatto - błagam jakie taczki do 37-u m2 :-D. Tu tylko szlifierka oscylacyjna i do dzieła. Ewentualnie trzeba będzie ubytki w zaprawie uzupełnić. Wymyśliłam jeszcze murowaną kabinę prysznicową i staromodną wannę w obramowaniu z desek. M już na mnie podejrzanie patrzy :cool2:

A nie, to Emka ze szlifierka pewnie nie bedzie latac, bo ona malutka, kruchutka, chudziutka.....nie dalaby rady:no: ale malte moze mieszac:tak:

Szmateksów tu jest chyba z 6 w okolicy, no właśnie myślałam o handlu stacjonarnym + internet , zabawki + ciuchy dziecięcy, a dziwni pod względem że wolą pojechać 5km dalej coś kupić niż na miejscu :szok:
to zjolka - ile Ty masz tych m2 łącznie ? tylko 37 po połączeniu 2 mieszkań? :dry:
Ja mogę malować ściany :-p

ile postów , normalne szaleństwo:-p

Elka , już ten ostatni seks to tak na siłe , bo jeszcze jajnik kłuł , ale więcej pod rząd to już nie damy rady , bo byśmy nie mogli na siebie patrzeć
Anastazja , jakoś mniej bojowo tym razem , w robocie mi się wali więc chciałabym już ... u ciebie temp całkiem fajnie , będzie co ?
Zjola , to fajnie że remontujecie , ile metrów teraz będziecie mieć ?
Magda , dobrze że chociaż na chwilkę wleciałaś :)
Ewelinka , jak tam mały książe się chowa ? Halo ?

Jade jutro do Wisły na "firmową integracje" , no ale chyba nie wypije bo może jajko się zagnieżdża ....

Czarna z tego co wiem, to w pierszych tyg ciazy dziecko/embrionek nie polaczony z lozyskiem, wiec nawet jakbys cos lyknela, to nie dotrze ani kropelka do fasolki.

reklama
Babeczki będę miała w sumie po połączeniu mieszkań 89 m2 :)

Czarna - Gatto dobrze pisze. Zarodek do dwóch tygodni po zapłodnieniu nie ma kontaktu z organizmem matki, więc śmiało możesz się napić. Dopiero jak się nicpoń zagnieździ i wytworzy łożysko to wtedy koniec z szaleństwami :tak:

Do góry