reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka - no miło cię czytać kochana :-)!

Gatto - Emka powiadasz kafelki kładzie?:-D Muszę to rozważyć. My mamy masę pomysłów, az sama sie :-Dboję.

reklama
Gatto - Emka nam da wycisk, jak to poczyta :-D, chociaż do kafelek u mnie jeszcze daleko. Poza tym u nas w łazience kafelek będzie mało, bo na ścianach chcemy mieć cegły i kamień a w saunie drewno :)

Kto nie ma czasu na czytanie, niech słucha :tak::tak:zjola - zazdroszcze remontu/przeróbki mieszkania, jakby mi tak ktoś dał nieograniczoną ilość pieniędzy i mieszkanie to bym 24h/7dni siedziała w sklepach :-p:-p w kiblach, kafelkach, podłogach, czasami myślę że nie na ten kierunek studiów poszłam, no ale Ja jestem całkowicie niezdolna plastycznie :szok:
anulka - aa jak z pracą? no i jak kg ? ;-)

Anastazja - do tego nie trzeba mieć zdolności plastycznych. Wystarczy mieć wyczucie. Przecież nie będziesz Matejki w kiblu malowała :-D Ale to fakt, że jak chcesz iść na studia z architektury wnętrz, to wymagają umiejętności rysunku :(

E tam, trzeba rozruszac watek, w sumie Emka za murarza tez robi i wlasciwie cegly ci tez polozy:tak::-D moze nawet ci saune zamontuje jak sie troszke doszkoli typu przeczyta dokladnie instrukcje obslugi:tak: mowie Wam to zdolna bestia!

Anastazja wazne ze masz zmysl smaku, rysowac nie musisz umiec:-D:-D

reklama
Otóż to , te studia :no::no: nie nie , Ja nie jestem do studiów stworzona :-)
Podrzućcie pomysł na biznes w pomieszczeniu 20 m2 :confused: na dużym osiedlu, gdzie mieszkają dziwni ludzie :-p

Do góry