reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Witam,
Dziewczynki czytam was jak tylko mam czas a ostatnio nie mam go za wiele. Praca pochłonęła mnie całkowicie.
Wracam do domu i padam dosłownie:szok: Nawet nie mamy z P czasu dla siebie, pozostają nam jedynie weekendy:-(
Gatto Bett rzeczywiście wasze suwaczki mkną jak szalone:-)
Ziola trzymam kciuki za wizytę.

reklama
zjola - :-) kciuki :tak:
bett - bez stresu a baby jeszcze posiedzi troche :tak:
aniunnia - gratuluję !!!!!! musiałam poszukać na innych wątkach, ale znalazłam :tak:
czarna - jak nastroj staraniowy? bojowe nastawienie ? ;-)
gatto - a co z Twoją tarczycą?
No Ja nic nie mówię, jak Ja zaczęłam się starać to razem ze mną kilka innych, a teraz już urodziły a Ja dalej "kariere" robię :confused2:

hej dziewczyny,
Zjola a jak skonczylo sie kupno tego mieszkanka obok was? kupiliscie? remontujecie? napisz cos, bom ciekawa :tak:

Anastazja wyznaczyli mi termin mniej wiecej na polowe pazdziernika, ale konkretnej daty jeszcze nie znam:-(wiec nadal czekam i czekam i jakas bardziej drazliwa sie robie.

Dziewczynki bardzo wam kibicuje w starankach, nie trace nadzieji, ze wkrotce podzielicie sie z nami dobrymi wiesciami! Niezmiennie trzymam kciuki i przesylam fluidki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

zjola - to Ja sobie ściągnęłam książke " Potęga podświadomości" przynajmniej psychicznie pomaga :tak:
gatto - to już tuż tuż, nie bój się będzie dobrze :tak:

Gatto - mieszkanko kupione :) Małż już rozwalił ścianę w piwnicy i połączył dwie w jedną. Wyszło całkiem spore pomieszczenie :tak:. On tam chce sobie zrobić studio nagrań i modelarnię. Zamówiliśmy też dwa grzejniki do mieszkania bo tam jest piec kaflowy do rozbiórki i jak byśmy chcieli tam w zimie podziałać to zmarzlibyśmy na kość.

Anastazja - "Potęgę podświadomości" to ja już mam od 10 lat w swoich zbiorach. Dobra książka ale nie mam czasu do niej wrócić. Na psychę na pewno pomaga :tak:. Ja zresztą funkcjonuję całkiem, dobrze. Załamki u mnie brak :) Chciałam tylko powiedzieć, że ja tak jak ty zostałam z tyłu z rozmnażaniem. Inne już drugie dziecko urodziły a u mnie tego pierwszego brak, nie licząc oczywiście młodego. Ostatnio się zastanawiam, czy mnie to dziecko do szczęścia potrzebne. M by chciał a ja wiem, że to ja będę miała wszystko na swojej głowie. On będzie wyjeżdżał z kolegami na motor i w góry a mnie się ostanie wózek i spacerki wokół domu. Oj sama nie wiem, raz bym chciała a raz nie.

Cześć dziewczynki! widze ze mnie wywołujecie wiec jestem tadammmmm!!:-DTak naprawde to dopiero co wczoraj kupilismy sprzęt bo komp ,,sie zepsuł,, prawdopodobnie dysk poszedl a ze byl juz stary kupilismy nowy . czasami ,,,podglądałam,, co piszecie z japtopka ale pisac nie bardzo moglam na nim bo tez cos szwankuje.
Pozdrawiam Was wszystkie , pamiętam o Was i myśle.
Nie chce nikoko pominąć wiec napisze tylko ze nie sposob doczytac wszystko od czasu jak nie czytałam:confused:
U nas rozkręca sie sezon na przeziębienia , raczej wszystko poza tym po staremu, chodze na zumbe i fat burning , daje mi to energie , musze bronic sie przed depresją jesienna w która czasami wpadam.

Tez mam ,,potęge podświadomości,, często do niej wracam

Ostatnio na grooponie kupiłam kurs angielskiego i zaczynam (z synem) nauke. wiadomo , cos tam sie umie ale chce więcej.
BUZIAKI

Anulka moj anglik zszedla na psy odkad uzywam tylko wloskiego:-(nawet chcialam cos sie pouczyc sama, jakies cwiczenia, zeby sobie przypomniec, ale jakos mi schodzi na innych rzeczach:wściekła/y:

Zjola to zima bedzie wasza w sensie remontow! wow, fajnie, ja lubie wszelakie prace domowe. Jak wam potzrebny ktos do kladzenia plytek to Emka sie zglasza na ochotnika:-D:-D;-) aaa i do kitowania okien tez :-)

reklama
Do góry