reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Witam,
Dziewczynki czytam was jak tylko mam czas a ostatnio nie mam go za wiele. Praca pochłonęła mnie całkowicie.
Wracam do domu i padam dosłownie:szok: Nawet nie mamy z P czasu dla siebie, pozostają nam jedynie weekendy:-(
Gatto Bett rzeczywiście wasze suwaczki mkną jak szalone:-)
Ziola trzymam kciuki za wizytę.

reklama
zjola - :-) kciuki :tak:
bett - bez stresu a baby jeszcze posiedzi troche :tak:
aniunnia - gratuluję !!!!!! musiałam poszukać na innych wątkach, ale znalazłam :tak:
czarna - jak nastroj staraniowy? bojowe nastawienie ? ;-)
gatto - a co z Twoją tarczycą?
No Ja nic nie mówię, jak Ja zaczęłam się starać to razem ze mną kilka innych, a teraz już urodziły a Ja dalej "kariere" robię :confused2:

hej dziewczyny,
Zjola a jak skonczylo sie kupno tego mieszkanka obok was? kupiliscie? remontujecie? napisz cos, bom ciekawa :tak:

Anastazja wyznaczyli mi termin mniej wiecej na polowe pazdziernika, ale konkretnej daty jeszcze nie znam:-(wiec nadal czekam i czekam i jakas bardziej drazliwa sie robie.

Dziewczynki bardzo wam kibicuje w starankach, nie trace nadzieji, ze wkrotce podzielicie sie z nami dobrymi wiesciami! Niezmiennie trzymam kciuki i przesylam fluidki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

zjola - to Ja sobie ściągnęłam książke " Potęga podświadomości" przynajmniej psychicznie pomaga :tak:
gatto - to już tuż tuż, nie bój się będzie dobrze :tak:

Gatto - mieszkanko kupione :) Małż już rozwalił ścianę w piwnicy i połączył dwie w jedną. Wyszło całkiem spore pomieszczenie :tak:. On tam chce sobie zrobić studio nagrań i modelarnię. Zamówiliśmy też dwa grzejniki do mieszkania bo tam jest piec kaflowy do rozbiórki i jak byśmy chcieli tam w zimie podziałać to zmarzlibyśmy na kość.

Anastazja - "Potęgę podświadomości" to ja już mam od 10 lat w swoich zbiorach. Dobra książka ale nie mam czasu do niej wrócić. Na psychę na pewno pomaga :tak:. Ja zresztą funkcjonuję całkiem, dobrze. Załamki u mnie brak :) Chciałam tylko powiedzieć, że ja tak jak ty zostałam z tyłu z rozmnażaniem. Inne już drugie dziecko urodziły a u mnie tego pierwszego brak, nie licząc oczywiście młodego. Ostatnio się zastanawiam, czy mnie to dziecko do szczęścia potrzebne. M by chciał a ja wiem, że to ja będę miała wszystko na swojej głowie. On będzie wyjeżdżał z kolegami na motor i w góry a mnie się ostanie wózek i spacerki wokół domu. Oj sama nie wiem, raz bym chciała a raz nie.

Cześć dziewczynki! widze ze mnie wywołujecie wiec jestem tadammmmm!!:-DTak naprawde to dopiero co wczoraj kupilismy sprzęt bo komp ,,sie zepsuł,, prawdopodobnie dysk poszedl a ze byl juz stary kupilismy nowy . czasami ,,,podglądałam,, co piszecie z japtopka ale pisac nie bardzo moglam na nim bo tez cos szwankuje.
Pozdrawiam Was wszystkie , pamiętam o Was i myśle.
Nie chce nikoko pominąć wiec napisze tylko ze nie sposob doczytac wszystko od czasu jak nie czytałam:confused:
U nas rozkręca sie sezon na przeziębienia , raczej wszystko poza tym po staremu, chodze na zumbe i fat burning , daje mi to energie , musze bronic sie przed depresją jesienna w która czasami wpadam.

Tez mam ,,potęge podświadomości,, często do niej wracam

Ostatnio na grooponie kupiłam kurs angielskiego i zaczynam (z synem) nauke. wiadomo , cos tam sie umie ale chce więcej.
BUZIAKI

Anulka moj anglik zszedla na psy odkad uzywam tylko wloskiego:-(nawet chcialam cos sie pouczyc sama, jakies cwiczenia, zeby sobie przypomniec, ale jakos mi schodzi na innych rzeczach:wściekła/y:

Zjola to zima bedzie wasza w sensie remontow! wow, fajnie, ja lubie wszelakie prace domowe. Jak wam potzrebny ktos do kladzenia plytek to Emka sie zglasza na ochotnika:-D:-D;-) aaa i do kitowania okien tez :-)

reklama
Do góry