reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Angel no caly czas dzialamy...mierzylam tempke, kupilam nawet testy owu ale wytrzymalam tylko jeden cykl...bardzo mnie to wszystko nakrecalo i jak przyszedl @ to bardzo to przezylam a i J wykorzystywalam jak maszynki do robienia dzieci i nie podobalo mi sie to:zawstydzona/y:dlatego od tego cyklu nie mierze tempki i testow tez nie bede robila(;-))a z przytulank bede czerpala pelnymi garsciami bliskosc i milosc swojego meza:tak:

reklama
gatto dzięki na pewno się nie dam mam największy skarb na świecie synka i kochanego meża razem mozemy gory przenośić:-) a reszta sie potoczy tak czy siak:tak:....elka skad ja to znam tez juz dałam w zeszlym cyklu na luz i powiem ci ze rzadko sie kochalismy porownac do tego co bylo wczesniej.I bylam bym lekko w szoku ze sie udalo.Zobaczymy jesli nie to dalej spotanicznie a nie jak roboty ktore musza odwalic roobtę:-D
dziewczyny a co z anulka???

Gatto , fajnie że już czujesz ruchy , ja to najbardziej lubię w ciąży :) A mój wykres , hmmm sama nie wiem , był ból owu , a teraz juz nic się nie dzieje , moze owu rzeczywiście wtedy była
Elka , powodzenia w staraniach
Angel , @ nie ma to musisz jeszcze czekać

Anulka to już sobie nas chyba zupełnie odpuściła :crazy:

Hejka moje miłe :)

Widzę, że coś się ruszyło w interesie :)

Ja to praktycznie się nie staram. Dzisiaj odbieram wynik bety a w piątek do gina. Zobaczymy, czy torbiel krwotoczna się wchłonęła. Jak wszystko będzie ok to działamy ale bez kalendarzyka, testów i innych pierdół. Nie mam już na to siły.

Anulka, Madzia do raportu!

dobry podwieczór ;-)
wzięłam wczoraj na noc paracetamol i dzisiaj czuję się dużo lepiej. dodatkowo wczoraj przez cały dzień miałam twardy brzuch i trochę się zaczęłam stresować zbliżającym się porodem, na szczęście dzisiaj jest już w porządku, ale postanowiłam powoli zacząć pakować torbę do szpitala

Hejka

Czarna dzieki i wzajemnie, a czy Twoj chlop to jeszcze dycha tak go 4 razy pod rzad uzywac;-)godne podziwu:tak:Zjolka &&&&&& za wizyte zeby ta wstretna torbiel poszla w pi.du:wściekła/y:bett tylko spokojnie, nie stresuj sie napewno bedzie ok:tak:

Kurcze Bett ja to zlecialo, pamietam jak zaczelam pisac na bb to ty jakos bylas w 8tc, a teraz zaczynasz pakowac torbe do szpitala...czas leci i ani sie obejrzymy bedziesz trzymac bejbika w ramionach!!

reklama
dzięki dziewczyny, staram się nie stresować bo wiem że jak się coś zacznie dziać to i tak nic na to nie poradzę a moje nerwy mogą tylko i wyłącznie przyspieszyć poród. po prostu żeby się dodatkowo nie stresować wolę mieć już przygotowane kilka rzeczy na ewentualną wycieczkę do szpitala. a tak w ogóle to dopiero teraz zaczyna to do mnie docierać i być coraz bardziej realne :szok: chyba sobie nie zdawałam do końca sprawy z tego że ten dystans który miałam do tej ciąży na jej początku ciągle był we mnie

Gatto - oj pędzą te suwaczki, pędzą. teraz Ci się może wydawać że masz jeszcze dużo czasu ale ani się obejrzysz jak będziesz swoją torbę pakować

Do góry