reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Angel - dziękuję że pytasz, samopoczucie bardzo dobre, zwłaszcza dzisiaj po wizycie. mam różne dolegliwości, niektóre męczące ale póki wiem że z małą jest wszystko w porządku to staram się nie narzekać i dzielnie je znosić. ja też podejrzewam że coś może być na rzeczy i stąd te fluidki :tak:

reklama
Bett - no to teraz już macie z górki :) Mała zdrowa, wsjo ok, więc trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bett,zjolka tak bardzo bym chciała......troszke gafe strzelilam z tymi fluidkami ale nawet nigdy nie doczytalam jak to jest z tym wysylaniem:-Dbett super ze mala oki jeszcze troszeczke i bedziecie w komplecie;-)u mnie jak widzisz malpiszona nie ma i czekam test 2 dni temu negatywny wiec sie nie nastawiam na ciaze:-(

Zjola - mam nadzieję że już z górki i że co się miałam wycierpieć to już za mną. buziaczki dla Ciebie
Angel - żadną gafę, po prostu dałaś nam trochę uśmiechu więc powinnaś być z siebie dumna. jeśli chcesz to poprawię Ci trochę humor i opowiem jak mi pan doktor w trakcie badania kazał się najpierw przekręcić na lewy bok - przekręciłam się, później na prawy - przekręciłam a później kazał na plecki po czym mnie zatrzymał i mówi - zanim się pani położy na brzuchu niech się pani chwilkę zastanowi... :-D:-D:-D póki @ nie ma, to nadzieja jest &&&&&&&&&&&&

dziewczyny ja sie nie przejmuje sama z siebie sie smieje:-Di ciesze sie ze wy tez sie usmialyscie:tak:no zobaczymy czy cos piszczy,mam nadzieje bo ta glucha cisza mnie dobija:-(ale dzis mnie tez cos w brzuchy cmi chwilami.bett a to dobre:-D:-Dubaw musi byc.

ano był ubaw... nie wiem czemu zaczęłam się przekręcać na brzuch:confused: jakoś sobie ubzdurałam że jak mówi na plecki to w sensie że on chce mieć do nich dostęp... nie wiem... ale powiedziałam mu że ja już jestem tak ociężała umysłowo że nie jest w stanie mnie zawstydzić :-D

reklama
Do góry