reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka-dzięki ,że pytasz , moje ft3 szwankuje niestety ponad normę jest bo aż 5 a poza tym tsh 2,15 nawet ładnie spadło , a ft4 w górnej granicy normy , 28 mam wizytę to pogadam o tym z lekarzem , a poza tym to mam też wizytę u mojego lekarza duszy 18tego zobaczymy co tam mi powie na temat staranek kiedy konkretnie mogę zacząć.
Trzymam za Was kciuki mocno , ja też mam deprechę jak jest jesień ciekawe jak zniosę przesilenie...

reklama
No właśnie od 1 września miałam nie palić ,ale były dożynki i dużo piwa i jakoś tak wyszło ,że zapaliłam :zawstydzona/y: opiłam się piwa M mnie dopadł bez ogumienia i teraz uszami przebieram ,że coś tam poleciało ,a właśnie ja mam takie pytanie w tym czymś co się u facetów wydziela przed wiecie czym to są plemniki?????????bo mój M ostatnim razem mnie zapylił metodą na wyskok i tak się zastanawiam....
wracając do fajek dziś próba nie palenia na razie mi dobrze idzie ,ale suwaczka jeszcze nie wstawiam.Staram się ani e fajka nie ciumkać ,ani fajek nie palić.

U każdego mężczyzny, przed osiągnięciem orgazmu i wytryskiem, pojawia się niewielka ilość płynu, który zawiera już plemniki. W terminologii medycznej określamy to zjawisko "kropelkowaniem". Niestety w tej "kropelce" wydzieliny zawarta jest już ilość plemników pozwalająca na zapłodnienie. Dlatego też zawsze istnieje ryzyko zapłodnienia i choć ryzyko niechcianej ciąży nie jest w takim wypadku zbyt duże, to jednak warto o tym pamiętać.

Skopiowałam to z innej strony, więc jednak cos tam moze sie zdarzyc, kurcze ja hektolitry mam wlane i nic :-D

Co do fajek - nie wierze w rzucanie na raty, to tzreba nagle i na gwałt!będe cie pilnować!wiesz jak smierdzi osoba ktora pali, masakra.

ja wczoraj do mojego po mizianiu mówię ze zajarałabym ale jakies zioło.:-D

Ostatnia edycja:
Anulka- to wyjaśnia dlaczego mnie M zapylił poprzednio stosunkiem przerywanym , to znaczy ,że teraz też mógł to zrobić o kurka:-Da dość długo to trwało więc cosik się mogło dostać on często popuszcza :zawstydzona/y:, no to szykujemy wyprawkę :-Dnie no żartuję oczywiście jak tylko się pokazałaś to mi się głupawka włączyła:-D

Kobietko smiech to zdrowie nie?na jesien sie przyda.

Idę warzyć obiad bo za chwilke dzieciak ze szkoly przylezie a papu nie ma , tzn;plan mam na zapiekanke z cukinia ,ziemniakiami i mielonym , no nic ide robic .
Kiedy masz termin @???

Termin mam 17 września dopiero jak wtedy @ nie będzie to zatestuję wtedy , no ba pewnie ,że śmiech to zdrowie śmiejmy się ile wlezie:)to miłego pichcenia ja też uciekam do garów dziś kurczak w śmietanie i ziemniaczki.

Anulka , bardzo bym chciała teraz zaskoczyć , Was również ale jeszcze trzeba poczekać tydzień
a nie chcesz sobie mierzyć tempki , może byś wylukała kiedy owu jest?

reklama
Cześć babolki :-)

Wróciłam z delegacji. Jestem skonana. Moje słoneczka dały mi popalić.
Jutro mknę na wizytę kontrolną do gina.

A co u was?

Buziaki

Do góry