reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczynki..

kłaczek trzymam kciuki za pomyslny powrot do boju:-)

anastazja a Wy jak tam? działacie?
czarna Wy czekacie na efekty mam nadzieję?

ja nadal w domu.. gin wróciła, jutro wizyta i wtedy podejmiemy decyzje co dalej.. Obym tak jeszcze wytrzymala z 3 tygodnie.. to moje marzenie.. Ale pod warunkiem, ze ta cholestaza nie zagrozi małemu..

reklama
Aniunnia- ja mocno trzymam za Was kciuki żebyście wytrzymali jeszcze troszkę dacie radę i będzie dobrze pomodlę się za Was wczoraj się modliłam za nas Wszystkie...popłakałam sobie trochę nad naszymi stratami puściłam sobie taki utworek pt. "Bóg się mamo nie pomylił " wyciska łzy z oczu dosłownie taka piękna jest ta piosenka , chciałam M ją puścić ,ale chyba się bał ,że łezkę uroni i nie chciał posłuchać.

kłaczek , wiem że się boisz , doskonale cię rozumiem ...&&&
aniunia , tak czekamy na wyniki naszych starań , ale temperatura mnie narazie nie zachwyca

Czarna - ja od dziś obserwuję cykle dopiero się uczę ,miałam w owu zbliżenie mój M na mnie naparł do tego bez gumki i nie chciał zleźć , w końcu założył gumkę ,ale ja tak ostatnim razem zaszłam właśnie w taki sam sposób więc postanowiłam się poobserwować i moja tempka z dziś to 37,2 zobaczymy co będzie dalej , ja się nie znam na tym jeszcze za bardzo raz kiedyś mierzyłam to mi spadła tuż przed @ , może u Ciebie jeszcze wzrośnie.

Czarna - no gagatek mi się wydaje ,że mu się znudziło czekać już:-D już nie raz próbował ,a tym razem mu się udało bo wypiłam ze dwa piwka i nie bardzo wiedziałam co się dzieje hehe.

Anastazja, ja umieram. W czwartek dostalam @, najpierw mi brzuch napier... tak, ze chcialam zejsc, teraz leje sie jak z kranu. Jedno dobre - jest @, wraca cykl, czyli wracamy do boju.

Cieszę się czytając że masz bojowe nastawienia, wiem że się teraz boisz podwójnie, baaa potrójnie albo i poczwórnie - ale powiadam Ci to co powiadał mi mój gin - limit nieszczęść na jedną głowę - Twoją głowę jest wyczerpany :tak:

czesc dziewczynki..

kłaczek trzymam kciuki za pomyslny powrot do boju:-)

anastazja a Wy jak tam? działacie?
czarna Wy czekacie na efekty mam nadzieję?

ja nadal w domu.. gin wróciła, jutro wizyta i wtedy podejmiemy decyzje co dalej.. Obym tak jeszcze wytrzymala z 3 tygodnie.. to moje marzenie.. Ale pod warunkiem, ze ta cholestaza nie zagrozi małemu..

Działamy, działamy ale jak widać bezskutecznie, te dziewczyny z którymi zaczynałam starania już dawno urodziły, te które w międzyczasie dołączały do starań też już urodziły, tylko Ja siedzę :-( No ale pocieszam się tym , że po prostu Moje dziecko, jeszcze czeka na swoją kolej - i jest to najwspanialszy chłopczyk albo najładniejsza dziewczynka na świecie :-p

kobietko - no kciuki za spontan :)

Anastazja jeszcze nic nie wiem, endo chce, zebym byla operowana na przelomie wrzesnia i pazdziernika. Zobaczymy...

Czarna ja mysle, ze twoja tempka jest super! ksiazkowa niemalze!

Anastazja - dzięki :)
coś tu mamy puchy u nas ostatnio hop hop dziewczyny Zjolu gdzie jesteście ???????
a ja zrobiłam tsh ft3 i ft4 tak dla własnej wiadomości .

reklama
Do góry