reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Znam to mi też czasem weny brakuje:tak:
a co tam dzisiaj pichciłaś?Bo ja zupkę kalafiorową i czekam na M i mamę aż wrócą z pracy ciekawe jakie będą wyniki mam nadzieję ,że w normie, umieram z głodu poszłam rano na badania potem śniadanko , potem drzemka zjadłam już 2 kanapki i nadal jestem głodna idę chyba podjeść zupki.

reklama
mam jeszcze z wczoraj zupkę krem z warzyw -> marchewka, ziemniak, pietruszka, pomidory, seler, por
ja w ogóle uwielbiam zupy a już kremy w szczególności, zazwyczaj wrzucam wszystkie warzywa jakie mam pod ręką do szybkowara, po 15-20 minutach miksuję i mam ekspresowy obiad :-)
na szczęście małżonek jada obiady w pracy, bo on by się taką zupką nie najadł...

anastazja , hmmm :eek: dobrze widzę że twoja tempka skoczyła ? jak się czujesz?
Gatto , kurcze nic nie wiem , no niby nie jest źle , ale ja myślałam że ona wyższa powinna być
jeszcze się przeziębiłam i mam katar jak na złość

Zjola ? Anulka? Magda? co wy to ? gdzieśta som :laugh2:

E tam wyzsza! kazdy ma swoja temperature. ja najwyzsza juz w ciazy mialam 36.8 i tylko raz! z reszta to nie ma co porownywac, bo kazdy ma inna.

czarna tez czekam na info od Ciebie..:-)

ja juz po wizycie.. Mój mały wazy juz 2.400... wszystko ok..w srodku pozamykane.. Sprawdzala mi ta kosc lonowa i miowi, ze to nie ona mnie boli tylko wiazadla prawdopodobnie.. Pogadalysmy sobie długo.. Wszystko dokladnie posprawdzala..Moje wyniki tranzaminaz nie są złe i jej sie wydaje,ze to przez kamien w woreczku zółciowym.. Za tydzien mam je znowu powtorzyc.. Tylko ja sie obawiam czy to nie za długo.. bo wtedy to bedzie 2 tyg od ostatnichn badan.. Wdł gin na porod sie jeszcze nie zanosi.. Chcialaby ,zebym wytrzymala do 37 tyg. No i proponuje porod sn jesli mały nie bedzie za duzy..

Cześć dziewczynki:)
Gatto o jery to już 15 tydzień?!:-):-):-):happy::happy::happy::szok::-) Czas nieźle zasuwa:tak:
Aniunia o Twoim suwaczku już nie wspomnę;-) Niedawno był 25tc?:szok: A tu już końcówka:-)
Bett "3" juz na przodzie:-):-):-)

Buziaki dla wszystkich!!!

Aniunnia - Twój mały już wcale nie taki mały i z tego co widzę to spokojnie jeszcze te 2 tygodnie wytrzymasz :tak:
Emka - szczerze powiem, że mnie też ta trójka z przodu zadziwia i niezmiernie cieszy. ściskam Cię mocno!!!

:-D właśnie zauważyłam na cpp że Czarna też zwróciła uwagę na wielkość "małego"

Ostatnia edycja:
Aniunnia- super ,że mały rośnie dacie radę i wytrzymacie jeszcze troszkę będzie dobrze trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej, hej, jestem , czytam was codziennie tylko weny i czasu chyba brak..choc to marne wytłumaczenie,wiem...korzystam z ostatnich promyków słonecznych bo na jesien przychodzi do mnie pani depresja i daje mi popalic.Strasznie reaguje na te szrości.
szkoła teraz na pierwszym planie , u nas w gimnazjum jest klasa o profilu dziennikarskim a moj syn chce isc a to wymaga niestety nauki od pierwszego dnia w 6 klasie bo aby sie tam dostac liczy sie srednia . wiem zeto jeszcze odlegle lecz musze troszke pilnowac aby za bardzo sie nie rozleniwił.Poza tym dalej cwiczę,łykam witaminy, kwas foliowy a bobaska nie widac i nie słychac. Po zrobieniu wszystkich dodatkowych badanpo raz drugi dajemy sobie czas jeszcze rok bez ingerencji lekarzy. Niech natura działa.
Anunnia jestem z ,,tobą w ciąży ,, od początku dlatego Twój suwaczek cieszy mnie najbardziej.
Gatto ty wiesz...cmok cmok w brzusio.
Emka tobie kibicuje zajebiscie mocno,podobnie zjola - Tobie ogromnie, czytałam blog....życiowy , fajnie sie czyta.
Myśle ze najszybciej zaskoczy nas Moniczka , ciach prach i cos czuje ze czarnulko cos z tego będzie , trzymam kciuki za ciebie i całuję.

Bett jak sie czujesz?To juz 30 stka!super, ciesze sie ze wsio ok, a weny mi tez brak czasami ...

Plenitude , Emy czytacie na tutaj czasami??&&&&&&&
Kobietko buziaki, jak zdrówko?

Do góry