reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

hehe- no coz przy pogodzie 30stopni nie dam rady,wchodze do
domu i odrazu zdejmuje stanik
ale jesienia moze troszke beda wieksze a na dworzu zimniej to bede sie stosowac zeby nie byly jal 'cukinie' jak to mowicie!!
hehhe
Gatto jak sie czujesz? Widze ze mu leb w leb prawie!?

reklama
Martyynaa - stanik jak stanik, ale ja zazwyczaj zdejmuję też spodnie i latam w koszulce i majtkach. najgorzej, że ostatnio w gościach chciałam zrobić to samo. w ogóle z tym moim rozkojarzeniem, to ja się boję że kiedyś tak wyjdę z domu bez tych spodni...

Bett, ja tez sie szybciutko rozbieram po wejsciu do domu hihi, no, ale przy tym piekle to chyba normalka:tak:

Martyna faktycznie, wiesz, ze wczesniej nie zauwazylam!

bett- hehhe- alez mne rozsmieszylas( wazne aby bylo Ci wygodnie!!)
ja podobnie-przychodZe do domu odrazu sie kapie i wkladam ulubiona sukieneczke na ramionczka z hm(tak ulubiona ze mam az 5takich samych) i juz nic wiecej nie mam pod nia. I wtedy noc nie cisnie i noe uwiera!!Dodam ze jest krotka i wyglada raczej jak koszylka nocna wiec jesli ktos przychodI to musze isc sie ubrac/ czego nie lubie

Gatto- bo ja pisE z iphona i ne moglam wkleic suwaczka zrobilan to dopiero dzisiaj,wiec mialas prawo nie zauwazyc. A pozatym pol strony tych moich suwaczkow wiec nie dziwne!

Gatto- bo ja pisE z iphona i ne moglam wkleic suwaczka zrobilan to dopiero dzisiaj,wiec mialas prawo nie zauwazyc. A pozatym pol strony tych moich suwaczkow wiec nie dziwne!

hahaha, dokladnie! Mieszkasz w NY??? fajnie........jak bylam to sobie pokupowalam tam mnostwo szmatek w h&m, w PL nic mi sie nie podoba, tak samo jak tu:(

Spadam dziewczynki, milego wieczoru!!!

Emka ja wlasnie w domu sciagam:( ale nosze takie podkoszulki bawelniane z intimissimi co sa fit i trzymaja cyce na swoim miejscu...raczej :eek:

ja w domu to bez chodze od poczatq ciazy:eek::cool:,ale mam małe bimbałki wiec mysle,ze krzywdy im nie robie...kazdy stanik jest nie wygodny i mnie uwiera jakos tak przez brzuch i dlatego...

martna :-D nio to juz wiesz o co chodzi.

Martyna kurde tak patrze na Twoje suwaczki...Też traciłaś dzieci w wysokiej ciązy...:( Wiesz dlaczego tak się działo? Jesteś teraz pod dobrą opieką lekarzy? Juz jest ok?
karola a jak patrzę na Twój suwaczek to za głowę się chwytam:-DJak ten czas leeeeciiii:szok::-)

reklama
emka01-
mialam IC to znaczy inompetence cervix. Szyjka macicy zbyt wczesnie sie rozwierala bez skracania do porodu. Mimo obserwacji szyjki(ktora sie nie skracala w moim przypadku- a jedynie otwierala,to nie dalo sie wykryc zbyt wczesnie ze to wlasnie sie moze stac. Mialam 7lekarzy i kazdybmowil co innego. Niestety jal widac nikt nie mal wystarczajacej wiedzy i doswiadczenia zeby sie mna zajac.
Znalazlam wkoncy profesore ktory jest najlepszym
specjalista w swiatowym(i usa) ktory zrobil mi operacje na macicy i tym samym naprawil moje szyjke.
Dotychczas slyszalam ze powinnam leze( a wlasnie lezalam prawie tydzien i wtedy wlasne stracilam dziecko w styczniu 2012). Profesor powiedzial ze w moim przypadku i lezenie cala ciaze moglo by nie pomoc.
W kazym razie nowojorscy lekarze zaproponowali my szef na szyjce przy kolejnej ciazy ok.12 tyg. Niestety dopiero po drugiej poznej stracie.Mimo ze ja juz w poprzedniej ciazy uwazalam ze powinno sie tak stac.
Dowiedzialam sie rowniez ze zdarza sie i to bardzo czesto ze szef taki zalozony w ciazy moze jednak nie zadzialac albo mozna stracic dziecko podczas tego zabiegu.
Wlanie znalazlam profesore D.Davis i grupe abbyloopers.yahoo gdzie jest 3najlepszych lekarzy ktorzy zajmuja sie wlasnie takimi przypadkami.
Profesor zrobil mi operacje rozcinajac brzuch przed ciaza jeszcze. Teraz jestem jak kazda normalna ciaza ale i tak sie boje!

Do góry