reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

No to myślę,że lepiej trafić nie mogłaś,skoro są najlepszymi specjaliśtami:) W takim razie tylko im ufać ,słuchać sie i czekać na szczęśliwy finał:))))
Martyna ja często myslę o swoim przypadku...wolałabym wiedzieć,że na coś np.choruje,ze coś w organiźmie nie domaga i to leczyć,naprawiać...niż mieć cholernego pecha,być zdrowym a tracić dzieci...
Dzielna kobieta z Ciebie:) Tak trzymaj:)

reklama
dotachałam się do komputera :-D jednym słowem porażka. brak energii do życia :cool:

martyna witaj, jakoś cię nie kojarzę :D albo nie wiem co :o może mi się na oczy rzuca :D

Ostatnia edycja:
emka widze ze tez stracilas jedno dzieciatko w II trymestrZe- wiesz co sie stalo?
Ja zrobilam mase badan bo szlalam i nic z tego i kilka rzeczy nadal nie jest wyjasnionych jak np krzepliwosc krwi wiwc czasem wariuje

martyna u mnie była ciąża bliźniacza,ta z najbardziej ryzykownych bo jednokosmówkowa,łożysko zaczęło fiksować i przestało doprowadzać im to co trzeba,zdrowe dzieci zabiło mi w kilka dni

martyna , kurka wodna , ja nie widziałam twojego suwaka:confused: , twardzielka z ciebie - co przemawia za tym , że wygracie teraz:)

emka , myślę , że to plamienie to może wcale nie musi być intensywne , ważne żeby cię potem lekarz obejrzał czy macica się dobrze oczyściła , buziaczki

zrobiłam dziś progesteron , w 22dc mam 13,5 ng/ml
wygląda że jest chyba dobrze , czekam na @ i chyba bierzemy się do roboty , jeden cykl wcześniej niż w suwaczku

czarna76-witaj kochan! jak sie masz? cope lat!!!

wierze ze sie uda!!!troche jestem przerazona bo ciaza planowana jak najbrdziej jak wiadomo ale jednak byla niespodzianka/nawet sie poskarzylam do meza w czerwcu- "wiesz juz doszlam do siebie po operacji wiec mozemu wrocic do narmalnego zycia seksualnego bo jeden se w m-scu to dla mnoe troche malo".
A wiesz jak rozcieli mi brzuch(w kwietniu mialam operacje na macicy przez brzuch- ciecie jak cesarskie ale tylko brzucha) to bylam taka nie gietka w seksie wiec troche unikalam...
a tu prosze nie wiadomo jak i kiedy...

czarna to do roboty,tylko bez fuszerki proszę:-D;-)
martyna no los płata nam niezłe figle...ale musimy walczyc dalej,bo nikt inny za nas tego nie zrobi. Kobiety często nie zdają sobie sprawy z tego ile siły w sobie mają i determinacji:)Będzie dobrze,zobaczysz:)

Martyna , dobrze że jesteś tam , bo tutaj w polsce to by chyba ci tego nie zrobili
U mnie ok , za chwilę staranka , chciałabym tak jak u ciebie z zaskoczenia , raz i już , bo mnie lata gonią , nie mam czasu na długie starania:laugh2:

emka , nie będę się opieprzać obiecuje:-p

reklama
dzieki kobietki.
Do tego profesora przyjezdzaja ludzie z calego swiata na takie operacje. Ma bardzo dobry wynik sukcesu.
Znalazlam go w wikipedia czytajac artykuly na temat niekompetentnej szyjki macicy i znalazlam kilka jego publikacji. Potem strone abbyloopers gdzie jest mnostwo kobiet z takim problemem jak ja z calego swiata. Profesor robi zwykle 3-4 takie operacje tygodniowo. Jest mistrzem.

Do góry