reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej kobitki, ja dziś jestem trochę przymulona przez tą pogodę. wieczorem ma mnie odwiedzić koleżanka na ploty i już się nie mogę doczekać

Emka ja wlasnie w domu sciagam:( ale nosze takie podkoszulki bawelniane z intimissimi co sa fit i trzymaja cyce na swoim miejscu...raczej :eek:

Gatto tylko nie planuj chodzic czy leżeć w domu bez stanika z wygody,ja tak zrobiłam i po fakcie płakałam,bo okazało się,ze nie są juz na swoim dawnym miejscu heheh Obiecałam sobie,ze całą ciążę będę nosiła push up z cyckami pod samą szyja heheh A tatusiowi pewnie choc troszke samo patrzenie wystarczy;)

dziewczyny o co chodzi z tymi cyckami:)

:-D:-D:-D Martyna udana jesteś;)
Gatto trzymaj te cholery na uwięzi:-D:-D:-DKurde myslę,że taki topik w 100% ich nie upilnuje,więc miej je na oku:-)

Martyna no takie glupie rozmowy o tym kto ma cyce jak donice i jak je upilnowac, coby potem nie zamienily sie w cukinie (jak niektorym;-):-):-))

Emka ale mnie w cycniku gniecie i swedzi:-p

hehhe a to nie do mnie- moje to ledwo B miska- raczej niewidoczne i na szczescie jedrne jeszcze po tym
jak doszly do rozmiaru C po stracie aniolkow!
a ja tak chodze bez stanika czesto wiec mysle sobie- jakies porady ru sa wiec musz sie doatosowac;)
Ale na kazde rady uszy otwieram!
buziale

Hahaha, Martyna no wlasnie Emka ma rade, zeby w ciazy uzywac stanika, bo sie cyce rozlaza:-D:-DKazdy idzie w swoja strone hehehe:-D:-D

Gatto no mnie właśnie też swędziało i dusiło,dlatego chodziłam bez heheh a,że se urosły to niestety grawitacja...:no::szok::baffled:
Pilnuj ich pilnuj ,zeby Gattinek nie musiał oglądać cukini:-D:-D:-D
Martyna nawet B potrafia obnizyć pułap:rofl2::eek:

reklama
Do góry