reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Muszę uzbroić sie w cierpliwośc i tyle. I tak nic mi innego nie pozostaje. No ale za półtora tygodnia to nogi na kozetce u gina będą mi podskakiwać z nerwów. Ostatnio musiałam sobie jedną nogę ręką trzymać, bo tak drżała, że aż mi głupio było :-D

zjola ja cie prosze...rzyganek ci sie zachciewa???? kurka ja waliłam pawie przez 2 miechy,zjechalam 6kg z wagi,nic zjesc ani wypic nie mogłam,wciaz sie przytulałam z kibelkiem...bleeeee nikomu nie zycze.a zgaga mnie teraz meczy od jakiegos miesiaca.ciesz sie,ze nie pawiujesz.sa takie co maja wszystkie objawy,takie co maja czesc i takie co nie maja zadnych takze spokoj cie tylko moze uratowac.emka trzymam &&& za wizyte.ty masz takie godziny i ja usg tez zawsze mam poznym popoludniem i cały dzien chodze i stękam...

kochane jestem zdenerwowana faktem allegro.sprawa z sukienka nadal sie ciagnie.14go dostalam sukienke,ale nie ta co zamawiałam i tego samego dnia odesłalam ja za pobraniem.do goscia dodzwonic sie nie moglam,napisałam mu meila,ze zwracam towar i prosze o zwrot kasy.zadnej odpowiedzi do dzis.kiecka nie wrociła,kasa tez nie...i co wina poczty??? moj maz mowi,ze pieniadze poczta zawsze dlugo ida no,ale az tyle??? nie wiem załamana jestem.jesli do srody nic nie wroci to musze gdzies to zglosic choc albo jedno albo drugie wrocic przeciez musi.pozatym ogłoszen o wynajem mieszkan nie ma zadnych:wściekła/y:.za to bylismy dzis w zakładzie gospodarki mieszkaniowej pytac o mieszkania do przetargów i pojechalismy nawet obejrzec 3 jakie maja na dzien dzisiejszy i lipa wielka.jedno mieszkanie 25m2...klitka jak ciul,sasiedzi znawcy win itp jak weszlismy do kamienicy to tak nas przywitali,ze moj maz stwierdzil,ze bałby sie wieczorem wyjsc z psem...drugie mieszkanie38m2...powybijane wszystkie szyby,ktos tam sobie nocuje wieczorami,bez wody,kanalizacji itd...trzeciez mieszkanie 41m2 tez bez wody i kanalizacji,ale tam do srodka nie dalo sie wejsc,bo klamki w drzwiach brak,a klucze nie pasowały wiec nie wiem...kobitki same sie zdziwily.pewnie ktos zmienił zamki i sobie pomieszkuje bez niczyjej wiedzy...takze narazie stoimy w miejscu.za jakies 3,4 miesiace mamy znowu sie zglosic moze beda jakies nowe lokale...:-:)-(

Zjola swietne! No i lektorka dobrze znajoma. Wrzuce sobie w zakladki - fajna animacja, dobre opisy...
Mdlosci tez nie mam - czasem mi sie niedobrze robi na chwile i to wszystko. W ogole objawow nie mam poza tym lekkim muleniem. NIC sie nie dzieje. Cycki nie bola, nie rzygam, wqrwa mam jak zawsze, spiaca jestem powyzej sredniej statystycznej, ale pogoda tez byla taka ze tylko knajpa albo kino.

Kłaczku - jak piszesz wqrwa, to ja ma zawsze, bo ja choleryczka jestem. Moi już wiedzą, należy dać się wywrzeszczeć i za 3 minuty jestem potulna jak owieczka. Co do spania to ja spacz popołudniowy jestem, więc mnie nie dziwi, że po pracy kołderka mnie wzywa, no a z sikaniem, to ja sikawka jestem i tak nieprzeciętna, chociaz rzeczywiście, teraz w nocy to potrafię 5 razy wstawać. Tak, że pół nocy łażę.
A z Karolkiem miałaś podobny brak objawów?

Zjola, to jak Ty masz objawy ciazy bez ciazy, to co Ty jeszcze chcesz? :-D No wlasnie nie... Z Karolem to cycki mnie bolaly, spac mi sie chcialo tez, ale mialam cholernie wyczulony wech - smrodu jeszcze nikt nie czul, a ja juz lecialam rzygnac. :-D A tak serio to czulam slad sugestii kazdego zapachu jak pies. No i jak zobaczulam psie g... na chodniku, to paw. Poza tym chyba na poczatku nic takiego sie nie dzialo... A! Latanie w nocy do kibelka! Teraz tez przewaznie musze w nocy sie przeleciec.

reklama
A w innych ciążach? Też różnie bywało, czy zawsze się czułaś podobnie? Bo ty to masz z czego porównanie zrobic :-D

Do góry