reklama
bett
Fanka BB :)
Emka - ja tylko raz umówiłam się na wizytę wieczorem i stwierdziłam że nigdy więcej. przez cały dzień chodziłam po ścianach i wszystko mi z rąk leciało. teraz umawiam się na rano, wstaję tak żeby tylko zdążyć się wyszykować i od razu jechać. trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&
Nie panikuj, meliske sobie strzel, poogladaj w necie kalendarz ciazowy i zobacz jak ladnie teraz wyglada Twoje malenstwo. Ja sobie co tydzien patrze na zdjecia dzieci na tym etapie ciazy i ogladam jak paluszki rosna i oczka i jak juz (moje juz umie) sobie paluszkiem do buzi trafia i nie widze go naprawde, ale wiem jak wyglada i co umie.
bett
Fanka BB :)
Zjola - no jak nie ma innej możliwości to trzeba się dostosować. na szczęście każda kolejna wizyta jest coraz mniej stresująca, najgorzej wspominam te początkowe. 3 sierpnia już niedługo i się troszkę uspokoisz jak zobaczysz rosnącą fasolinkę
:-)

emka01
Szczęśliwa mama:)
kłaczku ja nadal mam takiego stracha ,że często zapominam,że jestem w ciąży...Więc jutro już nie będzie odwrotu,ta wiadomość do mnie dotrze na dobre...Wmawiam sobie teraz,że co ma być to będzie,że na wiele spraw nie mam wpływu,ale mam nadzieję,że 3 raz los mnie tak dotkliwie nie dotknie...Póki co staram się nie myśleć o tym co się wcześniej stało...Postawiłam sobie mur...
Kłaczku - moje dopiero zaczyna się zwijać w rulonik
Nie za wiele w związku z tym jeszcze umie, no ale rośnie ok 1mm dziennie, więc już niedługo czegoś się naumie
. Jednym słowem przeobraża się z meduzy w nieprzymierzając gada 

Emka, popatrz u mnie - 2 razy strata i.. jaki fajny Karol!
Zjola, tu patrze: http://ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=572&Itemid=160
Tak moje to juz ze 3, moze nawet 4cm ma - kupa czlowieka!

Zjola, tu patrze: http://ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=572&Itemid=160
Tak moje to juz ze 3, moze nawet 4cm ma - kupa czlowieka!
Ostatnia edycja:
reklama
Zjola nie panikuj! Ja w sumie tez nie rzygam, ale jakos bardzo mnie to nie martwi, bo mam cholerne mdlosci, nawet w nocy! i musze wstawac na siku w nocy tez, czego nienawidze i nigdy nie wstawalam (no chyba zeby w ekstremalnych sytuacjach) Nie moge pic kawy bo gattino odmowil kategorycznie i kompa tez odmowil, wiec korzystam szybko i malo.
Emka trzymam kochanie kciukasy!! daj znac oczywiscie! Ja tez mam wizyty popoludniu lub wieczorem.
Klaczku tez ogladam e-brzuszek, moj juz w sumie przypomina ssaka
Emka trzymam kochanie kciukasy!! daj znac oczywiscie! Ja tez mam wizyty popoludniu lub wieczorem.
Klaczku tez ogladam e-brzuszek, moj juz w sumie przypomina ssaka

Ostatnia edycja: