No nie bardzo. Lekarze z tej kliniki nie dają swoich telefonów. Można się kontaktować tylko z recepcją. Na ulotce wyczytałam, że przy poronieniu zagrazającym, gdy progesteron jest niski i występują plamienia stosuje się dawkę 3x dziennie. No ale najpierw się poobserwuje, bo może to się już nie powtórzy.
reklama
butterfly21
hope & love
dzień dobry! 
zjola && trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj ile się da! może ten śluz nie zwiastuje nic złego! Bynajmniej Ty po pracy jak pisałaś do wyrka i odpoczywaj ile się da
należy Ci się
a jeżeli to cię uspokoi to może zadzwoń do recepcji i spróbuj się skontaktować z ginkiem ... Nie wiem jak to wygląda u Ciebie, ale ja z ginkiem to jestem non stop w kontakcie czy to sms czy telefon bo mam jej numer
próbuj może się uda i będziesz spokojniejsza

zjola && trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj ile się da! może ten śluz nie zwiastuje nic złego! Bynajmniej Ty po pracy jak pisałaś do wyrka i odpoczywaj ile się da

bett
Fanka BB :)
Zjola - postaraj się jak najwięcej leżeć i odpoczywać przed wizytą. brązowy kolor oznacza że jest to stara krew i jest to mniej niebezpieczne niż gdyby była czerwona ale tak jak dziewczyny pisały zawsze jest to sygnał od organizmu żeby trochę zwolnić. postaraj się nie denerwować na zapas - wiem że to łatwo mówić bo sama panikowałam jak miałam krwawienia przez 2 tygodnie, ale jak widzisz wszystko jest w porządku i ciąża się dalej rozwija. trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Zjola, a nie masz teraz jakos terminu @? No i jak jest czysto, to moze faktycznie tylko jakies "strachy na Lachy". Jezukolczasty, ja panikuje... Ale ja tez plamilam troche teraz i przeszlo i jest dobrze.
Probowalabym sie dodzwonic do lekarza - przez recepcje i niech skontaktuja.
Probowalabym sie dodzwonic do lekarza - przez recepcje i niech skontaktuja.
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
zjola - nie odpisałam Ci, bo się urlopowałam ale myślałam o Was wszystkich
Głowa do góry, tyłek do łóżka i uśmiech na twarz 
Limit nieszczęść wyczerpałaś - tym razem tylko szczęśliwe zakończenie
i powiem Ci że strasznie szybko zleciał miesiąc jak nie ma Twojego małża w domu - tylko 4 dni zostało do powrotu a dopiero co pisałaś że poleciał 
Muszę się trochę zająć pracą , także wszystkie pozdrawiam i ślę dużo spalonej opalenizny

Muszę się trochę zająć pracą , także wszystkie pozdrawiam i ślę dużo spalonej opalenizny

Kłąaczku - termin @ byłby za dwa tygodnie, to nie to. Na razie jest czysto. Zobaczę jak dalej pójdzie. Najwyżej spróbuję się skontaktować jakos z tym ginem.
Anastazja - no czas leci i oby twoje słowa były prorocze z tymi nieszczęściami
Anastazja - no czas leci i oby twoje słowa były prorocze z tymi nieszczęściami

lenka21*
2+3 = MY
a nam dzisiaj szczeniaczka przejechali:-
-(
mielismy 4 , trzy wydaliśmy ten miał zostac, chłopaki tak się z nim bawili , taki fajny był. Mnie akurat nie było w domu bo musiałam jechac po paliwo a przyjechał facet do prasowania siana i nakrecał na podworzu M akurat wychodził z domu i nie zdazył zareagowac i tak mi go szkoda
mielismy 4 , trzy wydaliśmy ten miał zostac, chłopaki tak się z nim bawili , taki fajny był. Mnie akurat nie było w domu bo musiałam jechac po paliwo a przyjechał facet do prasowania siana i nakrecał na podworzu M akurat wychodził z domu i nie zdazył zareagowac i tak mi go szkoda
reklama
karola1388
Poprostu żyj...
anty sukieneczka fajna,dzianinkowa,napewno bedzie ci w niej wygodnie
zjola,a nie mozesz zadrynac na recepcje,powiedziec co i jak i zostawic swoj nr tel zeby sie z toba lekarz skontaktował???? lenka ja bym sie zawyla za nim:-(