reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

No nie bardzo. Lekarze z tej kliniki nie dają swoich telefonów. Można się kontaktować tylko z recepcją. Na ulotce wyczytałam, że przy poronieniu zagrazającym, gdy progesteron jest niski i występują plamienia stosuje się dawkę 3x dziennie. No ale najpierw się poobserwuje, bo może to się już nie powtórzy.

reklama
dzień dobry! :tak:

zjola && trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj ile się da! może ten śluz nie zwiastuje nic złego! Bynajmniej Ty po pracy jak pisałaś do wyrka i odpoczywaj ile się da :) należy Ci się :tak: a jeżeli to cię uspokoi to może zadzwoń do recepcji i spróbuj się skontaktować z ginkiem ... Nie wiem jak to wygląda u Ciebie, ale ja z ginkiem to jestem non stop w kontakcie czy to sms czy telefon bo mam jej numer :) próbuj może się uda i będziesz spokojniejsza

Zjola - postaraj się jak najwięcej leżeć i odpoczywać przed wizytą. brązowy kolor oznacza że jest to stara krew i jest to mniej niebezpieczne niż gdyby była czerwona ale tak jak dziewczyny pisały zawsze jest to sygnał od organizmu żeby trochę zwolnić. postaraj się nie denerwować na zapas - wiem że to łatwo mówić bo sama panikowałam jak miałam krwawienia przez 2 tygodnie, ale jak widzisz wszystko jest w porządku i ciąża się dalej rozwija. trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Zjola, a nie masz teraz jakos terminu @? No i jak jest czysto, to moze faktycznie tylko jakies "strachy na Lachy". Jezukolczasty, ja panikuje... Ale ja tez plamilam troche teraz i przeszlo i jest dobrze.
Probowalabym sie dodzwonic do lekarza - przez recepcje i niech skontaktuja.

zjola - nie odpisałam Ci, bo się urlopowałam ale myślałam o Was wszystkich :tak: Głowa do góry, tyłek do łóżka i uśmiech na twarz :-D:-p Limit nieszczęść wyczerpałaś - tym razem tylko szczęśliwe zakończenie:tak: i powiem Ci że strasznie szybko zleciał miesiąc jak nie ma Twojego małża w domu - tylko 4 dni zostało do powrotu a dopiero co pisałaś że poleciał :szok:
Muszę się trochę zająć pracą , także wszystkie pozdrawiam i ślę dużo spalonej opalenizny :-p:-p

Kłąaczku - termin @ byłby za dwa tygodnie, to nie to. Na razie jest czysto. Zobaczę jak dalej pójdzie. Najwyżej spróbuję się skontaktować jakos z tym ginem.

Anastazja - no czas leci i oby twoje słowa były prorocze z tymi nieszczęściami :tak:

a nam dzisiaj szczeniaczka przejechali:-:)-(
mielismy 4 , trzy wydaliśmy ten miał zostac, chłopaki tak się z nim bawili , taki fajny był. Mnie akurat nie było w domu bo musiałam jechac po paliwo a przyjechał facet do prasowania siana i nakrecał na podworzu M akurat wychodził z domu i nie zdazył zareagowac i tak mi go szkoda

reklama
anty sukieneczka fajna,dzianinkowa,napewno bedzie ci w niej wygodnie:tak: zjola,a nie mozesz zadrynac na recepcje,powiedziec co i jak i zostawic swoj nr tel zeby sie z toba lekarz skontaktował???? lenka ja bym sie zawyla za nim:-(

Do góry