Roznie... To co pamietam: W pierwszej mialam mdlosci rano i klasycznie zaczynalam dzien od pawika, a jak mi zaleciala kawa zaparzona to tez jechalam do Rygi.Brzuch mi wczesnie wylazl, juz kolo 3 miesiaca byl widoczny. No i mialam parcie na kiszona kapuste - na kilogramy. W drugiej ciazy mialam od poczatku schody - najpierw ucisk na nerw kulszowy powodowal, ze nie moglam chodzic, potem gestoza. Objawow nie pamietam. Przy trzeciej nie mialam czasu myslec o objawach - dwoch malych, bajtli zajmowalo czas dosc skutecznie. Z blizniakami nie pamietam zadnych sensacji, poza tym ze brzuch mi wylazl dopiero w 7 miesiacu taki, ze byl widoczny jak wlozylam luzny dres. A potem to juz blyskawicznie mialam go od brody do kolan. To byla sportowa ciaza, kompletnie nic sie nie dzialo. Poza tym nie pamietam - ponad 20 lat temu, to by trzeba bylo miec pamiec slonia, a ja mam tylko wage slonia. Pamietam ciaze stracone - miewalam mdlosci, bol piersi za kazdym razem, przy pustym jaju to nawet objawy byly silne i.. utrzymywaly sie kilka dni po poronieniu. Nie ma reguly, wiec spokojnie.
reklama
anty2
Fanka BB :)
emka,Anulka ja też sceptycznie podchodzę do wszelkich suplementów,ale jak mi włosy leciały jedne za drugimi to wiesz "tonący brzytwy itd" i jakież było moje zdziwienie gdy wypadanie się skończyło
karola to ty teraz panisko będziesz w tym autku;-)M nawet nie bardzo jak miałam wykorzystać,bo z tych nerwów aż focha zarzuciłam i głupio mi było później go napastować:-)
Laseczki rzućcie proszę okiem na tę sukienkę,bo wyobraźcie sobie,że to moja pierwsza w życiu wylicytowana na allegro.Tak zaczęłam się bawić dla jaj,a tu bach
i wygrałam licytację.Można się w takiej pokazać na weselu?
2 XF19 FANTASTYCZNA SUKIENKA NOWA 36/38 BCM (2478052419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

karola to ty teraz panisko będziesz w tym autku;-)M nawet nie bardzo jak miałam wykorzystać,bo z tych nerwów aż focha zarzuciłam i głupio mi było później go napastować:-)
Laseczki rzućcie proszę okiem na tę sukienkę,bo wyobraźcie sobie,że to moja pierwsza w życiu wylicytowana na allegro.Tak zaczęłam się bawić dla jaj,a tu bach

2 XF19 FANTASTYCZNA SUKIENKA NOWA 36/38 BCM (2478052419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bett
Fanka BB :)
Anty - a przytulanko na zgodę? sukienka się jak najbardziej nadaje na wesele 
wracając do moich przeżyć z przychodnią to dzisiaj zadzwonili, że nie mają mojego wyniku glukozy na czczo i mam przyjść ją powtórzyć...

ale tylko tą na czczo, bo tej po obciążeniu mają wynik. myślicie że to będzie w jakiś sposób miarodajne jak jeden wynik będzie z piątku a drugi z wtorku?

wracając do moich przeżyć z przychodnią to dzisiaj zadzwonili, że nie mają mojego wyniku glukozy na czczo i mam przyjść ją powtórzyć...

A ja dzisiaj zrobiłam jazdę w pracy, bo wiecznie mi czymś dupę zawracają i się zapytałam, czy ja wiecznie czegoś od kogoś chcę? No powiedzieli, że nie. No więc właśnie! No ale jak mi wyjechali, ze trzeba ludziom pomagać, ze to taki rodzaj zawodu specyficzny i ze to co mówię jest destrukcyjne, to dostałam szału!
No jednak mój dzisiejszy stan może być spowodowany brązowym śluzem, który zaobserwowałam. Z tym, że jego nie ma na zewnątrz, tylko w środku. Zdajsie, ze znowu będzie z tego wszystkiego jeden wielki guzik. No nic poczekam na rozwój wypadków. Wizytę mam za 10 dni.
No jednak mój dzisiejszy stan może być spowodowany brązowym śluzem, który zaobserwowałam. Z tym, że jego nie ma na zewnątrz, tylko w środku. Zdajsie, ze znowu będzie z tego wszystkiego jeden wielki guzik. No nic poczekam na rozwój wypadków. Wizytę mam za 10 dni.
Zjola spokojnie, trzeba zawsze myslec pozytywnie.....brazowy sluz moze sie zdarzyc, bo to organizm daje sygnal, ze potrzebuje troche odpoczac. Ten sluz moze byc efektem wczorajszego lub nawet niedzielnego zmeczenia lub stresu. Co tu sie oszukiwac kochana, jestesmy juz wiekowe i musimy na siebie uwazac 5 razy bardziej niz dziewczyny przed 30tka. Nie przypadkowo mowi sie, ze pierwszy trymest jest najtrudniejszy.....trzeba na siebie bardziej uwazac i duzo odpoczywac, nawet jesli to nudne jest.
Gatto - dzisiaj wracam z pracy i się kładę. Obiad mam, listę z zakupami zostawiłam młodemu i luzik. Mam tylko nadzieję, że to nie zwiastuje niczego złego. Przed chwilą sprawdzałam, na razie czysto. Może ja tego dupka zwiększę do 3 razy dziennie? W sumie przed okresem zawsze miałam plamienia przed, wiec mógł być problem z progesteronem i może teraz też jest go za mało.
Kurcze boję się bo w pierwszej obumarłej ciąży też miałam takie jednorazowe plamienie i ciąża nieudana
Chociaż wtedy to był termin @ i podobno może się tak zdarzyć. Teraz to nie termin @. Chociaż lekarz wtedy powiedział, że to nie musiało być oznaką obumarcia płodu. No nic muszę się obserwować a za 10 dni dowiem się co i jak, no chyba, ze to sie nasili.
Kurcze boję się bo w pierwszej obumarłej ciąży też miałam takie jednorazowe plamienie i ciąża nieudana
reklama