reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola - ja nie wymiotowałam ani razu, ale potrafiło mnie czasem przez cały dzień mdlić
Butterfly - uuu odciski... no to się wybawiłaś. pewnie! jak masz mężusia w domu to z niego korzystaj :tak:

reklama
Cześć dziewczyny:)
Zjola no ja Cię bardzo proszę!!!Mdłości a zdrowe dziecko nie mają nic wspólnego.Każda ciąża jest inna. Na moim przykładzie-mega mdłości 24h nie pozwalające normalnie funkcjonować od około 7 tc,od 11tc wymioty nocne...i co???Jeśli to miało być oznaką zdrowej prawidłowo rozwijającej się ciąży to gdzie są moje dzieci????
Kochana ja mam nadzieję,że tym razem ciąża u mnie przejdzie gładko,bez tak fatalnego samopoczucia.Teraz chce się cieszyć tym stanem a nie leżeć miesiącami w łóżku nieprzytomna...

Ja i tak osiwieję do tego 3 sierpnia :(
Rozmawiałam z moim M. Dorobił się anginy w tej Japonii biedaczek :( Zamiast się z nim witać, to ja będę uciekać, żeby się nie zrazić!

To bardzo nieładnie z jego strony:-DJak teraz będziecie się witać po takiej rozłące??Ale pechowo wyszło:( Może kupcie sobie takie maseczki ochronne,wtedy bedziecie mogli sie tulać i tulać:-)Tylko mi się nie całować;-)
A ja dzisiaj wstałam i mam takie adhd,że nie mogę usiedzieć w miejscu...pewnie to ze strachu przed jutrem hheheh

reklama
Emka a pierwsza, czy druga?
Ty dopiero od teraz siwiejesz? Ja już siwieję od zeszłego tygodnia a jeszcze dwa przede mną :(

Do góry