reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola - dzięki mam nadzieję ,że wypocznę fakt ,że koleżanka jest w ciąży oznacza ,że powinnam ją troszkę odciążyć i pewnie to ja będę tam chodzić nad wszystkim ,ale co tam ważne ,że nawdycham się jodu może na moją tarczycę to dobrze podziała bo słyszałam ,że to pomaga na tarczycę , już mam listę zakupów które mogę zrobić tu bo tam wiadomo drogo jest ,a mięso i takie tam kupię na miejscu tutaj makaron jakiś koncentrat bo córa koleżanki lubi pomidorówkę , jakąś mąkę , przyprawy, ziemniaki,napoje , kostki rosołowe, chleb, bułka tarta to co da się przewieźć.Mam już menu na 3 dni mielone, kotlety z piersi kurczaka , pomidorówka ,a o reszcie myśli koleżanka podzielimy się pół na pół nie kupuję za dużo żeby potem tego nie przywozić z powrotem.

reklama
Kobietko, cudownego wypoczynku nad morzem i przede wszystkim słoneczka Wam życzę!!!! Jantar jest piękny - będziesz bardzo blisko mnie ;-)

Zjolu
, za wizytę &&&&

Pozdrawiam wszystkie babensssje :-)

Dzięki dziewczynki serdecznie :)
Ewelinko - to gdzie ty mieszkasz tam bliziutko?
z nikotynką ,a no jakoś idzie teraz palę e-lighta ,a potem zerówki będą już i potem koniec we wrześniu.

Cześć dziewczyny:)
Kobietko udanego wyjazdu:))) Tak myslę o Twoich zakupach...a może sprawdź w interku czy jest tam jakiś fajny normalny market jak biedrona czy tesco lub lidl.Tam ceny będą normalne jak wszędzie. Nad morzem to przede wszystkim w knajpach jest mega drogo,choć czasami idzie trafić na coś dostępnego na każdą kieszeń. Mnie to zawsze wkurzało,że głupi obiad dla dwóch osób,który wcale nie był syty,do tego piwko i bach 120zł:((( Masakra jakaś.Później niech się nie dziwią,że ludzie wolą jechac za granicę...
Zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytkę kochana:-)

Emka -podobno jest w okolicy biedronka i tam się wybierzemy na zakupy właśnie już mamy opracowany plan działania :tak:może na jakąś rybkę z M pójdę bo on uwielbia ryby ,a ja coś tam sobie zjem ,ale to raz pójdziemy i starczy bo tam bardzo drogo podobno jest.

reklama
Do góry