reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

buterfly no to musisz zrobic porzadek z oczkami.ja tez powinnam isc do oklulisty,bo z bliska czasem obraz mi sie rozmazuje.teraz dopiero zauwazyłam,ze jestes zarejestrowana na bb od czerwca a masz natrzaskane tyle postów co ja prawie...jak ty to robisz?????:szok::szok:

reklama
czesc kochane;-)karola autko super:-)emka nawet nie wiesz jak sie cieszę ze sie udalo zycze ci z calego serduszka i trzymam kciuki&&&&&&&&& oby wszystko skonczylo sie wielka radoscia ;-)GRATULACJE i buziaki dla ciebie i brzusia:tak:duzo spokoju i wiary w to ze bedzie dobrze;-)anulka znajdziesz lepsza prace niech zaluja ze cie nie maja:-)

Pozdrawiam was wszystkie kochane:*

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Karola niezłe pędzidełko:-) i gratuluję zapuszczonych pazurków:tak:
Ziola jedni chcą mieć spokój a inni zmieniać pieluchy, już raz to przeszłaś i nic cię nie zaskoczy, chyba że będzie mała ziolka czego ci serdecznie życzę:tak:
Kobietko wrzuć fotkę swoich pasemek, bo zapisałam się już do fryzjera ale nie mam pojęcia jak się ufarbować, jest teraz tyle możliwości że nie mogę się zdecydować:-p
Mi dzień nie zaczął się najlepiej, obudziłam się z czerwonym zapuchniętym okiem z jęczmieniem na powiece więc przed pracą wpadłam do przychodni zapisać się do lekarza bo wszystkie maści są na receptę. Po pracy zadowolona pojechałam do lekarza gdzie nie musiałam czekać w kolejce, jednak po wejściu do gabinetu usłyszałam od pani dr nie ma mojej karty. Wróciłam do rejestracji i pytam dlaczego, na co Pani mówi że nie zaniosła karty bo muszę pokazać dokument potwierdzający moje ubezpieczenie inaczej nie wejdę do lekarza. Zawsze staram się mieć w domu druk RMUA ale teraz pracuję w oddziale firmy gdzie na druk muszę zawsze poczekać bo kadrowa pracuje tylko 3 dni w tyg. Tłumaczę w rejestracji ale baba nadal się upiera więc się wkurzyłam i mówię że nie ma prawa mi odmówić wizyty a ja mogę dostarczyć druk w ciągu 7 dni bo takie jest prawo. Na co ona zaskoczona niegrzecznie odpowiada że w takim razie za leki będę płaciła 100%, wyobraźcie sobie że weszła ze mną do gabinetu i powiedziała pani dr że ma wypisać receptę na 100% bo mam nieważne ubezpieczenie. Już nie chciało mi się nawet z nią kłócić i chciałam tylko dostać receptę aby doprowadzić oko do porządku, ale jak tylko dostanę nowy druk RMUA to odwiedzę panią w rejestracji i powiem jej kilka słów.

Ostatnia edycja:
magdalena da bezszczelne osobki u nas z kolei jest wscibska farmaceutka:tak:tez wymyslaja kiedys szlo sie z ksiazeczka kartka wyrwana i czesc a teraz szaleja:wściekła/y:

Elka - starałam się nie stresować ale jak zobaczyłam trumnę to się rozkleiłam. na szczęście mam to już za sobą. miłej nocki życzę!
Kłaczek - dzięki, kupiłam sobie migdały ale w płatkach i się dziwiłam czemu nie działają... :rolleyes2:
Dulano - pozdrawiam :happy:
Karola - gratuluję nieobgryzania pazurków
Magdalena - współczuję z powodu oka i przejść z rejestratorką...

reklama
Do góry