reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kobietko, w Stegnie jest Biedronka, dość blisko z Jantaru :-)
Ceny są różne, ale też żeby jakaś tragedia była, to nie. Raczej tak, jak wszędzie w turystycznych miejscowościach. Ale trzeba najpierw połazić po knajpach i rozejrzeć się, bo konkurencja nie śpi. Można i trafić na obiad za 15zł (frytki, rybka i surówki) :tak: No i pamiętajcie, że tam, gdzie duuuużo ludzi, tam znaczy smacznie ;-):-D Stara zasada ;-)
PS> Ja ze stolicy Żuław :-p

DANUSIU, z całego serca w dniu urodzinek,
życzę Ci ciepła – dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła w mroku – dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku – dzięki ludzkiej miłości.
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.

Ostatnia edycja:
Właśnie Ewelinko - gdzie nasza Danusia zniknęła?

Danusiu - ja też dołączam się do życzeń. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. Życzę spełnienia marzeń kochana!!!

Jerunie... Magdalena, ale Ci sie pipa trafila! Ja bym jej chyba oczka wydlubala flamastrem.
Bett, nie wiem czy w platkach to zle, ja mialam takie normalne, cale. Ja tez mialam glukoze 75 na 2h. Bleee... A babie trzeba bylo powiedziec zeby ze skierowaniem nie dyskutowala, a jak ma problem to niech dzwoni do lekarza ktory je wystawil. A co do samopoczucia... Po tym badaniu zaliczylam klasyczny zjazd. W drodze do domu, jakies 20 minut po badaniu moze, typowe objawy hipoglikemii - nieostre widzenie, poty, takie drgawy jak po przesadzeniu z kawa, zrobilo mi sie slabo, malo nie zemdlalam. Udalo mi sie dowlec do domu i... dopadlam do lodowki i wyzeralam jak leci co w rece wpadlo. Glowa mnie bolala do wieczora.

Heloł ,
ja dziś zamawiam /częściowo oczywiście/ podręczniki dla dziewczyn - narazie wyszło 482zł , jeszcze do języków i kilka takich , których nie znalazłam w inernecie , normalnie można dostać zawału ... nie wiem czy w tysiącu się zmieszczę

Kobietko , miłego wypoczynku
Zjola , &&& cały czas
Ewelinka , buziory dla Was
Danusia , też życzę wszystkiego najlepszego ! dawno Cie nie było :dry:

Czarna - kurcze, przypomniałaś mi że młody musi iść do szkoły po wykaz podręczników! Mam nadzieję, że to ostatni rok :tak:. W końcu klasa maturalna :) Jeden rok zawalił ale to z powodów zdrowotnych.

reklama
Czarna, dziękować kochana*
Powiem Ci, że jak widzę, jak moi znajomy wypruwają z siebie flaki, by zakupić podręczniki do szkoły dla dzieciaków, to robi mi się słabo na samą myśl, że wszystko przede mną :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że zanim Miłek pójdzie do szkoły, to coś się w tej kwestii zmieni, na lepsze...taka naiwna jestem ;-):-D
A co tam u Ciebie kochana? Jak zdróweczko? No i jak tam, staracie się, czy cuś? :-D

Zjolu, Danusia jest chwilowo niedysponowana, ale na pewno pamięta o Was :tak: I zapewne, jak tylko będzie mogła, to wpadnie na odskocznię.

Do góry