reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kobietko, w Stegnie jest Biedronka, dość blisko z Jantaru :-)
Ceny są różne, ale też żeby jakaś tragedia była, to nie. Raczej tak, jak wszędzie w turystycznych miejscowościach. Ale trzeba najpierw połazić po knajpach i rozejrzeć się, bo konkurencja nie śpi. Można i trafić na obiad za 15zł (frytki, rybka i surówki)
No i pamiętajcie, że tam, gdzie duuuużo ludzi, tam znaczy smacznie ;-)
Stara zasada ;-)
PS> Ja ze stolicy Żuław
DANUSIU, z całego serca w dniu urodzinek,
życzę Ci ciepła – dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła w mroku – dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku – dzięki ludzkiej miłości.
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Ceny są różne, ale też żeby jakaś tragedia była, to nie. Raczej tak, jak wszędzie w turystycznych miejscowościach. Ale trzeba najpierw połazić po knajpach i rozejrzeć się, bo konkurencja nie śpi. Można i trafić na obiad za 15zł (frytki, rybka i surówki)

PS> Ja ze stolicy Żuław

DANUSIU, z całego serca w dniu urodzinek,
życzę Ci ciepła – dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła w mroku – dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku – dzięki ludzkiej miłości.
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Ostatnia edycja:
butterfly21
hope & love
:-) zapisałam się do okulisty ... na NFZ oczywiście brak miejsc do końca roku a prywatnie 100 zł i w czwartek wizyta
masakra ... trochę dużo sobie życzą 

Jerunie... Magdalena, ale Ci sie pipa trafila! Ja bym jej chyba oczka wydlubala flamastrem.
Bett, nie wiem czy w platkach to zle, ja mialam takie normalne, cale. Ja tez mialam glukoze 75 na 2h. Bleee... A babie trzeba bylo powiedziec zeby ze skierowaniem nie dyskutowala, a jak ma problem to niech dzwoni do lekarza ktory je wystawil. A co do samopoczucia... Po tym badaniu zaliczylam klasyczny zjazd. W drodze do domu, jakies 20 minut po badaniu moze, typowe objawy hipoglikemii - nieostre widzenie, poty, takie drgawy jak po przesadzeniu z kawa, zrobilo mi sie slabo, malo nie zemdlalam. Udalo mi sie dowlec do domu i... dopadlam do lodowki i wyzeralam jak leci co w rece wpadlo. Glowa mnie bolala do wieczora.
Bett, nie wiem czy w platkach to zle, ja mialam takie normalne, cale. Ja tez mialam glukoze 75 na 2h. Bleee... A babie trzeba bylo powiedziec zeby ze skierowaniem nie dyskutowala, a jak ma problem to niech dzwoni do lekarza ktory je wystawil. A co do samopoczucia... Po tym badaniu zaliczylam klasyczny zjazd. W drodze do domu, jakies 20 minut po badaniu moze, typowe objawy hipoglikemii - nieostre widzenie, poty, takie drgawy jak po przesadzeniu z kawa, zrobilo mi sie slabo, malo nie zemdlalam. Udalo mi sie dowlec do domu i... dopadlam do lodowki i wyzeralam jak leci co w rece wpadlo. Glowa mnie bolala do wieczora.
czarna76
Fanka BB :)
Heloł ,
ja dziś zamawiam /częściowo oczywiście/ podręczniki dla dziewczyn - narazie wyszło 482zł , jeszcze do języków i kilka takich , których nie znalazłam w inernecie , normalnie można dostać zawału ... nie wiem czy w tysiącu się zmieszczę
Kobietko , miłego wypoczynku
Zjola , &&& cały czas
Ewelinka , buziory dla Was
Danusia , też życzę wszystkiego najlepszego ! dawno Cie nie było
ja dziś zamawiam /częściowo oczywiście/ podręczniki dla dziewczyn - narazie wyszło 482zł , jeszcze do języków i kilka takich , których nie znalazłam w inernecie , normalnie można dostać zawału ... nie wiem czy w tysiącu się zmieszczę
Kobietko , miłego wypoczynku
Zjola , &&& cały czas
Ewelinka , buziory dla Was
Danusia , też życzę wszystkiego najlepszego ! dawno Cie nie było

aniunnia
Fanka BB :)
Gatto glukoze robi się po 20 tygodniu..
Danusia ja również zyczę wszytskiego najlepszego... Spełnienia marzeń :-)
Danusia ja również zyczę wszytskiego najlepszego... Spełnienia marzeń :-)
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Czarna, dziękować kochana*
Powiem Ci, że jak widzę, jak moi znajomy wypruwają z siebie flaki, by zakupić podręczniki do szkoły dla dzieciaków, to robi mi się słabo na samą myśl, że wszystko przede mną
Mam nadzieję, że zanim Miłek pójdzie do szkoły, to coś się w tej kwestii zmieni, na lepsze...taka naiwna jestem ;-)
A co tam u Ciebie kochana? Jak zdróweczko? No i jak tam, staracie się, czy cuś?
Zjolu, Danusia jest chwilowo niedysponowana, ale na pewno pamięta o Was
I zapewne, jak tylko będzie mogła, to wpadnie na odskocznię.
Powiem Ci, że jak widzę, jak moi znajomy wypruwają z siebie flaki, by zakupić podręczniki do szkoły dla dzieciaków, to robi mi się słabo na samą myśl, że wszystko przede mną

A co tam u Ciebie kochana? Jak zdróweczko? No i jak tam, staracie się, czy cuś?

Zjolu, Danusia jest chwilowo niedysponowana, ale na pewno pamięta o Was