reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kłaczku - z jednej strony wkurzają się na nas lekarze, że czytamy różne rzeczy w necie i później się wymądrzamy, a z drugiej strony taka baba się mnie pyta czemu mam tak wystawione skierowanie a nie inaczej, paranoja... powiedziała że po 75g to ja powinnam mieć pobraną po 1h i po 2h, no to ja jej mówię żeby mi pobrała krew, ja wypiję glukozę a w międzyczasie zadzwonię do lekarza i się upewnię jak powinno być na co ona że nie ma takiej możliwości bo ona musi sobie w druczku od razu odpowiednio zaznaczyć... tak jakby naprawdę nie mogła tego zaznaczyć dopiero później... co do samopoczucia po badaniu to się czułam całkiem dobrze :happy:
Czarna - uuu ile kasy... te dzieci to jednak skarbonki

Widzę,że dzieje się tutaj,dzieje:-)
bett najbardziej przykre jest właśnie to,że w takich instytucjach jak szpitale,poradnie bywają wredne babska czy bezduszni lekarze,a przecież wiadomo,że chodza tam różni ludzie z różnymi problemami,strachem czy chorobami...Mają już w sobie tyle emocjii,stresu,że nie jest im potrzebne dobijanie!!

reklama
Do góry