reklama
karola1388
Poprostu żyj...
magdalena alez na france trafiłas...ojjjjjjjjj ja bym sie wykłucała o te 100%...wredne babsko,a pozatym z tego co mi wiadomo to lekarz przy wypisywaniu recepty sprawdza ubezpieczenie,a nie jakas fujara w rejestracji...bynajmniej u nas tak jest.co do oka to ja mam co roku problem,bo jestem alergikiem i jak tylko sie zaczyna wiosna to albo robia mi sie jeczmienie,albo oczy mi puchna same z siebie i wygladam jak po walce z gołota...
w tym roq tez juz to przechodzilam i w moim przypadku tylko krople pomagaja...

bett
Fanka BB :)
witam się i ja, poszłam rano do laboratorium na badanka między innymi na glukozę i dowiedziałam się że powinnam mieć własną glukozę
u mojego lekarza w przychodni nie widziałam żeby babki przynosiły swoją, ale tam bym musiała zapłacić za badanie... babka w rejestracji wpisała mi na druk badań PESEL męża a nie mój - dobrze że zauważyłam
, a później pielęgniarka do mnie z pretensjami że czemu ja mam skierowanie na 75g glukozy po 2-óch godzinach - moja odpowiedź że takie mi skierowanie dał lekarz jej nie usatysfakcjonowała, w ogóle miała muchy w nosie na moje pytanie czy po tych dwóch godzinach będę się nadal źle czuła prychnęła do mnie że czemu niby mam się źle czuć?? kurcze ja tego badania nigdy nie robiłam ale jak wszyscy mówią że jest po tym słabo i można zemdleć to chyba mam prawo tak myśleć...

butterfly21
hope & love
dzień dobry :-)
bett ja robiłam badanie glukozy 75g i po dwóch godzinach miałam znów wynik :-) france trzeba było zdzielić ... wczoraj byłam w szpitalu z kuzyna dziewczyną bo nie miał kto jej podrzucić na zabieg, to łaziły piguły jakby miały nasrane w gaciach
i tam mają czas na wszystko, aaaa no i uczyli się też młodzi studenci i pielęgniarki ... a o tych nie wspomnę bo chodziły obrynczane jak wściekłe krowy
Mi osobiście po glukozie było dziwnie i ciągle mi się odbijało
i miałam siedzieć na poczekalni w razie wymiotów no i pilnowały mnie czy wypiłam całą glukozę, ale to pewnie zależy też od organizmu
i glukozę musiałam mieć swoją, ale to już mi lekarz mówił o tym, a Twój nie wspomniał nawet?
bett ja robiłam badanie glukozy 75g i po dwóch godzinach miałam znów wynik :-) france trzeba było zdzielić ... wczoraj byłam w szpitalu z kuzyna dziewczyną bo nie miał kto jej podrzucić na zabieg, to łaziły piguły jakby miały nasrane w gaciach

Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam:-)
Aniunia dzień dobry;-)
Karola mi ostatnio też się robi często jęczmień dlatego poszłam do lekarza po jakąś maść bo straszyłam w pracy
na szczęście dzisiaj z okiem jest już lepiej.
Bett mogłaś jej myszy nasłać
masz teraz moc korzystaj z niej
Ziola dzisiaj masz wizytę?
Motylku niestety to są uroki naszej słuzby zdrowia
Aniunia dzień dobry;-)
Karola mi ostatnio też się robi często jęczmień dlatego poszłam do lekarza po jakąś maść bo straszyłam w pracy

Bett mogłaś jej myszy nasłać

Ziola dzisiaj masz wizytę?
Motylku niestety to są uroki naszej słuzby zdrowia

butterfly21
hope & love
:-) Magdalena tak ,,, nasza służba zdrowia i NFZ nie wiem po co jest, skoro człowiek opłaca składki m.in zdrowotne a do lekarza żeby się dostać musi iść prywatnie ... wczoraj czekałam w tym szpitalu i tylko kartki że np.do okulisty na NFZ brak miejsc do końca roku
masakra jakaś ... no i sama wiem po sobie jak dzwoniłam do dentysty na NFZ z bolącym zębem bo mi plomba się wykruszyła to że za miesiąc mnie zapisze ... a jak zadzwoniłam za 5 minut że chcę prywatnie to miał czas nawet w ten sam dzień ... paranoja!

bett
Fanka BB :)
Butterfly - dzięki za uspokojenie, bo już się zaczęłam zastanawiać czy może miałam złe skierowanie. mój lekarz mi nic takiego nie powiedział ale może dlatego że u niego nie trzeba mieć swojej - tylko że tak jak pisałam, u niego musiałabym zapłacić za badanie. w tej przychodni co mam naprzeciwko domu to są 2 pielęgniarki, jedna jest bardzo miła a ja dzisiaj trafiłam na tą drugą... tamta zawsze miła, uśmiechnięta, daje plasterek po pobraniu krwi, a ta jest taka nabzdyczona że strach się odezwać...
butterfly21
hope & love
:-) bett wiem coś o tym ... ja też co leżałam w Poznaniu na HSG trafiłam myślałam na taką w porządku a jak nie mogła mi wbić wenflonu to się na mnie zaczęła wydzierać
haha i 3 pielęgniarki ze mną walczyły :-) niestety chodzą obrynczane i wściekłe że ktoś w ogóle do nich przychodzi ... ja mam na razie spokój od igieł bo już wyglądam jak narkoman który sobie daje w żyłę 

K
kobietka22
Gość
Witajcie korzystam z okazji ,że stronka się załadowała wreszcie
chcę Was poinformować ,że w poniedziałek wyjeżdżamy z M nad morze i mnie nie będzie na forum ,cieszę się bardzo na ten wyjazd bo dawno nigdzie nie byliśmy ,a nad morzem to jeszcze żadne z nas nie było więc mam nadzieję ,że będzie fajnie
jedziemy do miejscowości Jantar nad samym morzem razem ze szwagrem i jego dziewczyną ,a moją koleżanką mamy fajnie bo po znajomości płacimy 100zł za tydzień
no plus paliwo oczywiście potem po powrocie zabieramy do siebie mojego chrześniaka więc też będzie mnie mniej no ,a potem to przyjeżdża szwagierka z córkami więc też mnie nie będzie także nie martwcie się o mnie bo mam się dobrze
pozdrawiam i całuję wszystkie dziewczynki :*
chcę Was poinformować ,że w poniedziałek wyjeżdżamy z M nad morze i mnie nie będzie na forum ,cieszę się bardzo na ten wyjazd bo dawno nigdzie nie byliśmy ,a nad morzem to jeszcze żadne z nas nie było więc mam nadzieję ,że będzie fajnie
reklama