reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Kłaczku ja mam inne zdanie na temat takich suplementów z racji tego ze troszke sie uczyłam o tym i wiem ze poparte są one sztucznymi wspomagaczami.Ale jak komuś pomaga - to dlaczego nie!
Czarna ja tez wymyślam te obiadki, na dzialce mam duzo fasolki szparagowej więc to ona króluje u mnie na talerzu, ogolnie cos malo mięsa jadamy ,a moi panowie niestety ale zupką to sobie nie pojedzą.
Zjola no kolezanka calą prawde powiedziala, bez upiększania obrazu, tak to wygląda , sama wiesz ale ile radości to daje!

reklama
witajcie.bylismy ogladac mieszkania i niestety nic z tego:no:...wczoraj ogladalismy w kamienicy,po generalnym remoncie,mieszkanko bardzo ladne,nowiuskie meble,płytki,wszystko zabudowane itd,ale ogrzewanie podlogowe,elektryczne i zezarlyby nas rachunki:-(...dzis ogladalismy drugie...bardzo zaniedbane na wstepie trzebaby było zrobic remont,a wlascicielka jeszcze chciala 1200zł kaucji...pytam za co???? za mieszkanie gdzie w wc było widac wykute rury w scianie,w pokoju stal przed wojenny segment,1 stól,4 krzesła,kanapa...masakra...bedziemy szukac dalej...anty bmw.ukochana marka mojego meza.jak ci brakuje ruchu to powykorzystuj meza w pewnych kwestiach...odrazu sie przy okazji rozgrzejesz:-D. dsc00723m.jpg oto nasze nowe autko...

zjola no widzisz...:tak:

Anulka, moja "wiedza" to tylko tyle co sprawdzilam. O co biega z tymi sztucznymi wspomagaczami? Co to jest? A w takim razie co bys polecala, kiedy paznokcie miekna i zaczynaja sie rozwarstwiac? Bo to - delikatnie mowiac - wkurza.
Zjola, kazdy ma prawo do swoich preferencji. Jedni lubia "miec z glowy" inni wola "umartwiac sie" pieluchami i nocnym wyciem progenitury - wolny kraj, wolni ludzie.:tak:
O, bulwa... Karola, niezle kolka!

Witam Was dyiewuszki.

Nie pisze ostatnio,bo za bardzo nie mam o czym i czasu brak,zdecydowanie doba ma za malo godzin jak dla mnie.Gratulacje dla nowych przyszlych mam.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Karola teraz to wam brakuje tylko "koguta" i mozecie na syrenie do szpitala na porod jechac:-D:-D trzymam &&&&&& za znalezienie mieszkania!!

Klaczku ja slyszalam, ze na paznokietki to skrzyp polny dziala:tak:

Wow! Ale bryka!

zjola moj maz kocha ten model i nie ma w tym ani krzty przesady.poprostu on jest z tych sentymentalnych do starszych modeli...mogł kupic lepsze auto tzn nowsze itd,ale po co jakby był nieszczesliwy??? a tak to ma to co chcial i wlasnie teraz nie ma go w domu,bo siedzi na parkingu i woskuje auto:-D

hehehe kłaczku nooo wygar to to autko ma konkretne...a juz sie boje,bo jest w samej benzynie,ale na szczescie moj maz z tych co jezdza tempem emeryta,bo auto obnizone wiec zaraz mozna cos zostawic na asfalcie.dziekuje lenka.troche sie dzis zdolowałam tym,ze nic nie znalezlismy no,ale coz...moze nie bylo nam akurat to dane.gatto no maz mowil wlasnie,ze teraz juz do pracy rowerem jezdzic nie musi i jakby mnie ruszylo jakby był akurat w zakladzie to chociaz depnie i szybko przyjedzie.

co do paznokci to jestem z siebie dumna.nie obgryzam juz ze 2 tygodnie.ładnie wczoraj sobie pomalowałam,porobiłam sobie wzorki i sie ciesze :-).mam nadzieje,ze juz do tego nie wroce.

:-) haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! co tu taka cisza :szok: dopiero teraz mam chwilę czasu żeby tu zajrzeć
laugh.gif
bo od rana miałam pełno spraw do pozałatwiania itp itd, u mnie @ się rozkręciła i zaczął się nowy cykl
p.gif
haha, w weekend wyjeżdżamy zawieźć rodziców na wesele i przy okazji wstąpimy na nockę do siostry
biggrin.gif
więc znów mnie nie będzie ...
I postanowiłam jeszcze zapisać się do okulisty na kontrolę bo ostatnio już na wizycie literki mi się zamazywały a wczoraj przy okazji czekając na odbiór wyników też sobie sprawdziłam jak widzę
p.gif
i zauważyłam,że prawe oko coś szwankuję bo mi się obraz zamazuje na nim i nie wiedziałam co to za literka
shocked.gif
Pozdrawiam

reklama
Czesc Lale

U mnie wlasnie przeszla zlewa normalnie dobije mnie ta pogoda:wściekła/y:bylam u mamy dzisiaj pojechalam rowerkiem troche sie poopalalam zorganizowalam na jutro grilla i teraz odpoczywam...przez ta pogode moglabym zywcem spac:szok:geba mi sie nie zamyka

Karola autko mmmmmmmmmm zyleta:tak:gratuluje paznokietkow i trzymam kciuki za dalsze nieobgryzanie &&&&&&

Do góry