reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

czesc Anulka... Szkoda, że straciłaś tą pracę...Nie ta to może lepsza się trafi..

Zjola a nie mowiłam, ze cycki zaczną znowu boleć? :-p

A mnie starsznie kłuje z boku... Mam nadzieję, że to od wczorajszego składania tych zaproszeń...

reklama
Aniunia , czytam .... ale gorzej z pisaniem

Siedzę z dziewczynami w domu , bo pogoda .... wiadomo , dziasiaj trochę więcej słońca to może gdzieś wyruszymy. Wczoraj w przerwach pomiędzy deszczem pojechałam z nimi do Galerii , pokupowały sobie w Smyku zabawki . Wczoraj mnie dopadło PMS , więc się nie odzywałam do nikogo , coby się nie pokłócić , nawet do T , a dziś z rana dostałam @ i już mi lepiej . Wczasy nie w tym roku , tylko dziewczyny jadą na kolonie po moim urlopie .
Męczy mnie codzienne wymyślanie obiadów , takich żeby każdemu smakowało ,brrrr. dzisiaj pomidorówka

Hejka
Anulka no jak tak mozna z ludzmi postepowac narobic nadziei a pozniej doopa, eh nie ma tego zlego napewno w koncu sie uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zjolka ciesze sie ze bimbaly bola wszystko bedzie dobrze zobaczysz:tak:
Bett wspolczuje tylko sie tam za bardzo nie stresuj:tak:

Czarna no nieciekawie macie z pogodą ...akurat na urlopie.. Wiem jak to jest kiedy dzieci w domu się nudzą.. Jak jest brzydko to dzieci mojej siostry przychodzą tu do mnie i siedzą na komputerach.. Jakby w domu było mało przed monitorem..

Anulka kochana jesteś!!!Kupię ten szampon bankowo:)))A co do fryzurki to wiem o jaką chodzi,one są podobne,tylko Marina ma bardziej w jasnym brązie,a górniaczka w blondzie.Fakt,Mariny ładniejszy kolor.
Cholera przykro mi,że z tą Twoją pracą tak wyszło:(((Nie ta to będzie inna,lepiej płatna,zobaczysz:)
aniunia farbą bez amoniaku to chyba można bez problemu w ciązy farbować,nie??Kiedys duzo o tym czytałam i przeciwwskazań nie było.
bett sama w trakcie pogrzebu bedziesz wiedziała jak się czujesz,przecież w razie w ,gdyby było dla Ciebie zbyt smutno i nerwowo,to nie wstyd,żeby opuścić uroczystość,rodzina zrozumie.
czarna ja się teraz śmieje ze znajomymi,że kiedys nikt nad dziećmi sie nie rozczulał,jadło się to co było i już,nikt nie grymasił,a teraz najlepiej by było jakby codziennie robiło się jedzonko pod smak każdego członka rodziny:)))Jeden chce zupe,inny schabowego,kolejny naleśniki itd A ty kobito stój i zarób się w tej kuchni:szok:

Hej dziewczynki
jeszcze dodam ze ta cala belissa to przereklamowana jest, tam sa tylko wyciagi z roslin,ziół, ale w sladowych ilosciach bo przetworzone, najlepiej kupic sobie zwykla witaminke a+e (takie sliskie tabletki male)i łykac magnez.

Bett, kup sobie migdaly i sobie pojadaj. Jak sie je porzadnie przezuwa przed polknieciem, lagodza zgage - sprawdzone bo to moja kumpela wierna w kazdej ciazy.
Zjola, psiapsiolka Twoja swieta racje ma, ale... Moze to mniej wygodne, ale jakie fajne!
Anulka, ja na belissie jechalam i poprawa byla zauwazalna. No, w ciazy nie chce kombinowac z zadnymi pigulami i krew mnie zalewa bo paznokcie mi sie rozwarstwiaja...

reklama
Do góry