reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka, hejka co u Ciebie jak tam w pracy????
Karola &&&&&&&&&&&&&&&& za mieszkanko super jakby udalo znalezc cos w sam raz dla Was no i gratuluje zakupu autka:tak:
Emka hejka, &&&&&&&& za wtorkowa wizyte:tak:hmmmm co do wlosow to nie wiem jak Ci sie podoba to mozna sprobowac podobno to szal pal wsrod gwiazdow
Zjolka hhhhhhhaaaaaalllllllllooooooooooo gdzie Ty????????????Jak sie czujesz????&&&&&&&&&& za piatek
Anty rzeczywiscie lipa ale to tak zawsze jest na opak, ja tez mam urop i zimno w domu sie siedzi i dziala sobie na nerwy:-p
Gatto skoro tak sie sytuacja przedstawia to wybaczam nieobecnosc;-);-)

reklama
emka czy ja dobrze zrozumiałam:szok::szok:jestes w ciazy????bo ja troszke bylam ostatnio do tylu na odskoczni a na cpp nic nie wyczytałam od ciebie;-)

Elka - trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&
Butterfly - za Twoje też &&&&&&&&&&&&&&&&
Zjola - ja też tak miałam z cyckami że jak nagle przestawały boleć to panikowałam. niestety strach w ciąży będzie nam już towarzyszył tylko trzeba pamiętać że dzidziole czują nasze stresy i nie możemy przesadzać. ja wierzę że u Ciebie będzie wszystko dobrze
Anty - mnie też trochę przewiało na Mazurach... brrr...

kobitki, musieliśmy skrócić urlop bo mamy jutro pogrzeb, a pogoda na Mazurach taka że nawet mi aż tak bardzo nie żal tego urlopu. u mnie wszystko ok, spasłam się troszkę na wyjeździe i się ze zgagą zaczynam poznawać. pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

angel no dałam radę za pierwszym strzałem w owulkę:)))Zawsze powtarzam,że moją płodnością mogłabym obdarzyć masę kobiet...szkoda tylko,że nie udało mi się obu poprzednich ciąż donosić:((((Mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze!!!Suwaczek wstawie po wizycie u lekarza,o ile się nie myle to coś około 5 tc już jest.
Elka do wtorkowej wizyty to osiwieje i nie będzie mi potrzebny nowy kolor włosów:-D
bett ...pogrzeb...przykre:( Ja mam takiego stracha przed pogrzebami,że staram się je omijać szerokim łukiem,wpadam na nich w taką histerię,że szok,czasami ryczę bardziej niż najbliższa rodzina... A na Mazurach byłam w zeszłym roku,też w lipcu,cały tydzień lało i dupa była z wakacji:((

A co do tej fryzury,raczej zmiany koloru...no włosy dostaną w dupę bo z rozjaśniaczem musiałabym powalczyć...z drugiej strony szybko mi rosną,więc jak zmasakruje je do końca to nie będzie wyjścia i zetne je do ramion...Jasna cholera potrzebuje jakiejś zmiany heheheh Aż się boję swoich dalszych pomysłów;)))
Gatto mi na mdłości pomagały jedynie gumy miętowe,ale to i tak tylko chwilowo dawało ulge. Słyszałam,że niektórym pomaga mleko,innym tylko coca cola,ale staraja się je kobitki najpierw troszkę wygazować...

anastazja to na wakacje lecisz? Udanego wypoczynku :-)

karola trzymam kciuki za mieskzanie... oby szybko Wam się udało coś znaleźć... Jakie autko kupiliście?

Emka mi moja gin raczej odradza farbowanie.. Mówi, że są dwie szkoły.. Jedna pozwala farbować a druga nie.. Ale z jej opowieści sama zrezygnowałam i stwierdziałm, że wytrzymam do pazdziernika.. A już mam takie odrosty, że ho ho...

Dzieńdoberek :)

Wczoraj byłam zawieźć papiery do Opola i dlatego mnie nie było na bb. U mnie wszystko na razie ok. Cyc zaczął znowu boleć.
Wczoraj jechałam do tego Opola razem ze swoją psiapsiółką i ona powiedziała mi, że strasznie się cieszy z tego, że jestem w ciąży, ale że ona nie chciała by być na moim miejscu, bo mam przesrane przez kolejne 15 lat i roztoczyła mi wizję czarnej przyszłości ze zrzędzącym mężem i mną zalataną i zapracowaną przez resztę życia :szok:. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie. Młodego jakoś odchowałam i owszem ciężko czasem bywało ale bez przesady.

Anastazja - ma się rozumieć smska ci wyślę :tak:, ale późno wieczorem bo wizyta o 19.30.

Dzień dobry:-)))
Emka co do wlosków to ja Kochana wlasnie tez o tym myśle, a ze mam blond to juz i tak nic nie zniszcze bardziej, mnie się Marina podoba -kojarzysz?wkleje potem link. Mi znajomy lekarz poradził szampon Klorane, z chininą, koszt okołp 30 zl , smierdzi,nie pieni sie ale efekty są. Zaraz zobacze na allegro to tez wkleje.
Zjola &&&&&&&&&&za wizytę.
Elka z pracą?a to Ty nie wiesz ze ja mam zawsze pod górke?nie dostalam sie ,powiedzieli ze zadzwonią we wrzesniu , wyplacili za te dni co byłam i żegnaj.
Gatto zazdroszcze ci tego mulenia. Przechodzilam to z kACPREM, masakra.;-)
http://allegro.pl/klorane-szampon-z-chinina-400ml-najtaniej-10802-i2498658916.html

ale jak widac to jest 400ml wiec tani drogi nie jest.Zona tego lekarza uzywa i ma wlosy miodzio

Ostatnia edycja:
Anulka - to do kitu z tą pracą :( Mój młody też swoją stracił fuchę niestety :( Zresztą przez swojego mądrego tatusia i jego chore układy, ech. A tak dobrze chłopakowi szło. ja go namawiam, żeby za dwa lata zrobił uprawnienia instruktorskie, co na początek zawodowej kariery będzie ok.
Anulka trzymam kciuki żebyś szybko robótkę znalazła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Emka - mnie się wczoraj teściowa spytała czy na pewno chcę iść na ten pogrzeb, ale babcia mojego męża była taką kochaną osobą że nie wyobrażam sobie że mogłoby mnie tam nie być. poprzednich się nie udało a teraz Ci się uda - do trzech razy sztuka, tak jak u mnie!!!
Zjola - cieszę się, że Cię cycki bolą :-):-):-)

idę się szykować, muszę znaleźć jakąś czarną kieckę w którą się mieszczę...

Do góry