reklama
karola1388
Poprostu żyj...
elka gratuluje:-) buterfly gartulacje.
my kochani dzis i jutro jedziemy obejrzec mieszkanka na wynajem.trzymajcie &&& zeby cos wypalilo,bo dzis mielismy kontrole z zakladu kominiarskiego i gazowni i mieszkanie to rudera,wszystkie instalacje do wymiany
...wiec mam nadzieje,ze cosik znajdziemy innego.autko wczoraj kupilismy i jestesmy mega zadowoleni,bo jest sliczne,zadbane i git:-)
my kochani dzis i jutro jedziemy obejrzec mieszkanka na wynajem.trzymajcie &&& zeby cos wypalilo,bo dzis mielismy kontrole z zakladu kominiarskiego i gazowni i mieszkanie to rudera,wszystkie instalacje do wymiany

emka01
Szczęśliwa mama:)
Cześć dziewczynki
angel no jakoś sunie do przodu,dziękuję,że pytasz
Piszesz,że jak M wyjeżdża to tęskinisz i chudniesz-cholera mogłam ten patent wypróbować
Teraz już dupa,opona jest a odchudzać się nie można w ciąży:-(Chociaż jak znowu będę miała takie mdłości i wymioty to coś tam zgubię...Buuuu może lepiej nie krakać;-)
Gatto jestem jestem,no co mogłam robić heheh oglądałam tv i jadłam co się da
Od arbuza,ciastko z bitą śmietaną,po gulasz i parówki
Coś mi dzisiaj kawa nie podeszła,a i tak mega siurki pije...ło matko co to będzie
Anulka zawsze jak nas odwiedzasz to mnie nie ma
(( Do lekarza wybieram się we wtorek,a juz mam stracha:-(Buziaki
Karola życzę szybkiej przepro
wadzki
Ta świrnięta właścicielka niech sobie znajdzie gamoni co będą ją gościć całymi dniami...I autka nowego gratuluję
)
Lenka tylko proszę nie pisz co dobrego dzisiaj ugotowałaś bo będę musiała z moim apetytem zaraz do Ciebie jechać
Dziewczyny mam ochotę zrobić coś z włosami,a ogólnie są troszkę zaniedbane,dużo mi wypadło w ciągu roku,przez poprzednią ciążę,bo nie miałam mocy o nie dbać,leżałam w wyrku kilka miesięcy i zdychałam przez mega mdłości.Już od dawna używam szamponu przeciw wypadaniu ale mimo wszystko ekstra efektu nie ma póki co
Myślałam o zmianie koloru...co sądzicie o tej modzie od jakiegoś czasu-dwukolorowe włosy,od połowy w dół jasniejsze ,o np.górniaczka takie ma,bo raczej odwrotnie ,że jasne na górze to nieee.
Jery ale sie obżarłam,zaraz chyba haftne

angel no jakoś sunie do przodu,dziękuję,że pytasz

Gatto jestem jestem,no co mogłam robić heheh oglądałam tv i jadłam co się da

Anulka zawsze jak nas odwiedzasz to mnie nie ma
Karola życzę szybkiej przepro
wadzki
Lenka tylko proszę nie pisz co dobrego dzisiaj ugotowałaś bo będę musiała z moim apetytem zaraz do Ciebie jechać

Dziewczyny mam ochotę zrobić coś z włosami,a ogólnie są troszkę zaniedbane,dużo mi wypadło w ciągu roku,przez poprzednią ciążę,bo nie miałam mocy o nie dbać,leżałam w wyrku kilka miesięcy i zdychałam przez mega mdłości.Już od dawna używam szamponu przeciw wypadaniu ale mimo wszystko ekstra efektu nie ma póki co
Myślałam o zmianie koloru...co sądzicie o tej modzie od jakiegoś czasu-dwukolorowe włosy,od połowy w dół jasniejsze ,o np.górniaczka takie ma,bo raczej odwrotnie ,że jasne na górze to nieee.
Jery ale sie obżarłam,zaraz chyba haftne

Ostatnia edycja:
anty2
Fanka BB :)
uff,ale się napracowałam,żeby was dogonić:-)
karola jakie autko kupiliście?
zjola mnie cycki tak bolały,że trudno mi było biustonosz założyć i lipa...&&&&&&&&&& żebyś od piątku mogła w pełni spokoju cieszyć się brzusiem
emka próbowałaś bellissy?Mnie pomaga na wypadanie włosów.Oczywiście efekty zauważalne po ok.3 tygodniach...
Wiecie co los nie jest sprawiedliwy... jak były upały,to ja się musiałam kisić w domu nad papierami,jak teraz mam wokół jeziora to zamarzam z zimna
.A właściciele domu,który wynajmujemy udostępnili nam swoje prywatne dojście do jeziora:-(. Na dodatek spakowałam rzeczy na upały i teraz zostałam w cienkiej bluzeczce w tej zimnicy
.Rowera nie zdołałam zabrać,basen oddalony o 40 km,brakuje mi ruchu
,a potem wyżywam się na m
A miało być tak pięknie...
karola jakie autko kupiliście?
zjola mnie cycki tak bolały,że trudno mi było biustonosz założyć i lipa...&&&&&&&&&& żebyś od piątku mogła w pełni spokoju cieszyć się brzusiem
emka próbowałaś bellissy?Mnie pomaga na wypadanie włosów.Oczywiście efekty zauważalne po ok.3 tygodniach...
Wiecie co los nie jest sprawiedliwy... jak były upały,to ja się musiałam kisić w domu nad papierami,jak teraz mam wokół jeziora to zamarzam z zimna

Ostatnia edycja:
emka01
anty bellisa to te tabletki reklamowane,nie??Chyba tak. Tylko szkoda,że dla mnie połykanie tablet to koszmar hehe Taki gamoń ze mnie.Kurde ile ja czasami wody wypiję,żeby głupiego rutinoscorbina łyknąć
W aptece obejrzałam wszystkie witaminy dla kobiet,wybrałam najmniejsze zło,ale i tak mam problem...

lenka21*
2+3 = MY
Emka skąd ja to znam, zawsze sobie dzielę na jak najmniejsze kawałki , oczywiście jeśli można albo rozpuszczam, a jak już łykam to popijam wodą prosto z butelki bo inaczej nie da rady
a na obiad to tylko jarzynka była
ale za to jutro robie leczo-bigos z cukinii ha
to wpadnij do mnie;-)

a na obiad to tylko jarzynka była

to wpadnij do mnie;-)
emka01
Lenka no to już się pakuję i w drogę
Fryzury gwiazd - Strona 4 - Katalog fryzur - Fryzury - Wieszjak.pl
Póki nie wkleiłam fotki fryzury podaję link (chodzi mi o fryz górniaczki).

Fryzury gwiazd - Strona 4 - Katalog fryzur - Fryzury - Wieszjak.pl
Póki nie wkleiłam fotki fryzury podaję link (chodzi mi o fryz górniaczki).
reklama