reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

hello babki, wróciłam wczoraj do domu :) ale się cieszę ale jednak brakuje mi tego małego łobuziaka :-( G się chyba stęsknił bo była gorąca noc haha jak nigdy ... a dziś BOŻE !!!! w jakiej nawałnicy wracałam do domu z G ...
shocked.gif
10 minut deszczu a ile szkód ... tak zaczęło lać,że G nic nie widział i musieliśmy stać na awaryjnych na poboczu bo nie szło ujechać ... i tak stoimy i drzewo się złamało ... :( !!!!!!!!!!!!! ja piernicze dobrze że mieliśmy odpalony samochód i w porę G to zobaczył i zdążył szybko odjechać ... i tak 1,5 h staliśmy bo drogi były nie przejezdne .... zawalone drzewa,pozrywane linie ... nie dość,że 1 drzewo prawie spadło na nas to zaraz przed nami spadło drugie ... no masakra mówię Wam,,, leżały konary na drogach wyrwane z korzeniami korki na 5 km ... bałam sie jak cholera

Zobacz załącznik 482770Zobacz załącznik 482763Zobacz załącznik 482764Zobacz załącznik 482765

Ostatnia edycja:
reklama
butterfly niezłą jazdę mieliście.U nas własnie przed chwilą była ulewa roku,szok,widok niesamowity.Minutę wcześniej zdążyliśmy wrócić z psem ze spacerku uff

Butterfly - makabra!

Babki jeszcze instruktorem nie jestem, przede mną egzamin państwowy.
Wiecie co? Dzisiaj wydarzyła się jeszcze jedna ważna rzecz. Chcieliśmy wykupić kawalerkę przylegającą do naszego mieszkania po jednej starszej pani. Dreptaliśmy wokół tego chyba z 2 lata i nie mogliśmy ugryźć, aż tu nagle dostałam dzisiaj wiadomość, że mieszkanie jet do sprzedania i będziemy rozmawiać z właścicielką o konkretach, jak M wróci, jupi. Większa rodzina, większa chatka :-). Ta sobie pomyślałam, ze po roku 2010, może być już tylko lepiej i, że po 40 latach chudych przyjdzie 40 lat tłustych i widzę, że tak się stanie. Nie może być inaczej :)

Zjola no widzisz?!CZasami musi być gorzej,żeby później mogło być lepiej:-)I to lepiej właśnie się rozkręca:-)

Zjola super, ze zaczyna sie ukladac tak jak chcieliscie,,,,widzisz, czasem moze warto cierpliwie poczekac, zeby potem miec wieksza satysfakcje:tak:

emka nie umiala bym przejsc obojetnie kolo tego ptaszka.a co do allegro to ahhh...dzis nawet jeszcze meila nie odczytał...gatto:-D:-D.pati.b.to pocieszam,ze nie tylko ty sie czujesz jak slon...ja to taka wielka sie czuje,ze szok...dobrze,ze mala sie wierci:tak:.kochana no fakt masz jeszcze czas,ale uwierz mi zleci...zjola wysram mu takiego negatywa,ze sie siny zrobi.buterfly nio wlasnie ogladam tv po przejsciu trab powietrznych:no: dobrze,ze wam sie nic nie stało...

Zjola, Ty tez nowe dziecko na nowa chate?:-D
Karola, Ty sprawdz lepiej tego sprzedawce na Alle - jesli to sklep, to w weekendy przewaznie ma nieczynne, nie odbiera wiadomosci i nie zajmuje sie sprawami zawodowymi. Poczekaj na odpowiedz do poniedzialku.

reklama
Dzień dobry Kochane!
Emka Kobietko poryczalam sie jak priva przeczytalam, wzruszylam sie wiesz?kochana jestes!

Karola a Ty swoimi tekstami rozbawiasz mnie do łez:tak:
Wszystkie Was pozdrawiam
Co do spotkania z moim eks no to było miodzio!!!haha , ale się skończyło i nie wróci. I pewnie tak ma być!

czarna chciałabym żebyś mi to wykrakała , ale znajac swoj organizm wiem ze znowu będzie jedna wielka dupa, ale wiecie co?ja sie nie poddam! Zresztą u nas na osiedlu coraz to starsze babeczki w ciiąży są, a wiek 36 lat juz nikogo nie dziwi. ja daje sobie jeszcze 4 lata hahaha. Juz sie nie napędzam, skupiłam sie aby wyrzeżbic cialko, troche popracowac nad soba i jest mi z tym dobrze!A jezeli pewnego dnia ujrze te dwie krechy to mnie uslyszy nawet Emy tam daleko , tak bede krzyczec ze szczescia.
Karola nawet rzeczy kupione na allegro mozna do 10 dni zwrócić bez wyjasniania dlaczego wiec moz ejeszcze zdążysz?MY duzo kupujemy , sprzedajemy dlatego troszke sie orientuje.
Karola ty niby ciężka jesteś?babolu Ty juz prawie koncówka ciąży a ja więcej waze a w ciąży nie jestem !Po gołej pupci dostaniesz!

Emka kochana ja bym chciała nacieszyc oko Twoim suwaczkiem

Ostatnia edycja:
Do góry