karola1388
Poprostu żyj...
emka swietnie,ze dzidzia rosnie.co do zwierzakow to ostatnio jak szlismy z mezem miastem to na jezdnie taka bardzo ruchliwa wyszedł mały mlody pisklaczek gołab,ale malusienki,ledwo chodzil,a fruwac nie potrafił jeszcze i normalnie myslalam,ze go zaraz auciska potraca wiec wyszlam na jezdnie i szybko zlapałam go w lapki,piszczał niemilosiernie i zaniosłam na takie podworko obok.na poczatq szedł za mna,balam sie,ze znowu wyjdzie na ulice,ale pozniej sie gdzies pod samochodem zaparkowanym tam schowal.mam nadzieje,ze inne golebie uslyszaly jego piski i go zabrały.nie przeszła bym obojetnie.nigdy.maz sie smiał,ze ciezarna wyszla na jezdnie zeby gołebia ratowac
anulka ty spadniesz z krzesła jak ci tylek spierzemy za to,ze nas zaniedbujesz!!
no ledwo weszla i juz spada
jak twoja stara milosc???? a na tej zumbie to oprocz tancow to jeszcze chyba jakies inchalacje macie,bo widze,ze cie nosi
.lenka no ja to nie moge z ciebie...ty wiecznie cos pieczesz...;-)
co do tej całej zumby to ja ostatnio u nas w markecie widzialam plakat,ze u nas takie zajecia sa za free no,ale wiadomo teraz to sie nie zapisze,ale jak urodze i mała bedzie juz na tyle duza,ze bede mogla ja z mezem zostawiac to bede sobie chodzic,bo jak za darmo to az zal nie skorzystac.wprawdzie schudnac nie mam z czego,ale ciało ujedrnic bym chciala bardzo.słuchajcie wysłalismy ta kiecke temu gosciowi juz,ale do tej pory nic nie odpisał na meila-od rana,ze mu ja zwracamy.pisałam tez smsa,ale jesli chodzi o tel to juz wolgole lipa,bo tylko z poczta mozna sie porozumiec tak wiec pan w poniedzialek dostanie przesyłke i sie zdziwi jesli przez wekeend nie odczyta meila.

co do tej całej zumby to ja ostatnio u nas w markecie widzialam plakat,ze u nas takie zajecia sa za free no,ale wiadomo teraz to sie nie zapisze,ale jak urodze i mała bedzie juz na tyle duza,ze bede mogla ja z mezem zostawiac to bede sobie chodzic,bo jak za darmo to az zal nie skorzystac.wprawdzie schudnac nie mam z czego,ale ciało ujedrnic bym chciala bardzo.słuchajcie wysłalismy ta kiecke temu gosciowi juz,ale do tej pory nic nie odpisał na meila-od rana,ze mu ja zwracamy.pisałam tez smsa,ale jesli chodzi o tel to juz wolgole lipa,bo tylko z poczta mozna sie porozumiec tak wiec pan w poniedzialek dostanie przesyłke i sie zdziwi jesli przez wekeend nie odczyta meila.