reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

emka swietnie,ze dzidzia rosnie.co do zwierzakow to ostatnio jak szlismy z mezem miastem to na jezdnie taka bardzo ruchliwa wyszedł mały mlody pisklaczek gołab,ale malusienki,ledwo chodzil,a fruwac nie potrafił jeszcze i normalnie myslalam,ze go zaraz auciska potraca wiec wyszlam na jezdnie i szybko zlapałam go w lapki,piszczał niemilosiernie i zaniosłam na takie podworko obok.na poczatq szedł za mna,balam sie,ze znowu wyjdzie na ulice,ale pozniej sie gdzies pod samochodem zaparkowanym tam schowal.mam nadzieje,ze inne golebie uslyszaly jego piski i go zabrały.nie przeszła bym obojetnie.nigdy.maz sie smiał,ze ciezarna wyszla na jezdnie zeby gołebia ratowac:-p anulka ty spadniesz z krzesła jak ci tylek spierzemy za to,ze nas zaniedbujesz!!:cool2: no ledwo weszla i juz spada:angry: jak twoja stara milosc???? a na tej zumbie to oprocz tancow to jeszcze chyba jakies inchalacje macie,bo widze,ze cie nosi:-D.lenka no ja to nie moge z ciebie...ty wiecznie cos pieczesz...;-)

co do tej całej zumby to ja ostatnio u nas w markecie widzialam plakat,ze u nas takie zajecia sa za free no,ale wiadomo teraz to sie nie zapisze,ale jak urodze i mała bedzie juz na tyle duza,ze bede mogla ja z mezem zostawiac to bede sobie chodzic,bo jak za darmo to az zal nie skorzystac.wprawdzie schudnac nie mam z czego,ale ciało ujedrnic bym chciala bardzo.słuchajcie wysłalismy ta kiecke temu gosciowi juz,ale do tej pory nic nie odpisał na meila-od rana,ze mu ja zwracamy.pisałam tez smsa,ale jesli chodzi o tel to juz wolgole lipa,bo tylko z poczta mozna sie porozumiec tak wiec pan w poniedzialek dostanie przesyłke i sie zdziwi jesli przez wekeend nie odczyta meila.

reklama
Karola współczuje tych przebojów z tym kolesiem,ja niedawno tez musiałam wydzwaniać do sprzedawcy z allegro,ale na jego szczęście okazało się ,że wine za bezsensowną przesyłkę na dwie raty ponosi dziadowska firma kurierska z jego miejscowości:( No bo co innego kurier z mojego rejonu;))Matko jak otworzyłam rano drzwi,taka zaspana,poczochrana...a tam ON-ideał faceta heheheh Myślałam,że sama w d...się kopnę ze wstydu;( Póxniej siedziałam cały ranek z kosmatymi myślami;)))))Oj niedobra Ty;)))
A jesli chodzi o uratowaną ptaszynkę to jestem z Ciebie dumna:)))Ja nie tak dawno próbowałam uratować potrąconego gołębia ściemniacza,bo jak już do niego podeszłam,nachyliłam się to ten gnój tak ruszył w powietrze,że myślałam,że z gaci wyskoczę!!Kobitka na chodniku prawie sie posikała ze śmiechu,a ja z zapaścią ledwo dotarłam do domu...
Czarna obyś Ty teraz byłą dobrą wróżką dla Anulki:))Poczekamy ,może wróci w dwupaku:))))
Lena gdybym z Toba mieszkała to na bank dupę miałabym jak szafę;)) Ciągle coś pichcisz;)

Gatto zdrowa zupka zjedzona???Dobra wyszła???To mi tu podeslij;) Ja jako niejadek owoców ucze się je wciskac teraz w siebie;( To już wole brokuły i kalafiory;)
Co do gołębi,ogólnie nie są lubiane:( No ale chyba pieski obszczymurki lubisz co???;)))

Ostatnia edycja:
gatto no wlasnie nie wiem czy uwzglednia.chcialam zwrocic bez podawania przyczyny,bo wyczytałam,ze tak mozna w terminie 10dni,ale maz mi powiedział,ze to jest osoba prywatna,a nie firma i nie mozna tak...nie wiem ten regulamin allegro nie wiele wyjasnia.kurcze jakby ktos sie troche znał na tym to byloby dobrze. facet generalnie chamowaty i mysle,ze ciezko bedzie sie z ni dogadac,bo nawet telefonow nie odbiera:-(

A CZY TU NA NASZYM FORUM NIE MA KOGOS KTO ODSYŁAŁ PRZESYŁKE NA ALLEGRO Z JAKIS POWODÓW????

pati.b. jak sie czujesz????

powiem tylko że już jak słoń, mam mega brzuch :/ i cięży mi coraz bardziej a gdzie tam październik :eek: pozatym wszystko ok, mała wierci sie jak szalona :-)

Cześć babeczki!

Zdałam!

Emka - no to smutny dzionek miałaś. Dla mnie 13 nie jest pechowy. Widzę, że wyprzedzasz mnie zaledwie o tydzień. U mnie dzisiaj 4 tydzień drugi dzień :)

Anulka - no jesteś nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karola - daj gościowi negatywa!

Pati - dasz radę :) Mała żywotna, to super. Urośnie z niej mała fryga :-D

Zjola Ty nasz kujonie:-D Gratulacje:-)Zdolna,dzielna i do tego zafasolkowana:-):-):-) Kochana niech ten Twój juz wraca,bo masz tyle powodów do radości,opić tego nie możesz to chociaż do M się poprzytulasz:))))))

Emka, owocow nie musisz jak nie lubisz - warzywa tez sa dobre, a brokuly i kalafiory... Mniaaammm...
Zjola, no nieee.... Ciezarowka instruktor...:-D Ty od razu ucz tych na C, bedzie kompatybilnie. A ta w ogole to brawo, laska - masz jaja!

reklama
Emka zupa byla super-ekstra dobra, moj tez zjadl ze smakiem. Pieskow obszczymurkow tez nie lubie, ale zniose:-)

Do góry