reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czarna buziam Cię, wszystkie Babki buziam, ja oczywiście spadam na zumbe, poprzestawialo mi sie we łbie juz z tą zumbą ale mi to daje takiego kopa i jestem mega szczesliwa po prostu.Gatto stara bida , jak sie czujesz slonce?

Emka - gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!

doczytałam i tu, ale muszę już wracać do urlopowania się - mój małżonek właśnie zadzwonił że mam go odebrać z portu bo już skończył pływać łódką. pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i postaram się jeszcze któregoś dnia wpaść na troszkę. buuuuziaki!!!!!!!!!!!!

Gatto dzwoniłam do ginka i mówi,że jakoś tak za niecałe dwa tyg mam wpaść,skoro to dopiero 5 tc. Kurde też już bym chciała wkleić suwaczek:)Ale poczekam do wizyty tak jak Ty:)
Anulka kochana zumba zumbą ale jak będziesz nas tak odstawiać na bok to zgrabną dupcię masz skopaną bankowo,myślę,że kilka osób mi w tym pomoże:tak::-D

Jak dzisiaj nic mi sie nie chce,mam jakiegoś w*****:angry:Normalnie poszłabym sie mega zmęczyć,coś porobić a tak dupa,trzeba uważać,nie dźwigać...Pozostaje mi chyba iść się kimnąć:wściekła/y:
Miłego weekendu dziewczyny:-)

Emka ja wlasnie wstalam z kimona mega glodna, zjadlam kawalek suchej bulki (w sensie bez niczego) i robie zupe (jakos mnie naszlo) i juz sie nie moge doczekac kiedy ja wszamam!!
Ty za bardzo nie adhd-kuj bo ja ci skopie tylek!!
Z ginkiem prawidlowo!! Bedzie juz cos widac i serduszko:tak:a pozniej przyjdzie czas na suwaczek, co sie odwlecze to nie uciecze:tak:wazne zeby fasol rosl zdrowo!

a ja piekę placki
jutro robimy ognisko, całe moje rodzeństwo a było nas 7,:-D
siostra miała u mnie nocować z dzieciakami ale jej męzunio ma jakieś fochy i nie wiadomo
z tymi facetami:eek:

emka kochana moje gratulacje :tak::-), zalogowałam się żeby złożyć Ci najserdeczniejsze życzonka zdrowej i nudnej ciąży oraz wszystkiego dobrego. :-)

Dziękuję zjolu za zaproszenie na odskocznię, myślę, że odezwę się jak się u mnie coś zmieni na lepsze.
Pozdrawiam wszystkie kobietki.

reklama
Do góry