reklama
Czarna buziam Cię, wszystkie Babki buziam, ja oczywiście spadam na zumbe, poprzestawialo mi sie we łbie juz z tą zumbą ale mi to daje takiego kopa i jestem mega szczesliwa po prostu.Gatto stara bida , jak sie czujesz slonce?
bett
Fanka BB :)
Emka - gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
doczytałam i tu, ale muszę już wracać do urlopowania się - mój małżonek właśnie zadzwonił że mam go odebrać z portu bo już skończył pływać łódką. pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i postaram się jeszcze któregoś dnia wpaść na troszkę. buuuuziaki!!!!!!!!!!!!
doczytałam i tu, ale muszę już wracać do urlopowania się - mój małżonek właśnie zadzwonił że mam go odebrać z portu bo już skończył pływać łódką. pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i postaram się jeszcze któregoś dnia wpaść na troszkę. buuuuziaki!!!!!!!!!!!!
emka01
Szczęśliwa mama:)
Gatto dzwoniłam do ginka i mówi,że jakoś tak za niecałe dwa tyg mam wpaść,skoro to dopiero 5 tc. Kurde też już bym chciała wkleić suwaczek
Ale poczekam do wizyty tak jak Ty
Anulka kochana zumba zumbą ale jak będziesz nas tak odstawiać na bok to zgrabną dupcię masz skopaną bankowo,myślę,że kilka osób mi w tym pomoże

Jak dzisiaj nic mi sie nie chce,mam jakiegoś w*****
Normalnie poszłabym sie mega zmęczyć,coś porobić a tak dupa,trzeba uważać,nie dźwigać...Pozostaje mi chyba iść się kimnąć
Miłego weekendu dziewczyny:-)
Anulka kochana zumba zumbą ale jak będziesz nas tak odstawiać na bok to zgrabną dupcię masz skopaną bankowo,myślę,że kilka osób mi w tym pomoże

Jak dzisiaj nic mi sie nie chce,mam jakiegoś w*****

Miłego weekendu dziewczyny:-)
Emka ja wlasnie wstalam z kimona mega glodna, zjadlam kawalek suchej bulki (w sensie bez niczego) i robie zupe (jakos mnie naszlo) i juz sie nie moge doczekac kiedy ja wszamam!!
Ty za bardzo nie adhd-kuj bo ja ci skopie tylek!!
Z ginkiem prawidlowo!! Bedzie juz cos widac i serduszko
a pozniej przyjdzie czas na suwaczek, co sie odwlecze to nie uciecze
wazne zeby fasol rosl zdrowo!
Ty za bardzo nie adhd-kuj bo ja ci skopie tylek!!
Z ginkiem prawidlowo!! Bedzie juz cos widac i serduszko

Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
emka kochana moje gratulacje
:-), zalogowałam się żeby złożyć Ci najserdeczniejsze życzonka zdrowej i nudnej ciąży oraz wszystkiego dobrego. :-)
Dziękuję zjolu za zaproszenie na odskocznię, myślę, że odezwę się jak się u mnie coś zmieni na lepsze.
Pozdrawiam wszystkie kobietki.

Dziękuję zjolu za zaproszenie na odskocznię, myślę, że odezwę się jak się u mnie coś zmieni na lepsze.
Pozdrawiam wszystkie kobietki.
reklama