reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

zjola fajny szkrab na motorku :-D
kłaczeksą mdłości a to dobrze,znaczy się wszystko dobrze się rozkręca :) ,waga czy ja wiem czy Ci podskoczy jak do skutku jedzeniowego nie dochodzi,bo otwierając śledzie odrzuca Cię :tak:.
Ja to od zafasolkowania przytyłam 4 kg,potem po poronieniu kolejne 4 kg,takiej wagi dawno nie mialam 73kg.źle się czuję,ale zapisałam się na ten fitness ,wczoraj była zumba,źle się patrzyło na siebie w tym lustrze,jak słonica się czułam.No ale od tego fitness ,żeby coś niecoś zrzucić.no i dziś idę na jogę 90min jutro na zumbę i tak to będzie lecieć.Ja uwielbiam ziemniaczki a tu muszę się tym porzegnać.dziś na obiad ryż brązowy,duszone warzywa i łosoś pieczony w folii :)

reklama
:-) dziewczyny mam wyniki ... ale nie znam się na wszystkich

WynikJednostkaLHNorma
anty-TPOanty-TPO0,00IU/ml 5,61N
ProlaktynaProlaktyna18,46ng/ml5,1826,53N
P/c. przeciw kardiolipinieP/c. p. kardiolipinie IgG:3,88GPL
P/c. p. kardiolipinie IgM:6,44MPL
Grupa krwiUkład AB0Wynik zastrzeżony

Zjola , normalnie becze przy kompie
z takiego zaskoku mnie wziąć , normalnie szok
a więc Zjolkowej ci życzę do pary
aż mi się bzykać chce żeby cie dogonić
:laugh2:

Kłaczek, a już myślałam, że Twój Okruszek połączył te dwa smaki ;-)

A pewnie ze tak! Calkiem jak Karol - doslownie wszystko moglam zagryzac jogurtem owocowym lub lodami waniliowymi.:-D Teraz mi sie odbija sledziem w czekoladzie.:-D

Nisiao, zjadlam. A juz czekolada to odjazd. Kurde, musze isc do Tesco... ze 4 km spacerku. Tylko nie wiem co ja potrzebuje z Tesco...:rofl2:
Ech... na obiad to ja chce ryz z jogurtem... Tak chce, ze Rajmundowi pichce miesko a sobie zrobie ten ryz.

Kłaczek -ale masz zachcianki nono i mdli Cię pełen wypas dolegliwości ciążowych :-D,a jak te Twoje osłabienia ?ustąpiło to już?
Butterfly - kochana nie pomogę ja też się nie znam za bardzo na tych wynikach tzn tpo miałam robione i wyszło w normie nie pamiętam dokładnie ile tam miałam musiałabym zerknąć.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zjolanto Nasza Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megasne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& znowu sie poryczalam:zawstydzona/y:

Pozdrawiam Lalunie :*

Karola - no to jest nadzieja :)

zawsze jest:tak: jest tutaj kilka przykladow jak nie kilkanascie...ty jestes kolejnym.

gatto ah dziekuje,ze pytasz...facet wczoraj o 22ej odpisał meilowo,ze wysyła paczke w czwartek i koniec,bo ma 7 dni na wysłanie...tylko,ze zachował sie nie fair,bo my wczesniej pislismy w tam ten czwartek czy jest dany kolor dostepny,bo potrzebuje na slub na nastepna sobote i odp ze jest ten kolor dostepny wiec w zamowilismy,a w pt wplacilismy kase i w pon dostał,bo pisal,ze dostal w poniedzialek...poprostu olał ludzi czyli nas i dzis wyslał no i niestety nie dojdzie mi do soboty...dzis kupiłam nowa:-( a z tam ta nie wiem co zrobie jak przyjdzie:-( klaczek,a ostatnio pisalas,ze nie masz zadnych objawow,a ja ci pisałam,ze u mnie sie zaczynaly od ok 8tc:-) i to wlasnie rzyganka...najpierw mulenie takie wlasnie,a pozniej to juz pawiki...ale ja ci nie zycze takich mek jakie ja przechodzilam,bo przeciez schudłam az 6kg,ja to nawet po wodzie waliłam...az wreszcie dostałam tabletki mamarin i sie uspokoiło...ale co ja musialam przejsc to porazka.a co do jazdy autem,autobusem to nawet teraz mnie muli.ale powiem ci co mi powiedzial lekarz-ze jak sa rzyganka w ciazy to znaczy,ze ciaza jest silna i sie prawidłowo rozwija:tak: buterfly z twoich wynikow wychodzi,ze jest wszystko oki tylko nie wiem jak z p/c antykardio bo nie ma podanych norm,ale to juz zostaw lekarzowi.reszta wg mnie ok.

Karola a uwzglednia zwroty??? Moze napiszesz, ze jest za duza, albo za mala??

ja juz po wizycie i jest wszystko ok, serduszko ladnie bije:tak:

reklama
Do góry