reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

witam sie i tutaj.

i co ja juz widze????? emka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ty tez?????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no nareszcie kurcze blaszka no dziewczyny jestem z was dumna:tak: u nas tez do 3 razy sztuka i widzisz jak ladnie rosniemy;-)

reklama
Zjola ja piernicze... Toż to w szoku jestem... Ale powiem Ci, że jak dzis napisalas to pierwsze o czym pomyślałam to o drugiej kresce.. A zes nawet nikomu ani mru mru... Ależ się ciesze :-):-):-)

Zjola- teraz ja jestem w szoku:szok:, ale super niespodziankę nam zrobiłaś , kochana tulę mocno nic się nie bój będzie dobrze musi być :-):-D:tak:

Dzięki babeczki :) Właśnie dziewczyny z weteranek mi uświadomiły, że moje dwa poprzednie poronienia były przed histeroskopią, kiedy miałam zrosty a gin mówił, że one przeszkadzają rozwojowi ciąży. Teraz zrostów nie ma więc jest nadzieja.

zjolajak mężu zobaczy sms to chyba nie wytrzyma tam w tej delegacji.ja to czuję ,że będzie dobrze.Jejku a tak niedawno piałaś,że nic z tego itp a tu już komóreczki ładnie się wiązały :tak:dbaj o siebie.
Każdy wpis od Was z taką wiadomością powoduje,że oczy mi się pocą ze szczęścia.super:-)

reklama
M już wie, ale porozumiewamy się tylko smsowo i to też bardzo ograniczenie, bo to strasznie drogo wychodzi. Jutro będziemy gadać an skype. Dzisiaj nie da rady :no:

Do góry