reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Do gina za tydzień w piątek na 19.30. Już się zarejestrowałam. Tak żeśmy sięwcześniej umawiali, ze tydzień po pozytywnym teście przyjdę, żeby on już coś na usg zobaczył, ale zeby też odpowiednio szybko można było wdrożyć leki :tak:

O ja pindole!
ZJOLU!!!Moja Ty kochana..... Ależ się cieszę, aż łezki w oku się pojawiły!!!!!
Będzie Zjolek! JUPPIII!

Ale wysyp "fasoleczek", aż radośniej na serduchu! Super i oby tak dalej!!! :tak::tak:

Poddaje sie... Niby wszystko ok, ale jedziemy autem a ja.. bede rzygac, nie bede rzygac... Tak mnie nachodzi zmula ni z tego ni z owego. Kupilam salatke sledziowa i... czekolade Tiki Taki. Otwarlam salatke i... bede rzygac. Noz, matkozcorka... Niby nie rzygam, ale kreci sie to w poblizu przelyku...:eek:

No, nie z... Najpierw salatka z bagietem a potem ... mniaaaammm... czekolada. Cholera musze poskromic ped do slodkiego bo sie z waga nie dogadam - ona ma nosnosc do 120kg.

reklama
Do góry