reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola , to powodzenia na egzaminie MAMUŚKA !
karola , lepiej rzeczywiście najpierw grzecznie i po dobroci do gościa , a jak nie to wytoczyć działa :)
nisiao , kurka - joga , fiu ,fiu podziwiam

ANULKA , DO JASNEJ CIASNEJ ! GDZIEŚ TY ? BO CI W KOŃCU PRIVA WYŚLE Z OPRem....!!!!

Hej babolki ja dziś na chwilę bo zaraz jadę z tatą do lekarza
Zjola- trzymam kciuki za egzamin&&&&&&&&&&&&&
u mnie nic nowego nikt nie dzwonił w sprawie pracy :(

Nisiao ja lubie scany... Moglabym godzinami podgladac Ufoki bo to jest super.

Jak piszesz, chodzi o to ze robi sie masa postow zamiast jednego. Ty odpowiadasz pod kazdym naszym, a w sumie robi sie slupek na koncu watku. Wiesz jak ja robie? Trafiam na post od ktorego zaczynam odpowiedzi, klikam na "odpowiedz" pod nim i pisze, potem jade w dol strony, czytam, wracam do okienka w ktorym pisalam, pisze dalej. Jak dojade do konca strony, to kopiuje sobie tekst ktory napisalam i przenosze sie na nastepna strone, tam pod jakims postem klikam "odpowiedz", wklejam w okienko odpowiedzi to, co juz napisalam, i dopisuje. Wychodzi post jak ksiazka telefoniczna, ale jest jeden!:-D Czyli nie ma pol strony mojej sygnatury.;-) Metoda moze prymitywna, ale na inna nie wpadlam.

aniunia no mysle,ze sprawa sie sama roziwazała,a mianowicie przyszla mi sukienka dzisiaj.odpakowywuje i co widze???? ze to nawet nie jest ta ktora zamowilam...ja zamawialam taka;

KUSZĄCA SUKIENKA ^MIRABEL^ M/L_ KOLORY (2445317504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a przyszła mi taka: 13072012064.jpg

czyli zgadza sie tylko kolor nic pozatym,bo nawet jest za duza ze 2 rozmiary.dzwonilam do goscia,ale nadal wlacza sie poczta i napisałam mu meila,ze towar doszedl dzis,ale nie jest to ta sukienka ktora zamawialam i,ze jeszcze dzis mu ja odsyłam i zadam zwrotu kosztów,bo oprocz koloru to nic sie nie zgadza.zobaczymy jaki bedzie odzew.po obiadku ide na poczte wysłac sukienke wraz z paragonem ktorego od wypadku zrobilam zdjecie jakby czasem koles stwierdził,ze paragonu nie odesłałam...i całe szczescie,ze pojechalam wczoraj kupic druga kiecke,bo bym zostala bez:no:

nisiao no pewnie,ze nie musisz wszytekiego wiedziec,ale teraz juz dostalas cenne rady i juz wiesz:tak: kobietko nie pozostaje nic innego jak czekac nadal...a jak tam palenie??? bo ja pazurkow nie obgryzam,wczoraj nawet sobie pomalowałam i podziwiam:tak:

reklama
Do góry