reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

gatto no wlasnie nie wiem czy uwzglednia.chcialam zwrocic bez podawania przyczyny,bo wyczytałam,ze tak mozna w terminie 10dni,ale maz mi powiedział,ze to jest osoba prywatna,a nie firma i nie mozna tak...nie wiem ten regulamin allegro nie wiele wyjasnia.kurcze jakby ktos sie troche znał na tym to byloby dobrze. facet generalnie chamowaty i mysle,ze ciezko bedzie sie z ni dogadac,bo nawet telefonow nie odbiera:-(

A CZY TU NA NASZYM FORUM NIE MA KOGOS KTO ODSYŁAŁ PRZESYŁKE NA ALLEGRO Z JAKIS POWODÓW????

pati.b. jak sie czujesz????

reklama
Karola, luuuzik! Ja mam ta z czego schudnac! Moge rzygac chocby i rok!:-D Poki co muli, jak cos smierdzi to muli serio serio, a jak nie smierdzi to tak bardziej ostrzegawczo.:-D

karola choćby nie wiem jaka to osoba była każdy ma prawo zrobić zwrot kupując przez internet i o tym mowią przepisy.. Ja sama zwracałam osobie prywatnej i napsialam, ze wyglądam w spodniach okropnie i tyle.. Masz do tego prawo..

Gatto ależ się cieszę, że wszytsko ok i serduszko bije.. Więcej takich dobrych wieści :-)

Czesc Babeczki

Wpadlam sie tylko przywitac i zyczyc milego dnia:-):-):-)

Gatto super ze wszystko dobrze i ze serducho bije i wogole extra!!!!!!!Suwaczek piekny:tak:

Aaaaaa dzisiaj Piatek 13-tego:szok::szok::szok:szczescia zycze!!!! 13-tego nawet w grudniu jest wiosna, 13-tego kazda droga jest prosta, 13-tego nie liczy sie lat, 13-tego piekniejszy jest swiat lalalalalalalaj:-D

Ostatnia edycja:
kłaczku no to zycze wiecej objawow i zeby fasolka rosła zdrowo.aniunia a czy ja wczesniej musze sie porozumiec z ta osoba czy moge zwrocic towar??? kurcze bo widzisz kontakt z tym kolesiem jest utrudniony.tel nie odbiera,na meile czasem odpisuje i boje sie,ze nie zdaze zwroic paczki zanim go poinformuje...elka:-D:-D ja sie urodzilam 13go w piatek...:eek:

karola ja bym probowala sie skontaktowac.. Jeśli nie byłoby odzewu to kolejny email bybłby z tekstem typu.. "Jeśli sie pan nie odezwie bede zmuszona wystawic negatywny komentarz".. Spróbuj.. a może się odezwie...

:-) cześć !! piątek 13 i wracam do domu :) !!! mała dziś coś marudna ale zobaczymy jak wróci bo teraz pojechała z tatą do lekarza :p !!!

Ja walczyłam o odszkodowanie z allegro za oszustwo na aukcji :) i wywalczyłam zwrot pieniędzy bo to było ok 600 zł :)

Ja lubie 13ty :-)

Karola poczekaj az przyjdzie kiecka, pozniej napisz kolesiowi, ze niestety musisz zwrocic, bo sukienka zupelnia nie pasuje na twoja figure, w ramionach jest za duza, a w brzuch cie pije i prosisz uprzejmie o zwrot. Na pewno musisz wyslac sama i zwrot kosztow przesylki pocztowej musisz pokryc ty, ale za sukienke powinien ci zwrocic. Staraj sie byc uprzejma mimo wszystko i czekac cierpliwe na odpowiedz. Potem sie bedziemy martwic;-)

kłaczek hmmmm ryż z jogurtem,nie jadłam trzeba spróbować :tak:nie ma to jak śledź w czekoladzie :-Dsuwaczek piękny,już pisałam,ale napiszę raz jeszcze.Fajnie się ogląda jak maluch tak iskrzy na ekranie usg to fajnie widać...

Tak z innej beczki dziewczyny, wczoraj byłam na jodze.Kurcze nie sądziłam,że to aż tak trudne,przy każdej figurze czułam jak strzelają kości :szok:jak ścięgna się naciągają,mięśnie drżą z wysiłku,żeby parę sekund(które się dłużyły w minut 10,jak dla mnie)żeby utrzymać się prosto,a ja czułam jak mi ręce drżą i w ogóle wszystko :)
ale po 90 minutach ćwiczeń był relaks,gdzie po nim wszystkie mięśnie się uspokoiły,rozluźniły,czułam że aż sama się prostuję.ja mam problem z kręgosłupem i zdarza mi się garbić.dziś czuję każdy mięsień i kosteczke,ale podoba mi się :D a dziś na wieczór na zumbę.muszę przygotować się,żeby być w pełni sił na nową iskierkę :tak:

Jej cały czas dostaję upomnienia,że źle piszę.jestem tu od niedawna naprawdę i myslałam ,że nie ma to znaczenia żadnego jak pod wpisem każdej z Was dodaję odp.

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto - superek!!! Ja też wstawię suwaczek po wizycie u gina :tak:

Dzisiaj będzie mnie mało, bo o 17-tej mam egzamin, więc trzymajcie kciuki i nie denerwujcie się u mnie na razie wsjo ok :)

Do góry