reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola juz nie mogę się doczekać jutra.. JAk tylko zrobisz testa to pisz.. Poza tym chcialam Ci napisac... PAmietasz jak na poczatku tej ciazy pisalam Ci o plamieniach i powiedzialas, że u Ciebie bankowo oznaczaja zblizającą się @? A ja na to odpowiedzialam , że u mnie jest tak samo.. I co? Okazało się inaczej, że jestem w ciązy... Tobie tez tego zyczę...

joł!:-pja dzisiaj sobie zrobiłam mega dłuuugggiii spacer, no tak mnie zaś mój wkur.wił że masakra no i poszłam , łaziłam a jak przyszłam do domku to siedzi taki naburmuszony bo powiedziałam ze nie jego sprawa gdzie byłam. Nie zwiastuje to kryzysu , ot takie sprzeczki głupie. Ale sie nie dam a co!!
Anunnia no wiesz ze ja dokładnie tak samo myślalam co napisałas wyżej ;-);-), będzie dzidzia u Zjoli i koniec !
Czarna bużka~!

wogóle to sie starzeje!po mojego synka przychodzą jakieś lasencje:crazy:, a ten to sie stroi przed wyjsciem do szkoły że ho ho!tylko wiecie co?myć sie nie chce:-Ddzis po wyjsciu z niby wanny sprawdziłam pachy a tam,??????ło matko! i spowrotem do wanny!zaszantażowałam go ze jak laski przyjda to im powiem ze sie nie myje!mówie Wam jaja jak berety!A mój ostatnio stwierdził ze w sumie za 5 lat moge babcią zostac , oczywiscie w zartach no ale wiecie czerwona lampka sie zapaliła łoj ja bym go chyba ......miałabym wtedy 37 lat!

Ostatnia edycja:
Aniunnia - ja bym bardzo chciała, żeby było, jak u Ciebie, ale wczoraj wieczorem znowu miałam plamienie. Testu na razie nie robię. Poczekam jeszcze do poniedziałku na rozstrzygnięcie sytuacji. Jak do poniedziałku będą tylko plamienia, to zrobię test, ale coś mi się wydaje, że wieczorem albo jutro przylezie @ :-(

Anulka - szkoda, ze cię małż wkurzył :(
Babcia w wieku 37 lat? A to dobre :-D Mnie już to nie grozi. Mogę zostać babcią najwcześniej w wieku 43 lat.

Kwiatuszku - po co robić test, jak ja znam swój organizm :( Nie mam siły już oglądać tej jednej kreski. Jeżeli zdarzy się cud, to i tak prawda wyjdzie na jaw.

Zjola - a ja bym nie robiła testu, tylko poczekała jeszcze, tak jak piszesz. Ty masz być matką w wieku 43 lat, a nie babcią :tak:

reklama
Anulka - nie, no daję radę :) Wiesz zawsze człowiek załapie lekki dołek, jak mu coś nie wychodzi ale jeszcze nie wszystko stracone.
Jedno dobra, ze jak będzie potrzeba, to M zgodził się na inseminację, bo najpierw był anty. Widzę, że znowu ma ciśnienie i już straszy mnie żyrandolem :-D

Do góry