reklama
aniunnia
Fanka BB :)
Zjola juz nie mogę się doczekać jutra.. JAk tylko zrobisz testa to pisz.. Poza tym chcialam Ci napisac... PAmietasz jak na poczatku tej ciazy pisalam Ci o plamieniach i powiedzialas, że u Ciebie bankowo oznaczaja zblizającą się @? A ja na to odpowiedzialam , że u mnie jest tak samo.. I co? Okazało się inaczej, że jestem w ciązy... Tobie tez tego zyczę...
joł!
ja dzisiaj sobie zrobiłam mega dłuuugggiii spacer, no tak mnie zaś mój wkur.wił że masakra no i poszłam , łaziłam a jak przyszłam do domku to siedzi taki naburmuszony bo powiedziałam ze nie jego sprawa gdzie byłam. Nie zwiastuje to kryzysu , ot takie sprzeczki głupie. Ale sie nie dam a co!!
Anunnia no wiesz ze ja dokładnie tak samo myślalam co napisałas wyżej ;-);-), będzie dzidzia u Zjoli i koniec !
Czarna bużka~!
wogóle to sie starzeje!po mojego synka przychodzą jakieś lasencje
, a ten to sie stroi przed wyjsciem do szkoły że ho ho!tylko wiecie co?myć sie nie chce
dzis po wyjsciu z niby wanny sprawdziłam pachy a tam,??????ło matko! i spowrotem do wanny!zaszantażowałam go ze jak laski przyjda to im powiem ze sie nie myje!mówie Wam jaja jak berety!A mój ostatnio stwierdził ze w sumie za 5 lat moge babcią zostac , oczywiscie w zartach no ale wiecie czerwona lampka sie zapaliła łoj ja bym go chyba ......miałabym wtedy 37 lat!

Anunnia no wiesz ze ja dokładnie tak samo myślalam co napisałas wyżej ;-);-), będzie dzidzia u Zjoli i koniec !
Czarna bużka~!
wogóle to sie starzeje!po mojego synka przychodzą jakieś lasencje

Ostatnia edycja:
No to piękny wiek na bycie babcią, jeszcze w kościach nie lamie, w stawach nie zgrzytamiałabym wtedy 37 lat!

Anulka pytałam na CPP co u Ciebie, ale nie wytrzymałam i wlazłam na odskocznię by poczytać. I nie żałuję.

Pozdrawiam nocnie!

Aniunnia - ja bym bardzo chciała, żeby było, jak u Ciebie, ale wczoraj wieczorem znowu miałam plamienie. Testu na razie nie robię. Poczekam jeszcze do poniedziałku na rozstrzygnięcie sytuacji. Jak do poniedziałku będą tylko plamienia, to zrobię test, ale coś mi się wydaje, że wieczorem albo jutro przylezie @ :-(
Anulka - szkoda, ze cię małż wkurzył
Babcia w wieku 37 lat? A to dobre
Mnie już to nie grozi. Mogę zostać babcią najwcześniej w wieku 43 lat.
Anulka - szkoda, ze cię małż wkurzył
Babcia w wieku 37 lat? A to dobre

Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Zjola ale Ty trzymasz w napięciu:-) od 7 rano czekałam na wieści od Ciebie.
Ja bym tak nie wytrzymała
zaraz bym robiła test
dalej trzymam &&&&
Ja bym tak nie wytrzymała

reklama
Anulka - nie, no daję radę
Wiesz zawsze człowiek załapie lekki dołek, jak mu coś nie wychodzi ale jeszcze nie wszystko stracone.
Jedno dobra, ze jak będzie potrzeba, to M zgodził się na inseminację, bo najpierw był anty. Widzę, że znowu ma ciśnienie i już straszy mnie żyrandolem
Jedno dobra, ze jak będzie potrzeba, to M zgodził się na inseminację, bo najpierw był anty. Widzę, że znowu ma ciśnienie i już straszy mnie żyrandolem