reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

kurcze to moze z innej beczki co? no bo gadki tutaj juz ni epomogą więc JA DZIS MAM OGORKOWĄ zupke mniam mniam ...potem chce isc na kijki ale tak na maxa sie zmęczyć. W poniedziałek mam do odebrania wyniki więc na razie sie nie martwie , wogóle wiecie ze rachunki które przyszły w piątek otwiera sie w poniedziałek??żeby weekendu sobie nie popsuć:-D:-D:-D:-Dno bo do mnie przyszedł ale walnęłam nim na szafke niech sobie poleży:-D

reklama
To ja nadal trzymam kciuki Zjola liczyłam ,że jakieś dwie kreski dziś ujrzę;-)
Anulka- dobrze , chociaż się dotleniłaś , a ja tak myślę na którą obiad zrobić , przyjdzie hydraulik to może wcześniej zjem ,żeby mnie z obiadem nie zastał nie znam się na tych rurach ,a trzeba zamontować zlew nowy i przesunąć go o 7 cm w prawo nie mam pojęcia jak to zrobić części mam tylko nie wiem jak ich użyć to niech specjalista się tym zajmie.

Kobietko no tym to juz sobie główki nie zawracaj , napewno z tyn zlewem poradzi sobie.
Kobiety a czy u Was tez tak pięknie jest dzisiaj???bo jak jutro tak będzie to ja sie pójde opalać a co!oczywiscie tylko buzke ale podobno marcowe slonce najlepiej opala .

Anulka - no wiadomo, że u mnie tez świeci, skoro u Ciebie świeci :-D. Ja jutro śmigam do koleżanki na działkę i będziemy się byczyć :-p

Kaszaneczka się koleżance marzy? My robimy kaszankę zawiniętą w folię aluminową z plastrem boczusia i odrobiną kapusty kiszonej, pychota!
Kurczę i znowu mi smaka robisz, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...

reklama
Ja tu głodna siedzę ,a te o jedzeniu:cool2:ja to bym zjadła karkóweczkę w kapuście pyyyyycha:-pjadłam u szwagierki,
a dziś przyjeżdża mój tata będziemy razem meblować kuchnię bo już po remoncie ,ale puki co gotuję jeszcze w pokoju mam kuchnie w przejściu burdel na kółkach :-Da jakie zapachy idą na mieszkanie dziś mielone z ziemniaczkami i ogóreczkiem kiszonym tylko muszę się streszczać bo o 15 przyjdzie ten od rur mam nadzieję ,że dobrze mu wytłumaczę o co mi biega

Do góry