reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

No zobaczymy czy będzie popijawa bo rodzice potencjalnej pani młodej mają żałobę , w ogóle oni znają się dopiero jakieś 4 miesiące i to nie była planowana ciąża zobaczymy co będzie.
Aniunnia- wszystko będzie dobrze co ja gadam jest dobrze:D

reklama
Anniunia - kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - trzymaj, trzymaj, jak nie teraz, to później się przydadzą.

U mnie na razie nie ma ani plamień ani @. Podejrzewam, że franca przetrzyma mnie do piątku albo do soboty, żebym sobie jeszcze porobiła nadzieję a potem przylezie bezczelnie i powie, no przecież plamienia były, to o co chodzi? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Buziam na razie, bo mam zajob w pracy

Zjolu - ja tam trzymam kciuki żeby nie przylazła ,zresztą już nie raz się ciążę dziewczynkom zaczynały plamieniami i było potem ok więc ja mocno zaciskam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kobietko - niech już będzie ten piątek, bo oszaleję!
Wczoraj M się mnie zapytał, kiedy robimy dzidziusia, bo mu się już daty poplątały, więc oparłam, ze labo zrobiliśmy, albo za dwa tygodnie. Cieszę się, że jednak chce działać, bo miał już momenty załamania i ni chciał się starać. No nic pożyjemy, zobaczymy.

Zjolu - wytrzymaj jeszcze te dwa dni no właściwie jeden bo już środa zleci zaraz i będzie czwartek ,a po nim piątek:)ja Ci życzę z całego serca dzidziusia:)
a ja idę coś zjeść bo umieram z głodu coś dzisiaj zjadłam bułkę potem długo długo nic i teraz coś sobie zjem

Witajcie u nas ostatni dzień remontu już nie mogę się doczekać efektu końcowego :)
co tu tak dziś pusto gdzie Was wywiało ,
Zjola- jak sytuacja?

reklama
Do góry