reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

ćwiczenie spróbuje;-))).
To masz Zjola racje ze one galerianki chyba, ja tez zawsze mam wielkie plany ze to chce kupic , i tamto a potem kasa w ,,życie,, idzie no ja jak zwykle w tyle. Tak długo patrzyłam na te buty , juz pare dni, i jak dzisiaj weszłam zeby kupic to sie okazuje ze rozmiaru 38 juz nie ma z tego fasonu i dupa blada!!!napisalam do goscia maila :angry:, no ja to zawsze mam szczęście. Koło mnie jest szkoła i dlatego tak napisałam o tych smarkulach tak ubranych no bo szlak człowieka trafia jak rano wychodze na balkon aa one stoją ubrane tak ze ...eh szkoda nerwów.

kurcze a moze to mimo wszystko nie @???cholerka jak to nie tak łatwo dla chcących zajść w ciąże

A juz doczytałam o jeziorze, ja kiedys wolaam morze , tłumy, deptaki, i te sprawy, natomiast od jakiegos czasu wybieram cisze , spokój, własnie nad jeziorami.

a i jeszcze jedno- Zjola czy sezon na motor otwarty juz??

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka - to prawda odstawione jak szczur na otwarcie kanału, wrrrrrrrr
A w ciążę, to trzeba nie chcieć zajść chyba :-(

no ja juz tyle lat walki o dziecię , wszystko ok , kazde badania w tym kierunku ok, i tylko jedno,,pani psychika,, ku.rwa mać jak tak tyle lat Ci to wmawiają to masz wrazenie ze rzeczywiscie cos jest z tobą nie tak...I najsmieszniesze jak mówi że mam przestac o tym myslec a dziecko będzie ...tylko ze ja nie potrafie przestac myślec. Masz racje ci co nie chcą to mają. Oczywiscie to nier reguła ale w wielu przypadkach sie sprawdza.

To co z tym motorem??
cholera Zjola ale do piątku jeszcze pare dni więc do jasnej ciasnej jeszcze nie wiadomo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ja i tak czekam na Twój pozytywny test w piątek.
Miłego dzionka babki!zmykam cosik posprzątać i na spacer sobie pójde bo jakas taka niedotleniona jestem:-Dpaaaaa

żeby potwierdzić to o czym pisałyście moja koleżanka właśnie zaszła w niechcianą ciążę, to już jej druga niechciana ciąża bo już ma córe i teraz hit zaszła w tę ciążę z bratem mojego M ciotecznym coś czuję ,że będzie wesele:tak:

Cześć kochane ...

Aniunia , u mnie wszystko dobrze , chociaż duzo pracy mam narazie , ale dzieciaczki zdrowe i ja też więc jest git
A jak Twój szkrabik ? który to już tydz , bo bez suwaka to ciężka sprawa się doliczyć , czas szybko leci....

Anulka16 , a ja już zakup wiosenny w postaci butów poczyniłam , kupiłam w QUAZI przecenione z 129 na 59zł niebieskie oczojebne pantofle - a co ! niech mnie widzą tej wiosny:-D

Zjola , kurcze blade ! ale ja jeszcze nie puszczam &&&&&.

Kobietka , i właśnie dlatego takie wpadki są chyba najlepsze !

Magda , już ci zazdroszczę tej pupy po tej zumbie :-)

anastazja , a u ciebie jak sprawy staraczkowe?

reklama
czesc dziewczynki...

Dziś zaczynam 12 tydzień jeśłi dobrze licze.. Boże jak ja czekam na drugi trymestr.. Zeby już tak święta były... Za tydzień wizyta.. Oby było dobrze..

Anastazja zaginęła w akcji czy co? Dawno jej nie było...

Do góry