reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anulka - o tak właśnie :-D:-D:-D za nogi pod lampą będę wisiała.

Widzę Lili, że się ze mną zgadzasz :) Nie ma co panikować, skoro podczas moich 3 ciąż nigdy nie plamiłam. Jak pojawiło się to plamienie, to poczekam na rozwój wypadków. Test zawsze mogę zrobić kilka dni później. Co ma wisieć nie utonie :) Jak by się udało w niedługim czasie zajść w ciążę i donosić ją, to mam szansę zostać mamą nawet w weiku 42 lat, bo ja z konca roku jestem :)

ja też , ja też:-Dz grudnia 16 . I do tego czasu dzidzia w brzuszku musi być!!!!Ja to bym nie wytrzymała i juz teścior zrobiła no ale ja taka na wariackich papierach więc...

tos ty skorpion! a ja strzelec i pasuje to do mnie ha ha . Zjola ale wiesz ze nadzieja umiera ostatnia???jej a moze to plamienia bo sie tam zagnieżdza i wogole i juz!!!

Zagnieżdżenie w 29 dniu cyklu raczej nie wchodzi w grę, ale skoro Aniunia pisze, że u niej było podobnie, chociaż zawsze plamienia zwiastowały @ a tu nagle bęc i fasolka, to kto wie? Poczekam jeszcze trochę i się okaże.

reklama
Anulka - nie myśl, że ja taka święta, bo ja straszny choleryk jestem. Jak mnie coś wkurzy, to wydzieram się najpierw i palnę trzy po trzy a potem dopiero myślę, co powiedziałam. Jednym słowem, mamo ja wariat!

Do góry