reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

tak -uwielbiam go z chlebkiem ciemnym, dzis na wadze mam 63 kilo a było 72 więc jest dobrze no i najwazniejsze -lepiej sie czuje.Choc teraz nawet pizze zjem , obiad juz normalnie ale mniej no ibez słodyczy , tylko woda i herbata czerwona , którą uwielbiam , zielona mniej .i jeszcze jajka - kiedys to moze z 5 sztuk na cały rok! a teraz jadłabym codziennie, jak to sie wszystko zmienia.

Zjola a kiedy masz @ dostać??:rofl2:

reklama
Anulka - @ mam nie dostać w piątek :-D
Teraz ja idę na śniadanko :)
63 kilo? To super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko tak dalej. Ja stoję w miejscu 56.
No to na razie zmykam, pa, pa.

Hej babki:-p
Anulka - zrobię test w piątek najwcześniej. Po co mam się rozczarować? Muszę jednak przyznać, że umieram z ciekawości i dopatruję się objawów ciąży. Oszaleć można!

Dziewczyny proszę o kciuki.
Ziola kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&:-)
Anulka gratuluję, nieźle schudłaś:tak: Ja chodzę na zumbę 2 razy w tygodniu i raz na all about dance, wracam wykończona ale w dobrym humorze i mam nadzieję że w lipcu moja pupa wreszcie będzie wyglądala jak należy:-D

czesc dziewczynki...

Powiem szczerze, że troszke sie tu kamuflowałam, bo prosiłyście o zdjęcie brzuchola a mi sie do tej pory nie udało go zrobić.. Ale jak zrobie to fotkę wstawię... MAm coraz większe problemy z robieniem zastrzyków w brzuch..juz kilka razy poszla mi krew, ciezko mi sie przebic przez skórę itd...To jakas masakra..nie wiem jak bedzie dalej... Kiedys zastrzyki robilam bez problemu..

Zjola trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wyniki piątkowe..

Anulka nonono... Ale bedziesz laska na lato.. ba ... nawet wczesniej..

Anastazja piękny weekend mieliśmy ..nie? Az chcialo sie zyc.. Dzis tez nie jest zle.. Słonko juz od rana przyświeca :-)

Czarna co tam u Ciebie?

Pozdrawiam wszytskie gorąco i zycze słonecznego dzionka...

Witajcie u mnie remont kuchni dlatego jest mnie mniej troszkę
Zjola- trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anulka - widzę postępy ,a u mnie stoi ta waga 68 i 68 w kółko już tracę nadzieję:-(,że schudnę jeszcze chociaż jeszcze te 3kg by mnie radowało
Aniunnia- buziaki:*pogłaszcz brzusia od e-ciotki

ja mam trochę sprzątania jak to przy remoncie trochę się kurzy mimo ,że remont w kuchni ,ale całe mieszkanie zakurzone chyba się wstrzymam ze sprzątaniem do końca bo przecieram i przecieram i ciągle to samo , jak już powiesimy meble wymienimy zlew itd itp to wtedy zaczniemy z mamą porządki przedświąteczne na całego już nie mogę się doczekać lata może pojedziemy znowu nad jeziorko zobaczymy czy schudnę na tyle żeby się pokazać w stroju kąpielowym ehhh

hej, hej Kobietka no ale u mnie to bylo raczej czym innym tez spowodowane , taka utrata wagi, ale mimo wszystko pomysłu nie polecam. Wczxoraj bylismy po buty , ja oczywiscie nic nie kupiłam:-(, kurcze balerinki to taki kawalek szmatki i 80 zł???:no::no:masakra jakas z tą ceną , dlatego tez nie kupiłam no i mam tylko wysokie kozaki a juz nie bardzo tak chodzic wypada. może na alegro czegos poszukam tanszego.
Halo??jest tu ktoś???

Kobietka a nad jakie jezioro chciałabys jechac?

To butki jakie mnie sie podobają

http://moda.allegro.pl/410-baleriny-baletki-meliski-nude-39-i2214633631.html

Ostatnia edycja:
Ja jestem :)))
no ja też muszę sobie kupić jakieś butki bo mam kozaki i adidaski tylko :zawstydzona/y:, Ty schudłaś bidulko ze stresu ,ale teraz już chyba wszystko w porządku co?

My byliśmy nad jeziorkiem w Skrzynkach w Kujawsko Pomorskim i chciałabym tam znowu pojechać :)tylko chcemy wynająć większy domek bo ostatnio to w takiej klitce się gnieździliśmy z M i jego bratem z rodzinką

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no w porządku jest , choc chyba mój organizm najgorzej na tym wyszedł bo co chwila cos mi jest , cos boli , piecze i wogóle do dupci!a to wszystko chyba przez stres, ale piepszyć to!jest ładna pogoda, słoneczko świeci to i od razu lepiej na duszy sie robi.
Ogólnie to ja nie mam w czym chodzić!!!!!!będe płakać:-:)-p;-), kurcze jak popatrze na te małolaty wypizdrzone, ubrane że szok:szok:, skąd one mają kase zeby sie tak ubierać?Mam na myśli tutaj te 15-16latki. A ja mam jedne spodnie na dupie i bez butów zostałam , płakusiam :-:)-:)-:)-D:-D

Kobietko jakie to jezioro bo nie napisałaś?

Pani Jolanto ???
Magda jak Ty tak ćwiczysz to ty niezła dupcia będziesz na lato!pozazdroscic , bo ja fakt schudłam , ale dupa jak kawał fetu:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć babole :)

Melduję, że u mnie na 99,99 % jest, jak zwykle, wielka dupa :wściekła/y: Wczoraj miałam plamienie a u mnie niczego innego to nie zwiastuje, jak tylko @. Dzisiaj jest spokój ale podejrzewam, że jutro lub pojutrze przylezie :(

Anniunia - dasz jakoś radę z tymi zastrzykami :tak:

Kobietko - współczuję tego pyłu, to jest paskudztwo!

Anulka - balerinki śliczne :) 16 - o latki mają kasę na ciuchy, bo chyba są galeriankami. No jak babcię kocham! Mnie też nie stać na ciuchy i w związku z tym moda mnie dogania i przegania, a potem znowu dogania i tak w kółko a ja po 10 lat w tych samych ciuchach łażę.
Co u mnie już wiesz :(
Przepis na ujędrnienie dupy :) Przyjemne z pożytecznym a w dodatku spodoba się twojemu małżonkowi. Niech sobie usiądzie na brzegu łóżka a ty się połóż, jakbyś chciała ćwiczyć rowerek i zrób mu masaż pleców stopami. Świetne ćwiczenie na brzuch i dupkę :tak:

Do góry