reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Witam
to ja pociągnę temat:-D
dziś u nas chińszczyzna , kurczaczek z warzywkami w sosie chińskim i ryż wszystko z biedrony:p
a co u Was?U niektórych już się weekend zaczyna powoli więc życzę aby był miły i upojny:)
my wyjeżdżamy jutro do teściów a w poniedziałek zaczynamy remont kuchni kafelki kupione meble stoją w piwnicy wreszcie na święta będę mieć nowe mebelki no nie do końca nowe bo używane ,ale jak nowe za 500zł nabyłam od szwagierki aż dziw ,że przy tych meblach troje dzieci wychowała ,a jak nówki wyglądają ,
muszę jutro zrobić porządki wiosenne z rana pomyć okna wyprać firanki , i wyciągnąć meble z pokoju i wymyć podłogę bo tak tylko mopem ją myje a należy się szorowanie na kolanach:)

reklama
hej Kobity, jak po weekendzie??pogoda była cudna to i żyć sie chciało, dzisiaj u mnie leje aż nic sie nie chce. Czekam na wiosne!
Anunnia i jak sie czujesz??
Zjola a Ty moze test byś zrobila co???Yrzymam kciuki&&&&
Dzis ide na badania wszelakie, zobaczymy co mi tam wyjdzie.
I po butki musze jechać bo wczoraj to normalnie szok żadnych butów z tamtego sezonu i nie było w czym łazić. W ccc widziałam fajne moze tam kupie - nie wiem jeszcze.I do ikea chce jechac po łożko bo od remontu w tamtym roku spimy na materacu- nie powiem- wygodnie no i sąsiedzi nie słyszą jak sie seksujemy ha ha

Anulka - zrobię test w piątek najwcześniej. Po co mam się rozczarować? Muszę jednak przyznać, że umieram z ciekawości i dopatruję się objawów ciąży. Oszaleć można!

Dziewczyny proszę o kciuki.

no ja myślę!ok spadam na badania, potem na zakupy , nie wiem czy w ikea potrzeba zaswiadczenie o zarobkach aby wziac na raty??orientuje sie ktoś??

jeszcze sniadanko wcinam , jak kiedys nie przepadałam za serkiem wiejskim tak teraz nie wyobrazam sobie sniadania bez serka, zawsze kupuje więcej sztuk.
A gdzie reszta???

reklama
Do góry