halo , halo:-) ja dzis wstałam z ogromnym bólem pod lewą pachą , mam wrazenie ze cierpnie mi do tego ręka
, i połowa piersi tez mnie boli, kurna co jeszcze???moi pojechali po kebaba a ja tylko ryz i jakjo dzis smazone zjem bo te cholerny cukier mi zas podskoczy , ja pierdziu ale mam dzis nerwa. A jak poczytać o bólu pod pachą na necie to mozna normalnie juz pogrzeb szykowac ...masakra.
Mnie sie dzisiaj sniłyscie wszystkie , chyba całe forum, i wszystkie w ciąży..więc moze mam prorocze sny?
kiedys mi sie tak snił(a) kłaczek no i potem był Karolek, kurcze mam nadzieje ze wszystkie zaciążycie a co !wiem tylko ze ja tam stałam obok Was i tylko ja jedna brzucha nie miałam ...a to by sie zgadzało no bo teraz musze sie podleczyć troszke.
Swoją drogą to z czego te sny sie biorą???jak byłam mała to często mi sie snił Jezus jak je kolacje , wiecie taki obraz jest , w wieczerniku czy jakos tak
. nie pamiętam dokładnie.I to było kilka razy , jak nie kilkanascie. Oj zryty ten łeb mam od małego:-)
Anastazja i nie ma to tamto tylko ciąża i tyle!
Anunnia?
Zjola ale trzęsło dziś na śląsku!!!wez Ty troche pochamuj co??
bo mi sciany pękają
Kobietka ja juz mam 9 na dól a przyp[uszczam ze przy tej diecie to pojdzie , ale wiesz co zmarszczki mi wyskoczyły....
wogóle włosy mam do dupy..niby blond niby cos a jakies takie żółte??
Widzicie jaki dzis mam dzien nie??
Czarna pewnie słodycze rozwozi
a ja nie moge nic takiego jesc:-(
a co cie dokladnie boli w tym cycku??
sory za błedy ale taki dzien mam
Mój to się tak tera stara ze az w dupci szczypie...ja rozumie że jest miły ale bez przesady..jak by mógł to by za mnie sikać szedł...

Mnie sie dzisiaj sniłyscie wszystkie , chyba całe forum, i wszystkie w ciąży..więc moze mam prorocze sny?

Swoją drogą to z czego te sny sie biorą???jak byłam mała to często mi sie snił Jezus jak je kolacje , wiecie taki obraz jest , w wieczerniku czy jakos tak

Anastazja i nie ma to tamto tylko ciąża i tyle!
Anunnia?
Zjola ale trzęsło dziś na śląsku!!!wez Ty troche pochamuj co??

Kobietka ja juz mam 9 na dól a przyp[uszczam ze przy tej diecie to pojdzie , ale wiesz co zmarszczki mi wyskoczyły....
wogóle włosy mam do dupy..niby blond niby cos a jakies takie żółte??
Widzicie jaki dzis mam dzien nie??
Czarna pewnie słodycze rozwozi

a co cie dokladnie boli w tym cycku??
sory za błedy ale taki dzien mam
Mój to się tak tera stara ze az w dupci szczypie...ja rozumie że jest miły ale bez przesady..jak by mógł to by za mnie sikać szedł...