reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

halo , halo:-) ja dzis wstałam z ogromnym bólem pod lewą pachą , mam wrazenie ze cierpnie mi do tego ręka :baffled:, i połowa piersi tez mnie boli, kurna co jeszcze???moi pojechali po kebaba a ja tylko ryz i jakjo dzis smazone zjem bo te cholerny cukier mi zas podskoczy , ja pierdziu ale mam dzis nerwa. A jak poczytać o bólu pod pachą na necie to mozna normalnie juz pogrzeb szykowac ...masakra.

Mnie sie dzisiaj sniłyscie wszystkie , chyba całe forum, i wszystkie w ciąży..więc moze mam prorocze sny?:blink:kiedys mi sie tak snił(a) kłaczek no i potem był Karolek, kurcze mam nadzieje ze wszystkie zaciążycie a co !wiem tylko ze ja tam stałam obok Was i tylko ja jedna brzucha nie miałam ...a to by sie zgadzało no bo teraz musze sie podleczyć troszke.

Swoją drogą to z czego te sny sie biorą???jak byłam mała to często mi sie snił Jezus jak je kolacje , wiecie taki obraz jest , w wieczerniku czy jakos tak:zawstydzona/y:. nie pamiętam dokładnie.I to było kilka razy , jak nie kilkanascie. Oj zryty ten łeb mam od małego:-)

Anastazja i nie ma to tamto tylko ciąża i tyle!
Anunnia?
Zjola ale trzęsło dziś na śląsku!!!wez Ty troche pochamuj co??:-D:-Dbo mi sciany pękają:-D
Kobietka ja juz mam 9 na dól a przyp[uszczam ze przy tej diecie to pojdzie , ale wiesz co zmarszczki mi wyskoczyły....

wogóle włosy mam do dupy..niby blond niby cos a jakies takie żółte??

Widzicie jaki dzis mam dzien nie??

Czarna pewnie słodycze rozwozi :-pa ja nie moge nic takiego jesc:-(
a co cie dokladnie boli w tym cycku??

sory za błedy ale taki dzien mam

Mój to się tak tera stara ze az w dupci szczypie...ja rozumie że jest miły ale bez przesady..jak by mógł to by za mnie sikać szedł...

reklama
Anastazja - my tu śmichy chichy a tak naprawdę, to boję się za bardzo nakręcać, bo sama wiesz, jak to bywa. A adorator, no cóż nie na serio, ale dobrze jak jeszcze człowieka zauważają. Od razu jakoś zeszczuplałam i odmłodniałam :-D

Anulka - cukrzyca? Na pewno?Byłaś u lekarza? Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i zaskoczysz z zaskoczenia :tak:
No i teraz przeczytałam twojego posta. Chyba umrę ze śmiechu zaraz :-D Dzień ogólnie jest taki do kitu i spać się chce i lenia mam :(
Włosy masz do dupy, powiadasz? Ja zawsze myślałam, że one głównie należą do innej części ciała :-D Moje też mnie wkurzają takie ani proste, ani kręcone :( Strzecha taka :(
Trzymaj się w tym "pięknym" dniu.
A ja idę do mojej mamy, bo ma imieninki :)
A sen mógłby być proroczy a ty do nas niedługo dołączysz :)

Ostatnia edycja:
noooooooooooo ja nie byłam u lekarza tylko se mierze dziennie cukier bo matka mojego męża:-D ma cukier , no i mierze tak jak podają na necie:-D:-D:-D, kurna az sie sama zanosze od smiechu...ide , pojde do lekarza....moze jutro :-D. To nie chodzi o to ze ja mam cukrzyce ale o to ze stanowczo za duzo mam tego cholernego cukru , po posiłku, po godzinie i po dwóch . Nawet jak kolacje zjem o 20tej to rano mam więcej niz powinnam miec. I tak sobie wykombinowałam ze jak troszku sie poddietuje to wszystko wróci do normy..:confused::confused:

A wszystko z durnoty , kolezanka ma cukrzyce i jak mieszkalam u niej to tak do ,,jaj,, mi zrobiła badanie glukometrem , no i od tego sie zaczęło, bo to ze coraz mniej widze zwalam na mój starczy juz wiek...oj juz widze jak Zjola po mnie jedzie teraz ha ha
a tak na powaznie to masakra jak moze sie pogorszyc wzrok .Oczywiscie do okulisty tez pójde.:baffled:

Włosy mam do dupy i tego sie będe trzymać!:-p:-D

Anulka - zrób sobie przegląd, w końcu auto trzeba raz na rok zbadać a nasze oprzyrządowanie też się może spieprzyć :-D Ty się sama nie lecz, tylko, no wiesz co. A tak na marginesie moi znajomi zmierzyli sobie cukier glukometrem i wyszło, ze ojciec, matka, która waży jak gęś wyścigowa i niespełna dwu letni synek, wszyscy mają cukrzycę. No i cóż glukometr był spieprzony :-D

spoko zrobie badania, do gina tez musze isc , jutro podzwonie i sie pozapisuje.
Me podłogi lśnia , po obiedzie, moi po kebabie,gazetka w ręce, i spadam do wyrka, no bo jakos dzis lepiej nigdzie nie wychodzic , z nikim nie wdawac sie w dyskusje, ot taki dzien do dupci...przeczekam go ...jutro zaswieci słonko i będzie normalnie .
Zjola a cio dzis dorabiacie cos jeszcze czy juz gotowy egzemplarz jest??:-D

Witajcie dziewczynki trochę mniej czasu spędzam na forum bo M narzeka ,że ciągle w necie ,a on sam :)i go dopieszczam teraz
Anulka - przebadać się nie zaszkodzi ja się wybieram na badania tarczycy na nfz trochę poczekam ,ale mam czas:-) ten rok przeznaczam na badania wszelkiego rodzaju.
Zjolu- witaj kiedy przypada testowanie?

anulka - wariatka, myślałam ze to tylko Ja samoleczeniem się zajmuje, ale widzę z Toba to jeszcze gorzej :-p:-p może do internisty najpierw skocz po skierowanie na badanie, a później bedzie "cukrzyce" leczyć , no chyba że to pomaga ci w odchudzaniu - zawsze to jakaś motywacja do zdrowego jedzenia :-D A Ja mam piękne i włosy i paznokcie :-p wstawiłabym tutaj fotę ale mam w domu :-p
kobietka - a zapisalaś się już do endo na NFZ? na kiedy masz termin ?:-) jak masz czas to pewnie że na NFZ - Ja to się denerwuję jak mi idzie do lekarza pójść, bo w 50% kończy się prywatnym :-(
Ja chcę słońce !!!!!!!:-(

alescie sie dziś rozpisały... Przyznaje racje... zyc sie dzis odechciewa taka szarówa.. Brzuch mnie pobolewa..Leze cały dzien i sie nudze... Poza tym sie tak ozarłam,że nie moge dojsc do siebie po obiedzie...

Anulka ja to mam taką firane na głowie,ze gorszych włosów zadna z Was pewnie nie ma.. Jeszcze szkoida mi sciąć tego szajsu..a przydałoby sie skrócić, bo wcale takie ladne nie są..

Anastazja ja chce zobaczyc te Twoje włoski i paznokietki:) Na pazurki tez nie narzekam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja- jutro idę się zapisać dopiero pewnie troszkę się naczekam za wizytą:tak:
o mnie też by się przydało coś z włosami zrobić ,ale czekam najpierw aż schudnę
:zawstydzona/y:

Do góry