reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

No , hej ...

Anulka , żebyś wiedziała że szał przed wielkanocą się zaczął , łeb mi pęka od telefonów od klientów - oby potem mój portfel pękał od czego innego:-D
Ja na temat naszych stranek to już nic gadać nie będę , bo jeszcze mi się ciśnienie podniesie.... A moje cycki ok , tylko idę sobie zbadać tak na wszelki...

Aniunia , buziaki i leżakuj sobie !
Kobietka , buziaczki , anastazja też
Zjola , czekam zniecierpliwiona na efekty :)

Bylam u okulisty , moje oczy znów trochę gorzej , mam już 1,75 , ale dziewczynki moje ok.

Danulka , Magdalenka - dawno Was nie było , hop , hop !

reklama
jak najedziecie na te misie to dalej jest zdjęcie jakies druzyny, oj byłoby w czym wybierać!juz doczytałam to polscy kolarze, eh..te chłopy...

aniunnia - to jak mocniej będzie bolał brzuch to może no-spę weź, ale Ja myślę że to przez pogodę, ale już od piątku słońce - trzeba się pocieszać :-)
anulka - zboczuchek mały z Ciebie :-p:laugh2:cz
czarna - to nic nie mów o staraniach, tylko trzymam &&& żeby tak z zaskoczenia :rofl2:
kobietka - wiem że normalny czas oczekiwania 3-4 miesiace na wizytę:tak: do końca roku się wyrobisz:-D
Wstawiam , jak wszystkie obejrzycie to dajcie znać - bo nie są to moje najlepsze zdjęcia - a w taki smutny i szary dzień poprawię Wam humory :laugh2: IMAG0137.jpg
Zdjęcia jak najbardziej aktualne , w okularach z niedzieli , w wałkach jakieś 5-6 dni temu, już sama nie pamięta, , jedyne paznokcie sprzed paru miesięcy - ostatnio obcięłam , ale myślę że za parę tygodnie znowu osiągnę taką długość :tak::-)

Ostatnia edycja:
aNASTAZJA wiecie jakie jaja bo ja myslałam że Ty jakas starsza babka jestes i oglądam a tu .....na tym pierwszym zdjęciu to bym Ci dała 16 lat, ja też chce takie paznokcie!!!wstyd sie przyznac bo jak pracowałam to miałam zawsze adne a teraz brzydkie!ale to z lenistwa . No a te z wałkami zdjęcie to super, masz duże oczka - ładne.I włoski też.
a i usta masz takie pełne fiu fiu,(bo ja mam takie dwie kraski, podobno fałszywe):-D

Anastazja ulalala... Mlodziuitko wygl ądasz na tym pierwszym.. Pazurki zadbane, ale ja nie lubię takich długich.. Mi szybko rosną, ale zaraz piłuję..

Anulka no myślę, że brzuchol mi urósł... dziwię się, że tak szybko..

Anunnia no ale to cos juz 10 tc?niech rosnie, chudzina jestes to moze spokojnie rosnąć.
Anastazja kurcze tak patrze na to pierwsze zdjęcie i ile Ty na nim masz lat smarkulo co???:-D:-D

Nie no dziewczyny dajcie spokój , bo aż się czerwienię :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
anulka - smarkula :-D:-D dobre , w maju 27 lat skończę :szok:
aniunnia - dawaj pokazuj brzuszek , pewnie już bardzo widać - bo Ty chudzina jesteś :-)
a o pazurki to nie dbam jakoś specjalnie , sprzątam, zmywam, gotuję , wszystko jak wszyscy - taki urok :-) jedyny co to nie maluję - z lenistwa - i może w tym sekret zdrowych paznokietków ;-);-)

Anastazja nosz kurcze nie wyglądasz!No i dobrze, choc wiesz po 30tce poleci, zmarszczki i te sprawy co bys nie myślala ze zawsze tak młodo będziesz wyglądac hi hi hi(żartuje), fajnie młodo , super.

reklama
Dzisiaj sobie przypomniałam , że jakiś czas temu byłam w lidlu i kupowałam mężowi piwo a babka do mnie dowód poproszę :szok::eek: innym razem z mężem byłam - to najpierw popatrzyła na mnie , później na męża i nic nie powiedziała :-D
anulka zazdrośnica :-p:-p strasz mnie zmarszczkami, bo Ja mam tłustą skóre - i na bank szybko mi wyjdą :zawstydzona/y: A wczoraj byłam u endo i tam się waży przed każda wizytą i babka mówi 68 z butach/ciuchach po śniadaniu :szok::szok: na mojej by pokazało 70 jak nic, rano się ważę na swojej i 67,9 w szlafroku :-D:-D Jeszcze dzisiaj i jutro tylko deszcz a później słoneczko - trza to jakoś przeżyć :-)

Do góry