reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Cześć babeczki :)

U nas właściwie staranka zakończone. Teraz trzeba czekać na efekty. W środę mam wizytę kontrolną po zabiegu.

Kasiu - mówisz, że się błyska?

Kobietko - oby sen był proroczy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam się po weekendzie :-)
zjola - a co tam zakończone - teraz dla przyjemności :-p u nas też zakończone, kiedy miałaś @ ?
kobietka - mówisz same chłopy - ponoć jak więcej chłopaków się rodzi to wojna idzie :confused:
aniunnia - jak tam u Ciebie ?

Zjola juz sie nie mogę doczekać Waszyh efektów.. Oby był trafiony zatopiony :-)

Kobietka zyczę spełnienia snu :-)

Anastazja u mnie jakoś leci.. Narazie ok.. Ale mimo to nadal strasznie się boję.. Nie umiem wyprzeć złych myśli...
Oby Wasze staranka też okazały sie owocne:-)

Anastazja - teraz dorabiamy uszy :-D:-D:-D. @ miałam 18 dni temu. Gdzieś za ok 10 dni powinna przyleźć @, no chyba, że nie przyjdzie ;-)

Anniunia - ja tam wiem, że będzie dobrze. Nic się nie martw, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola uszy dorobione??:-D, no to teraz tylko czekać pozostało na pozytywny test.

Buziaki dla wszystkich, ja narazie sie juz:-D nie staram , musze porobic badania bo chyba cukrzyca zawitała do mnie , dokładnie nie wiem jeszcze ale cukier jest wysoko ponad norme...

do jutra , baj baj.
Anunnia jak tam dzidziol??buziaczki dla Was;-)Nie bójta Ty sie bo wszystko ok będzie , rozumiesz???

Anulka - oj jak bym chciała te dwie krechy, ech ...

A wiecie co? Jakiś amant pisze do mnie na NK. Na zdjęciu przystojniak, nie powiem. Najpierw napisał pod swoim imieniem a jak mu odpisałam to zmienił nick na anonim i wykasował zdjęcia z żoną i dziećmi. Myślał, że ja nie zaglądałam wcześniej? Śmieszni ci faceci. Jak się zapytał, czy się spotkamy, to odpisałam czy szuka przygód, bo przecież ma żonę i fajne dzieciaki. Pewnie strzelił karpia, jak to przeczytał. Nie zamierzam z nim się spotykać ale miło poczytać, że ktoś obcy pisze, że jestem piękną kobietą. Połechtał moją próżność kobieciarz jeden :-D Gdyby wiedział, jaka ze mnie kuternóżka, to by mu amory przeszły :tak:

Czy wy też macie kłopoty z forum, no nie chce działać cholera jedna!

To się facet zdziwi:-D oj takie uwagi są dla kobiety jak najbardziej wskazane. Tylko biedna jego żona...:zawstydzona/y:
Mi też nie chce działać forum. Ale myślałam że to tylko u mnie, że z netem coś jest.

Żona biedna, bo głupek pewnie nie jednej składa takie propozycje. Jestem ciekawa, czy się jeszcze odezwie, czy spasuje? Ale tak, jak mówisz wszelkie komplementy wskazane :-D

reklama
Hejka,

czy u Was też jest tak paskudnie? oby się sprawdził prognozy na weekend, bo chcę ciepło i słońce :-(
zjola - uszka dorobione? a może siusiak albo cycuszki :-p:-p mówisz adoratorów masz - nonono ładnie koleżanka się bawi :-D
anulka - cukrzyca a kysz od anulki , to mówisz że starania zawieszone na nieokreślony czas - to życzę z zaskoczenia :-D jak w TLC :-p
Byłam dzisiaj u endo , pod pretekstem wypisania recepty - pokazałam jej wynik sprzed tygodnia , powiedziała że jest idealny i liczy na to że na następną wizytę przyjdę w ciąży :rofl2: no i takim oto sposobem pozostaję dalej przy dawce 75 mg, już nie mam siły myśleć i analizować - wygląda na miłą i doświadczoną lekarkę, zresztą ma ten 2 stopień z endokrynologii , więc .... zaufam i olewam to :-)

Do góry