reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Hejka!

Kobietko - testowanie za ok 8 dni, ale jak zacznę wcześniej plamić, to nie ma co testu kupować. Taka już moja uroda. Czekam na razie spokojnie :rofl2: a testów wcale nie zakupiłam, jak stwierdzę, ze trzeba, to dopiero kupię.

Anastazja - dawaj tu jakieś zdjątko! Please :sorry: O już widzę! Okularki superowe, bardzo ci pasują. W wałkach fryzury nie widać niestety :(
A za pazurki podziwiam, bo ja szału dostaję, jak mam dłuższe jak 2 milimetry :baffled:, widzę, ze mogę sobie z Anniunią rękę podać.
27 lat! No pewnie, że smarkula :tak:, a zmarszczki wychodzą przy suchej a nie tłustej skórze, tak, ze spokojna twoja rozczochrana :)

Anninua - a gdzie ty ten obiad jadłaś, że nie możesz dojść do siebie? :-D

Czarna - poczekaj jeszcze tydzień :)

Anulka - jak wyjdzie po dziadku, to będzie zgrabniutki, po mnie kartofelek a po tatusiu kulfonek, niestety :-D

reklama
zjola - a fryz jak to fryz, rozpuszczone i tyle, ale jak jest taka pogoda jak dzisiaj i wczoraj to porazka, więc kucyk i do przodu :-D Ja mam w domu 3 testy + 1 owu mi został :-) ale powiem Wam że podziwiam sama siebie że nie patrzę na nie :-p jeśli bedzie tak jak miesiąc temu - to dzisiaj mam dopiero albo aż 9 dzień po OWU ,więc w poniedziałek ewentualnie można się ( mam nadzieję ) NIE spodziewać :-D

hejka, jak humor w tym szarym dniu??bo u mnie bez zmian buuuuu..:-D:-D
Zjola a Ty nie masz dzisiaj jakies kontroli podwozia??

Wstawać śpiochy!!
Anunnia daj nam jakies zdjecie

Witajcie zapisałam się do endokrynologa termin na 21 maja:szok: trochę sobie poczekam
ja wczoraj miałam naleśniki z dżemem :p zjadłam tylko jednego żeby nie utyć z powrotem powiem Wam ,że ta waga mi się waha strasznie raz 68 raz 69 i tak w kółko już tracę nadzieję ,że schudnę :-(, ale powiem Wam ,że weszłam w jedne ze starszych spodni ledwo ledwo ,ale już się mieszczę:tak:.
Pozdrawiam i całuję :*

Anulka - ano mam kontrolę :) o 17.40, więc jeszcze czas :tak:. Myślę, że wsjo jest ok, bo nie ma żadnych złych objawów.

anulka - mnie coś na miesko ciągnie, może z mięskiem mielonym i serem , a teraz jak siedzę to myślę może zrobić naleśniki , podsmażyć mięsko mielone z przyprawami i układać warstwami jak lasagne z sosem jakimś i pod kołderką serową to wszystko zapiec , muszę na weekendzie wypróbować :-D
kobietka - eeee to szczęściara z Ciebie, wczoraj Pan się zapisywał na 10 lipca tam gdzie Ja chodzę , więc pewnie jak pójdę w czerwcu to będą zapisywać na październik :-D:-D
zjola - ale ze mnie gapa - nie wiedzialam że masz wizytę - no ale jak wszystko jest w porządku to bez niespodzianek będzie - bo chyba na tę największą jeszcze zawczas - nie będzie widoczna :-p

reklama
zjola to potem nam napisaj co i jak ok?
anastazja ja w koncu zrobiłam ryż z sosem bo na więcej nie mam sił dzisiaj

postanowiłam zrobic sobie pasemka , braz z blondem co za jasne mam te włoski,kiedys były ok ale juz sie chyba starzeje:-D:-D
ale to dopiero po wyplacie mojego, a pytanko- czy u was te piniądze też sie tak rozchodzą??to jest niemozliwe jak ta kasa leci.

Do góry