reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

zjola - razem dziecko będziemy miały - będzie zjoana:-D:-D prawie jak Joanna :-D:-D
aniunnia - karta ciąży - piękna sprawa :tak: to teraz trzymaj kciuki za nas ;-) kurcze chyba faktycznie się wybiorę , akurat dzisiaj zarobiłam na wizytę :confused2:

reklama
Anastazja - a jak będzie chłopiec to co?
Ja bym się kopnęła do lekarza. Będziesz spokojniejsza :tak:

Anniunia - karta ciąży! No, no, no :-)

Coś się wymyśli i dla chłopca :-D
Dziewczyny zadzwoniłam do dobrego endo - i termin UWAGA!!! na 7 sierpnia!!!!:szok::confused2:
Patrzę teraz na znanylekarz.pl który jest dobry i wieczorem wybiorę kilku i będę jutro z rana dzwonić :eek:

Aniunnia- gratuluję karty ciąży i ślicznego dziecia :)super ,że wszystko jest ok
oj czuje ,że będzie testowanie za jakiś czas i mam nadzieję ,że z pozytywnymi wynikami:tak:

Cześć Babole!

Aniunia , ależ się cieszę że wszystko dobrze :) jest karta ciąży to może i na suwaczek się skusisz , co?:cool2:
Zjola , Anastazja - bardzo Wam kibicuję dziewczyny - róbcie te Dżoany :-D albo Dżonów:-D
Kobietka buziaki

A ja się chce zapisać na usg cycków (nie żeby mi coś dolegało , ale tak dla kontroli) na NFZ najbliższy termin to 2-ga połowa września , a prywatnie 150zł
chyba się zapisze i poczekam , w końcu składki płacę i wcale nie choruję , to nich mi chociaż cycki zobaczą za to :laugh2:
A w sprawie starań to u nas dalej STUDNIA - ciemno , głucho tylko moje echo słychać

Pozdrowienia dla wszystkich

Acha ! Zjola ! zmieniłam avatar na wiosenną gąsiennice:cool2:

Dziewczyny jesteście kochane... Czekam i na Was i Wasze bobaski... Zycze Wam tego z całego serduszka..
Czarna nawet nie wiesz jak innym zazdroszcze tych suwaczków, ale sama boję się swój wstawić..

Wszystkiego Najlepszego :-):-):-)
czarna - pewnie że się zapisz, płacisz to trzeba skorzystać , ja jedyne z czego korzystam z NFZ to gin i to dopiero od kilku tyg. no i raz poszłam do endo i teraz kolejne 3 mies. czekania. Mam nadzieję że wcześniej niż później Twój małżonek odtaje i sam poprosi o starania :happy2:
kobietko - to testowanie wkrótce to niby nasze? a Twoje kiedy?

Cześć wszystkim!dzisiaj rano mąż przyjechał po mnie , praktycznie o 4 nad ranem i rozmawialismy chyba jak jeszcze nigdy ...o wszystkim dosłownie, bez owijania. Jestem z synkiem w naszym domku od godziny. Pozdrawiam. Postaram sie ,,bywać,, częściej.

Mnie z kolei boli z boku pierś i tez musze sie zapisac , ale chyba zrobie to jednak prywatnie bo szybciej.

reklama
Do góry