reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
kobietka ja zawsze mialam cykle jak w zegarku choc wyniki tsh do bani, wiec to chyba nie wyznacznik... Endo powiedziala, ze wszystko ok i nie zmienla mi dawki..

Danula rowniez zycze milego weekendu:-)

Aniunnia- a jaka dawkę masz bo ja biorę letrox 50 i mam ponad 2 wynik może przed ciążą powinnam zwiększyć , pójdę chyba do endo zrobić kontrolne badanie hormonków za darmo na nfz.
Ja też Wam życzę miłego weekendu pogoda u mnie piękna tylko trochę wieje

kobietka ja biore euthyrox 75.. Napewno sprawdz tsh.. Ja zaszlam w ciaze w "sprzyjajacych warunkach" tsh 1,89...

kasia mnie pytalas? Dzis mnie cos kłuje w dole brzucha.. mdłosci nadal i bekanie.. W srode wizyta.. Tak sie boje czy wszystko nadal ok..

A gdzie to sie wszytskie podziewacie?

Aniunnia- wszystko jest w porządku na pewno nic się nie martw ciesz się swoim stanem wiem wiem łatwo powiedzieć ,ale postaraj się jestem pewna,że na wizycie okaże się ,że wszystko gra:-)
no muszę zbadać te hormonki i iść na kontrole do endokrynologa

Cześć dziewczynki,
nie było mnie bo mnie nie bylo :-p Byliśmy na weekendzie u teściów, pojadłam - popiłam i jeszcze do domu przywiozłam, obiady mam na kilka dni :tak: Co tam u Was slychać? U nas tu pięknie słońce świeci - trochę zgubne to jest, bo zaledwie parę stopni na plusie jest , ale zawsze to cos:-)
aniunnia, kobietka - jak często powtarzacie TSH? mi kazała przed następną wizytą dopiero, no ale nie wiem - jak czytam to wszystkie mają co 6 tyg powtarzać a w połowie grudnia robiłam i tak dalej jadę na tej dawce 75 , żeby mi nie zaszkodziło. Dobrze że prywatnie można robić , zobaczymy - wynik ok 18 ma być.
zjola - slyszałam że ziemia się trzęsła ;-) &&&&& kochana:rofl2:

Witam dziewczyny wtorkowo:-)
Ja mam dzisiaj wole i gonie jak oszalała po domu. Sprzątam, piorę, gotuję, myję okna:-)
Byle nie myśleć, a mam teraz za dużo czasu wolnego, bo zajęć mam coraz mniej, bo juz końcówka studiów....
Już mi łatwiej teraz mówić o poronieniu z rodziną. Wczoraj zobaczyłam znajomą (mieszkała kiedyś niedaleko mnie), już kobieta grubo po 40. Rozmawiałm kiedys z jej kuzynką i mówiła mi że już tyle razy poroniła, miała in vitro i nic... Wykryto u niej zespół kardiolipidowy i taka była przyczyna wszystkich poronień. Ale wracam do tego spotkania. Patrze tak na nia i widzę że jest w ciąży!!!:-) i to już dużo, bo brzusio pokaźny był:-) ale się ucieszyłam:tak::tak::tak: Trzymajcie za nią kciuki:happy:
Ja odliczam godziny do wizyty u lekarza. Mam nadzieje że jakiegos paskudztwa nie mam i pod koniec miesiąca będzie "akcja":-D
I jeszcze mnie tak naszło na przemyslenia. Kiedyś pisałam że moja mama mnie urodziła jak miała 48 lat:tak: i muszę przyznać że mój tata to ogier:-D bo on wtedy miał 62 lata:happy:

reklama
Ja się witam i spylam. W pracy nie mam prądu, więc same rozumiecie.
Wpadnę w piątek :)

Kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry