reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
no napewno:-D:-D, weszłam dziś na ciąza po 40 tam gdzie kłaczek pisze bo chciałam małego zobaczyć ....normalnie jaaakiii on juz jest duży!pierdołka ma miesiąc ale wygląda na 3!zobacz sobie zjola

JO CI TO GODOM!:-D:-D:-D

spadam na zakupy i do szkoły musze wstąpić.
Z moim dalej ciche dni , wczoraj mu powiedziałam zeby mi nic dzisiaj nie kupował bo to święto zakochanych a ja zakochana nie jestem:baffled:, nie wiem do czego to wszystko prowadzi , ale coś mi sie zdaje że do niczego dobrego.:-:)-:)-(

No nic zmykam ,,papa;-)

Anulka - ja nic nie chcę mówić, ale na staraczkach weterankach jest babeczka, która już miała się rozwodzić a tu okazało się, że jest w ciąży i jak na razie mąż się rozpłynął z zachwytu :) Jak widać różnie w życiu bywa.

Cześć ,
muszę Wam powiedzieć , że zmobilizowałam się i od wczoraj ćwiczę , tzn robię 20 brzuszków potem 40 wychachów nogami do tyłu , 40 wymachów ogami w bok i znów 20 brzuszków . Takie wygibasy na brzuch , biodra i uda . I zaczynam mniej jesc , pije wodę , mam nadzieję że nie odpuszcze tak szybko.
Cieszę się że u Aniuni całkiem dobrze , choć wiem jak męczące jest takie uziemienie.
Anulka , nie denerwuj się na zapas , może czarny scenariusz wcale się nie ziści
Magda , gratuluje przcy i &&&& żeby ta była sensowna i ludzie normalni.
Danula ,Kobietka ,Anastazja - buziaki
Zjola &&&& za zabieg
Ja mam podobne ćwiczenia:-)
Ćwiczenia na jędrne pośladki
Życzę wytrwałości :tak:
Zjola Anulka witam:-)

reklama
Do góry