Anastazjo Syberia powiadasz?

Zawsze marzyłam o polinezji francuskiej
Z ciekawości popatrzyłam na polinezję, nie chcecie chyba wiedzieć ile kosztuje

a ja sobie sama kupiłam walentynke w biedronce , gożdziki , wstawiłam do wazonu i aż milej w domku jak żywe kwiatuszki są;-)
anastazja no własnie ja sie obawiam tego grouponu , warto tam coś kupić??i czy to rzeczywiście takie opłacalne jest??Wycieczka na Syberię mówisz?brrrrrrr
Ja uwielbiam jak są tulipany czy żonkile, jak jest sezon na te kwiatki to na bazarku u babć można kupić za piątaka, w domu od razu jakoś jaśniej sie robi

Ja już kilka razy korzystałam, jedno to na 3 limfodrenaże , jeden kupon na wibrotrenning , teraz kolacja, i jeszcze mi leży jeden na badanie usg kończyn dolnych. Uważam że się opłaca, ale trzeba uważać , wszystko od A do Z czytać, czasami lepiej najpierw zadzwonić , bo np. są kupony na wymianę opon a kolejka jest taaaaaka że dopiero w styczniu/lutym Ci wymienią co się mija z celem.

Ale powiem Ci że to są pomysłowi "złodzieje" którzy zarabiają na kryzysie, bo do mnie dzwonili i to jest tak że dajesz zniżkę np 50% na usługę/towar a jeszcze od tych 50% musisz im połowę oddać

a jak się im mówi , sorry panowie ale to Wy zarabiacie więcej ode mnie w takim przypadku, albo na niektórych rzeczach to się jeszcze dokłada , to oni mówią że to reklama

a gdzieś mam taką reklamę

ale jako klient jestem zadowolona
aniunnia - dobrze że się odezwałaś , od rana wypatruję co u Ciebie, pisz jak tam po USG!
czarna - jaki stary, może po prostu leniwy