reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anastazjo Syberia powiadasz?:-D Zawsze marzyłam o polinezji francuskiej:-p

Z ciekawości popatrzyłam na polinezję, nie chcecie chyba wiedzieć ile kosztuje :szok::confused2:

a ja sobie sama kupiłam walentynke w biedronce , gożdziki , wstawiłam do wazonu i aż milej w domku jak żywe kwiatuszki są;-)
anastazja no własnie ja sie obawiam tego grouponu , warto tam coś kupić??i czy to rzeczywiście takie opłacalne jest??Wycieczka na Syberię mówisz?brrrrrrr

Ja uwielbiam jak są tulipany czy żonkile, jak jest sezon na te kwiatki to na bazarku u babć można kupić za piątaka, w domu od razu jakoś jaśniej sie robi :tak: Ja już kilka razy korzystałam, jedno to na 3 limfodrenaże , jeden kupon na wibrotrenning , teraz kolacja, i jeszcze mi leży jeden na badanie usg kończyn dolnych. Uważam że się opłaca, ale trzeba uważać , wszystko od A do Z czytać, czasami lepiej najpierw zadzwonić , bo np. są kupony na wymianę opon a kolejka jest taaaaaka że dopiero w styczniu/lutym Ci wymienią co się mija z celem.:happy2: Ale powiem Ci że to są pomysłowi "złodzieje" którzy zarabiają na kryzysie, bo do mnie dzwonili i to jest tak że dajesz zniżkę np 50% na usługę/towar a jeszcze od tych 50% musisz im połowę oddać :szok: a jak się im mówi , sorry panowie ale to Wy zarabiacie więcej ode mnie w takim przypadku, albo na niektórych rzeczach to się jeszcze dokłada , to oni mówią że to reklama :confused::-D a gdzieś mam taką reklamę:no: ale jako klient jestem zadowolona :blink:
aniunnia - dobrze że się odezwałaś , od rana wypatruję co u Ciebie, pisz jak tam po USG!
czarna - jaki stary, może po prostu leniwy :-p

reklama
Dziewczynki moje kochane.. Na badaniu zobaczylam serduszko:-):-):-)Pani doktor jak je zobaczyla pierwsza to miala łzy w oczach..ona tak bardzo to przezywa ze mna.. Pawel to w ogole sie pobeczał, bo był ze mną.. wiek ciązy idealnie sie zgadza:tak:6t1d.... Po badaniu gin przypomniala sobie, ze z tego wszytskiego zapomniala sprawdzic czy krwiak jeszcze jest, wiec znowu mnie zbadala... Po krwiaku zostala tylko plamka..mowi, że krwiak sie "zorganizowal", cookolwiek to znaczy...
Teraz mam powoli zaczac chodzic do wc, bo chce sprawdzic czy nic sie nie bedzie dzialo i moze wreszcie wyjde do domu... Choc nie mam po co wracac, bo Pawel dzis pojechal do innego szpitala na operacje kolana..

Dziekuje dziewczynki, że jestescie, że moge na Was liczyc...

Witam,

Aniunia
, cudownie! To nudnych miesięcy Ci życzę, teraz dbaj o Was*

Danuś
, ściskam mocno*tęskno...

Zjola
, &&&&& z całych sił*

Majsi,
zajrzyj czasem leniuszku*

Aneta, pozdrawiam*

Marta
, zwolnij trochę...jak chłopaki? :*

Iwonka, Ilonka, Sówka, Marti, Anastazja
, Kobietka, buziaczki i pozdrowienia*

U nas ząbkowania ciąg dalszy, ale młody znosi je dość dzielnie. Katarek prawie ustąpił, kupki też się unormowały, czyli wraca wszystko do normy. Zrobił nam się mały wszędobylski, raczkuje z prędkością światła :-p Kochany nasz "diabełek", z dnia na dzień robi ogromne postępy, a My rośniemy w dumę :-)
Problemy nie odpuszczają, ale nie będę o nich pisać...trzeba jakoś wytrwać...

Ostatnia edycja:
Zjola- cieszę się ,ze już jesteś po trzymałam kciuki
Anulka- waga z ostatniego ważenia to 68 kg czyli idziemy łeb w łeb ja muszę portki pociągać bo mi zjeżdżają ,a puki co nie kupuję mniejszych bo się boję jojo
Ania- Super wieści ogromnie się cieszę , poryczałam się z radości teraz już wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak:
Co do mojej promocji to mi zapłacą do 20 dni nie wiem czemu tak mam nadzieję ,że w ogóle zapłacą
ja dziś dłużej pospałam dzień lenia ogłosiłam i się snułam w piżamie po domu:-)

Anastazja P. napewno do poniedzialku bedzie lezal jak nie dluzej, bo nie wiem czy go zczna tam rehabilitowac czy sam..

Dziewczyny jakie to niesamowite uczucie.. Pierwszy raz ujrzalam serduszko.. Pierwszy raz jestem tak daleko choc to poczatek..

czekam na dalsze wiesci od zjoli...

Ale jestem głodna...dopiero o 12.30 byl obiad a ja juz bym kolacje zjadla..ktora zreszta jest o 16.00 a do nocy chyba umre z glodu..

Aniuunia- a nie ma tam kogoś kto by Ci coś kupił do zjedzenia w sklepiku szpitalnym?Czy nie ma takowego?Wiem przyjadę do Ciebie i zrobię Ci zakupy:-D
Dziewczyny zmieściłam się w bikini z 2010 roku :tak:tylko ,że wszystko psują moje rozstępy:-(

reklama
Do góry